Benden vaz mı geçti neden sessiz ne yapmalıyım?

Erkek arkadaşımın ailesi boyum kısa olduğu için beni istemediler, yan yana kötü duruyormuşuz neyse, erkek arkadaşım mücadelesini verdi, benim arkamda durdu. Aradan 3-4 ay geçti, beni tanıdıkça fikirleri değişir diye umuyordum ki yine istemiyorlar. Sonra bunu benim ailem öğrendi, konuşmak için erkek arkadaşımı bize davet ettik, ortalık karıştı. Babam sinirlendi, benim böyle aileye verecek kızım yok dedi. Dedim baba seviyoruz biz birbirimizi, nereden biliyorsun dedi, bu saatten sonra belli olacak dedi. O an çocuk kıpkırmızı oldu zaten geldiğinden beri çıtı çıkmadı, sadece şey dedi, oldurmaya çalışıyorum ama olmazsa da yapacak bir şey yok demişti. Neyse bizimkiler konuştu, o sadece dinledi sonra neyse müsaade isteyip kalktı. Beni aradı, ağlamaklı geliyordu sesi, baban herkes yoluna gitsin diyor dedi, aklı sıra beni sınıyor dedi. Sonra neyse yine konuşuruz dedi, kapattı ve bir daha da aramadı. 4 gün oldu ses seda yok, benden vaz mı geçti ama bu zamana kadar hep benim yanımdaydı, ailesini karşısına aldı, mücadele verdi. Babam öyle deyince neden böyle yaptı

Benden vaz mı geçti neden sessiz ne yapmalıyım?