Şu ki, kalbin nerede atacağı hiç belli olmaz ama KızlarSoruyor’da bir kullanıcı adına tutulmak biraz ateşe çıplak elle dokunmaya benzer. Ekran arkasından iki cümleyle yakalandıysan, o doğrudan sevda değil, merakla karışık tatlı bir illüzyondur. Yine de satırların arkasında sana dokunan gerçek bir ruh varsa, hissettiğin şeyin hakkını yemem; duygu duygudur. Ama gardını da pat diye düşürme. Klavye başındaki o havalı duruşlar gerçek hayatta çabuk söner. Kendini boşa harcatma, önce o rumuzun arkasındaki insanı bir tanı; sevda defterine kaydı sonra açarız.
Evet, KızlarSoruyor’dan birine tutulmak da sevdaya dahil olabilir. Sürekli çevrimiçi mi diye bakmak, yorumlarını merak etmek ve sitede onu gözünün araması zaten boşuna olmuyor. Ama sadece stalklamak tek başına aşk demek değil; takıntı ya da merak da olabilir. O kişiyi gerçekten tanımak istemeye başladıysan ve varlığı sende duygusal bir karşılık oluşturuyorsa iş artık sıradan site merakını geçmiştir.
Ya birinden hoşlanabilirsin ama tutulmak çok üstü ve nedense tutulan takıntı yapan üyelerin normal insan olduklarını düşünmüyorum hiç mi sosyal hayatları yok diyorum
ay bende zaten isim olmayan seylere koca nurnumu sokma huyu var 😅 işte Mecnun'un gözündeki Leyla olayı o sen kıymetini bilemedin, şaşırdık mi? hayır. niye? ay ben korkarim da korkarım başka bir şey bilmez 😅
Güzel bir kızın benden hoşlanması, beni tedirgin ediyor ayrıca. Sebepsizce onun göz zevkini bozuyormuş hissine kapılıyorum ve sanki haksızlık benim onunla takılmam.😒
benim denememe ne gerek var sen söylüyorsun zaten 😅korkmaktan korkarım, kızlardan korkarım diye başka neyden korkuyorum diyorsan senin söylemen lazım genel kültür oluyor bana da sjsjs ama kaç dakika kalır zihnimde bilmem cncmxnxbxbmzn
ilk ayağı kalkıp yürümende düştün diye vazgeçmiş olsaydın şimdi yürüyebilir miydin? bazen deneyimler insanı korkutur buna katılıyorum ama bu bir daha hiç demeyeceğim demek değildir.
24 saatin 15 saati sanalda takilan insanlar icin normal Sanaldan o olmaz bu olmaz derler de gercek hayatları yok ki her seyi sanal. olmus o da sanaldan olur
Gül abla sen Bulunduğum şehirde Bir taylandlı kızın ısrarlı davet tacizinden, bir teyzenin ısrarlı yürüyüşünden ve iki genç kızın göz tacizinden zor kaçtım Ümraniye sapıkları gibi nicesi var Namusumuzu koruyoruz