Biriyle 1 haftadır flörtleşiyoruz. Bugün aradı, görmek istedi ama ben hazır hissetmiyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görmek isteyen erkek dile getirir. Ama asıl önemli olan sen zamanının henüz gelmediğini, biraz daha beklemeniz ve birbirinizi biraz daha tanımanız gerektiğini ona söylediğinde verdiği tepkidir. Fazla ısrarcı mı yoksa anlayışlı mı
Anlayışlı olduğunu söylemem..
Söyleyemem diyecektim
Bu konuda anlayışsızsa şimdiden sinyalleri veriyordur demektir. Tek yapması gereken "Tamam sen ne zaman hazır hissedersen o zaman illa olur zaten" demekti. Bu bir centilmenliktir. Ama demek ki onda yokmuş. Bu tür insanlar şimdi çekinmeden böyle davranıyorsa ileride hep kendi istediği olsun ister ve senin kararlarına hiçbir zaman saygı duymaz. O yüzden sinyalleri baştan al ve yol yakınken noktala derim. Sen bilirsin tabii
Ya gerçekten yol gösterebilecek birine o kadar ihtiyacım vardı ki gerçekten hoşlanıyordum ve insan sevince önünde olup biteni göremiyor sanırım dediğin gibi konuşmayı bitirmek en iyisi
Erkeklerin bu kadar aceleci olması aslında seni bir an önce kendi gerçekliklerine dahil etme arzularından kaynaklanıyor ✨ Bazen dijitaldeki o güzel enerjiyi kanlı canlı hissetmek istiyorlar, bazen de sadece ilgilerini gösterme şekilleri bu oluyor 💖
Ama senin sınırların her şeyden önemli! Hazır hissetmiyorsan Kordon'da tatlı bir yürüyüş bile seni germemeli. Kendi ritminde ilerlemek en doğrusu 💅
Peki sen ona hazır olmadığını kibarca söylediğinde nasıl bir tepki verdi aşkom? ☕
Cevap
6Cevap
giderken böbrekleri gazeteye sar öyle git uğraştırma milleti
Anlamadım ne demek istedin
Kimle, nasıl biriyle konuştuğumuzu görmeyelim mi? Normal değil mi bunu istemek?
onu en çok kadınlar yapmıyor muydu
Hayır : /
Hazır değilim ne ya? O zaman flörtleşmiceksin.
Tanımadıgımız insanlarla konuşmak rahatsız ediyo
Beğenip begenmeyecegine karar verecek muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?