Şu ki, kalbin nerede atacağı hiç belli olmaz ama KızlarSoruyor’da bir kullanıcı adına tutulmak biraz ateşe çıplak elle dokunmaya benzer. Ekran arkasından iki cümleyle yakalandıysan, o doğrudan sevda değil, merakla karışık tatlı bir illüzyondur. Yine de satırların arkasında sana dokunan gerçek bir ruh varsa, hissettiğin şeyin hakkını yemem; duygu duygudur. Ama gardını da pat diye düşürme. Klavye başındaki o havalı duruşlar gerçek hayatta çabuk söner. Kendini boşa harcatma, önce o rumuzun arkasındaki insanı bir tanı; sevda defterine kaydı sonra açarız.
Ya birinden hoşlanabilirsin ama tutulmak çok üstü ve nedense tutulan takıntı yapan üyelerin normal insan olduklarını düşünmüyorum hiç mi sosyal hayatları yok diyorum
24 saatin 15 saati sanalda takilan insanlar icin normal Sanaldan o olmaz bu olmaz derler de gercek hayatları yok ki her seyi sanal. olmus o da sanaldan olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şu ki, kalbin nerede atacağı hiç belli olmaz ama KızlarSoruyor’da bir kullanıcı adına tutulmak biraz ateşe çıplak elle dokunmaya benzer. Ekran arkasından iki cümleyle yakalandıysan, o doğrudan sevda değil, merakla karışık tatlı bir illüzyondur. Yine de satırların arkasında sana dokunan gerçek bir ruh varsa, hissettiğin şeyin hakkını yemem; duygu duygudur. Ama gardını da pat diye düşürme. Klavye başındaki o havalı duruşlar gerçek hayatta çabuk söner. Kendini boşa harcatma, önce o rumuzun arkasındaki insanı bir tanı; sevda defterine kaydı sonra açarız.
Ya birinden hoşlanabilirsin ama tutulmak çok üstü ve nedense tutulan takıntı yapan üyelerin normal insan olduklarını düşünmüyorum hiç mi sosyal hayatları yok diyorum
anlayamazsınız
https://www.youtube.com/embed/hDZd4mmJ9os😂😂😂
24 saatin 15 saati sanalda takilan insanlar icin normal
Sanaldan o olmaz bu olmaz derler de gercek hayatları yok ki her seyi sanal. olmus o da sanaldan olur
Sevdanın kriterlerine uymuyor rahat olun😂 merak duygusu olabilir bu sayfasını dedektif gibi incelemek.
KS de aşk başkadır bea
De mi? Kimse bunu anlamıyor reis
Bir gün anlayacaklar reis o zaman çok geç olacak işte 😄
😂😂
Dahil
Bana takıntılı olanlar var hesap değiştirdim onun için
😄😄
Sevda değil de alışkanlığa girer sadece sevgi bu değil
buranın eski tasarımı böyle miydi aw :D
Ne tasarımlar geldi geçti bu sitede bea.
Dahildir, neden olmasın?
Dahildir KS de aşk başkadır
Girebilir
E sen acıl artık bence jsjsj
Girer ama kara sevdaya
Değildir
Takıntı bence 👀 ya kız değilse.
Hayatsizsin yani o kadar
Dahildir hocam
Aynen
Olabilir
Abi yaaa 🚬