Maddi sıkıntı yaşayan sevgilim beni uzaklaştırıp yoluna bak dedi, ilişkiyi bitirmek mi destek olmak mı doğru?

Sevgilim son zamanlarda maddi sıkıntıları var, aslında büyük para kaybetti diyebilirim, ticaret yapıyor ve son zamanlarda ne kendine ne bana vakit ayıramıyor, ilgilenemiyor, o sevdiğim adamdan eser kalmadı, o ilgili, sıcak davranışlar gitti, hatta en sonunda belki istediğin o yuvayı kuramam, seni seviyorum ama sen de yoluna bak, hayallerinle oynayamam, dedi. Ben de hep onun yanında olduğumu söylüyorum ama o hep umutsuz, sanki bana karşı soğuk, umudunu kaybetmiş, kafası dolu. Ben ne yapacağım bilmiyorum, onu seviyorum hâlâ. Böyle devam ederse kabullenip ilişkiyi bitirmek daha mı doğru yoksa bu süreç böyle durgun bi şekilde sadece benim umudumla ilişki devam etmesi mi daha iyi? Kafam karışık, halbuki ben onun yanında olmak istiyordum, o beni uzaklaştırıyor üzülmeyeyim diye :((

Maddi sıkıntı yaşayan sevgilim beni uzaklaştırıp yoluna bak dedi, ilişkiyi bitirmek mi destek olmak mı doğru?