Tam olarak ne yapardınız? Ben engel mi atsam ne yapsam bilemedim yazacaktım vazgeçtim
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam olarak ne yapardınız? Ben engel mi atsam ne yapsam bilemedim yazacaktım vazgeçtim
Cevap
5Cevap
Ünlüyse sıkıntı etmem ama diğer türlü sıkıntılı
Ünlü değil karşılıklı takipleştiği arkadaşı
Arkadaşıymış hiçbir fotoğrafını beğenmryip onumu beğendi
2022 de beğenmiş en son şimdi bu ama dekolteli
S! Ç ağzına 🌶️
O senden hoşlanmıyorsa ilişkide değilsen o istediğini yapabilir sana soracak değil neyi beğenip beğenmeyeceğini.
Ben ona hesap sormuyorum zaten sorma hakkım Yoo biliyorum takipleşiyoruz çıkarsam mı diyorum ezik ezik beğensin foto banane
İlişkide değilken onun ilişkide olması gerektiği gibi hareket etmesini bekliyorsun. Eminim ondan hoşlandığını belli edecek bir cümle bile kurmamışsındır. Hareketlerinden belli etsene biraz pas ver gözünün içine bak ufak jestler yap bakalım nasıl bir dönüş yapacak sana.
Yaptım iyi olman bana yetti yazdım dengesiz sözle yanına çekmeye çalıştı beni benden öğren herkese aynı değilim yazmadım ben sabah sildi sonra değişti anlatmayı bıraktı çok oldu hepiniz haklısını yazdı baya soğudu benden mal mı ne
Ergen ergen işler ya. Git adam gibi birini bul kardeşim.
Dimi saçma sapan bi adam 34 yaşında kurs hocası buna yazsam ne olur naz yapar geri iter
Gerek yok o tiplerle takılma hiç.
Söylemesi ne kolay sizin için ya
Kardeşim sanki 10 yıllık ilişkinden vazgeçeceksin. Adamla takılmamışsın bile beğenmişsin kendin de engellemekten bahsediyorsun şimdi de gelmiş söylemesi ne kolay diyorsun. Dengesiz birisin. Sen kendi bildiğin gibi yap hiç yorum falan yaptığımı düşünme istediğin gibi hareket et. Hadi iyi günler sana bildirimi de kapattım cevap yazmana gerek yok.
Hoşlandığım ise vazgeçerim
Takipten çıkarır mısın net ol
Çıkarırdım tabi
Kimi beğendiğini bilmiyorsun ki belki tanıdıĞı
Tanık zaten arkadaşı olgun bi kadın ama dekolteli memeli foto
Dekolteli foto ama
Vermiyor dengesiz sözle yanına çekmeye çalıştı beni benden öğren herkese aynı değilim yazmadım ben sabah sildi sonra değişti anlatmayı bıraktı çok oldu hepiniz haklısını yazdı baya soğudu benden mal mı ne
Bana bırakıyor işte bana anlatmış ben anlamamışım bırakıyormuş doğru anlamak nasipmiş herkes nasibini yermiş aptal ya
O anlatmış ben anlamamışım öyle diyor resmen
Bence de takipten çıkarayım mı ki
saçma sırf bu yüzden engel atmak falan saçma ya
Ee ne yapıcam sinir oldum delirdim
Ona sorabilirsin guzel bir şekilde saçma bir neden vermediği sürece ilişkine devam et eğer saçma vir neden söylerse ayrılırsın
Hoşlandığım diyorum sevgili olsa ona sorarım size değil
Aranızda net bir şey yok o zaman sorma hakkın yok bu bir.
Hoşlansan bile o istediği kisinin fotosunu beğenebilir buna engel olamazsın ki
İşte beklediği adım gelicekti yazıcaktım yazmıyorum buyursun beğensin sen soğumaz mısın onu söyle
Hyr sogumam ki bana göre saçma bunun için soğulmaz ya istersen aşık ol saçma bir neden
Canım dekolte diyorum kadının memeler belli meme beğenmiş bu adamdan hoşlanıyorsun soğutmaz mı iyi misin sen
Hyr soğutmaz beni sonuçta sadece hoşlandığım biri eğer sevgilim olursa uyarırım tekrar yaparsa o zaman ayrılır giderim ama daha sadece hoşlanıyorsun ondan hemen onun değişmesini bekliyemezsin
Aslında sevgili olsan da değişmez o adamla sevgilis olsam yine beğenir buna %100 eminim böyle biriyle olmaz bence kimse değişmez
İşte beklediğim cevap senden şu an aranızda net bir şey yok bunu biliyorsun eğer değişeceğini düşünüyorsan sevgili yaparsın yok ne değişmesi falan dersen hiç o toplara girme onun mesajlarına da cevap verme
Mesela aynı bunun gibi cift biliyorum çocuk aynı bu sapık gibi kadın fotosu beğenip duruyor en sonunda kız ayrıldı kesin aldatma var o açıdan ona yazıcaktım yazmıycam aynısını yaşarım
Aynen yazma eğer sana yazarsa kısa cevap yaz ya da görüldü at gitsin engel atma saçma olur ya görmezden gel ya da konuşmayı hepten kapat
Ne demek istediğimi anlarsın diye düşünüyorum
O yazmaz zaten buna emin ol haha prenses o benden bekliyordu beni benden öğren herkese aynı değilim yazıyordu ben tık yok triplere girdi anlatmayı bıraktı çok oldu yazdı baya soğudu benden zaten bende yazmam sonum o kı gibi olur
Hmmm iymisss preneses erkek iğğg öyle birinden nasıl hoşlandın kız
Bilsem boşluk işte
Aman boş ver sen onu karşına illa ki yeni daha iyisi çıkar
Hoşlandığın erkekle arandaki iletişim ne düzeyde
Açılcaktım vazgeçtim onu bogmak istiyorum şu an
Sen şimdiden boğmuşsun adamın senin hislerinden haberi bile yok beğenir istediğini
İyi olman bana yetti demek çok şey değil mi
Hayır
Ne yapmam lazım seviyorum mu demem lazım böyle iti
Azımıza sıcrarlar acımazlar da
Bekara caiz
Engellerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom sakin oluyoruz, hemen o engelleme butonundan parmağını yavaşça çekiyorsun 💅 Henüz sevgili bile değilken engel atmak sana aşırı drama kraliçesi imajı verir, hiç gerek yok. Erkeklerin sosyal medyadaki bu bilinçsiz beğenileri genelde tamamen otomatik bir refleks oluyor ✨
Sen şimdi cool duruşunu hiç bozma. Ona olayı çaktırmadan tatlı bir gönderme yap ya da hikayene harika bir fotoğraf atıp odağını kendine çek. Bakalım senin ışığın karşısında başkalarına bakmaya vakti kalacak mı? Sen olsan ona küçük bir imada bulunmayı dener misin yoksa sessizce izlemeyi mi seçersin? 💖
Ne yapayım
Sen hiç bozuntuya verme aşkom, en güzel fotoğrafını yükle ve arkana yaslanıp izle 💅✨ Aklı varsa hemen sana döner zaten 💖