Sana artık aşık değilim dedi ama arabada ağladı, sizce gerçekten beni sevmiyor mu?

Uzun ilişkim benim nişanı ertelemem ve evlilik öncesi bazı sorunlar yüzünden bitti. Beni terk etti barışmak istedim o asla kabul etmedi farklı şehirlerdeyiz ayrılıktan 2 ay sonra geldik beraber olduk ben barıştık sandım ama o artık sana aşık değilim seni sevmiyorum diye mesaj attı. O sırada çalıştığı okuldan birini beğenmiş daha ayrılalı 2 ay olmuşken o sırada hep ben düzeltmek istedim bu arada kızla konuşmaya başlamışlar okullar kapanmadan 2 kez de görüşmüşler. Sonra buraya geldi geçen haftalarda vakit geçirdik iki kez daha beraber olduk vakit geçirdik ama artık barışmamız imkansız istemiyorum dedi. Sana aşkım bitti dedi sevgim bitti dedi. Yoluna bak dedi. En son arabayla beni bırakırken eve bırakmasına son 5 dakika vardı ben dedim ki hayat ne garip normalde ağustosta evlenecektik şimdi vedalaşıyoruz gözleri doldu sonra ağlamaya başladı beni manipüle ediyorsun sözlerinle dedi. Ağlama böyle vedalaşmak istemiyorum dur dedim durmadı sürmeye devam etti. Beni sevmiyorsun neden ağlıyorsun dedim sustu. Sizce nedir durum gerçekten de beni sevmiyor mu neden ağladı

Sana artık aşık değilim dedi ama arabada ağladı, sizce gerçekten beni sevmiyor mu?