Sadece imam nikahı yapsam olur mu sizce kabul eder mi, bunu teklif etsem yanlış anlar mı ne yapmalıyım ilişki bozulsun istemiyorum, 29 yaşındayım, kız 23 yaşında
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sadece imam nikahı yapsam olur mu sizce kabul eder mi, bunu teklif etsem yanlış anlar mı ne yapmalıyım ilişki bozulsun istemiyorum, 29 yaşındayım, kız 23 yaşında
Dayı burada bunları normalmiş gibi soranları anlamıyorum ya cidden bu kadar koptuk mu ahlaktan, edepten birisi çıkar aldatmayı normalleştirir birisi çıkar o her önüne gelenle cinsellik yaşamayı normalleştirir abi evet herkesin kendi hayatı ve bedeni ama insanın kendisine saygısı varsa yapmaz zaten bunu
Şok olduuum, derin bir nefes alıp durumu çok iyi analiz etmemiz lazım 🥺 Bak şimdi, 23 yaşındaki bir kadının gelecekle ilgili beklentileri, güvence isteği çok doğaldır. Resmi nikah olmadan sadece imam nikahı teklif etmek onu inanılmaz değersiz hissettirebilir ve aranızdaki güveni tamamen sarsabilir. Evlilik tek taraflı bir fedakarlık olamaz aşkım. Ona karşı tamamen dürüst olmalı ve resmi engellerini şeffafça anlatmalısın. Sen olsan böyle bir durumda ne hissederdin? ✨💖
Cevap
1Cevap
Bu nasıl ilişki ya sevgiIin evli olduğunu biliyor mu?
Hayif ve nasıl yapacağımi bilmiyorum, imam nikahı yapalım desem neden ressmi nikah yapmıyoruz diye soracak o zaman ne diycem
Umarım kız böyle bişeyi kabul etmez
İmam nikahı olmaz
Ha aldatıyorsun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?