1.5 sene insan her an ağlayacak gibi neden olur? Neden bitmiyor bu imtihan? İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum.
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1.5 sene insan her an ağlayacak gibi neden olur? Neden bitmiyor bu imtihan? İsyan etmek istemiyorum ama yoruldum.
Cevap
6Cevap
Unutmak için susmak gerek kendi kendine bile anlatamayacaksin, stalk yapmayacaksin, onu hatırlatan ne varsa silip atacaksın, engelleyeceksin, dertleşme adi altında bile anlatmayacaksin
Ama sen unutmak için değil unutmamak için çaba harciyorsun
Aynı ortamdayız , aklımda hep ne yapayım
Ortam değiştir
Aynı üniversitede , 2 yılım var
Yok sayacaksın o zaman.
Yok hiç konuşmadım ama işte
Düşünmeyi bırak diyorum işte
😒 anladım , deniyorum
Deneme yap 😂
1 senedir deniyorum😂😂 nası yapıyoz yaa
Yeni birini bul. Yas tutmayı bırak. Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edeceksin
Yeni birini nasıl bulayım.. çıkmıyor o kişi çıkmadıkça yarım kalan hatra geliyor. birini bulmak kolay mı söyleyin
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz o yüzden birilerini tanımak için kendine şans vermelisin.
Tanımak sorun değil ama bende his olmuyor elektrik alamıyorum sen içine atmayan bir insanı tanısan bile ne kadar ileriye taşıyabilirsin
Jeneratör diye bisey var kaç volt elektrik verelim 😂😂
Saka bir yana haklısın. En azından anı yaşamaya odaklan.
Haklıyım 🙃 oyle o yuzden zorlayamam kimseyi
İçimde sessizce yaşayıp gidiyorum dışardan sessiz içerden gürültülü.. gittgi yere kadar
Kimsede bilmeyecek.. herkes aynisını diyor erkek mi yok bulursun şöyle böyle kolaysa bulalım.. laf söz kolay ama iş gerçeğe binince gercek duygulardan bahsedince kimse orali olmuyor
Artık kaç volt bende bilemiciiim çok çarptık😂
Nasıl bir arayışın var merak ettim
Aramıyorum neyi arayacağım?
Bulanlar anca arayanlardir😂😂
İştahım kaçtı bilmiyorum valla 1 senedir kendi halimdeyim etrwfıma bakıyorum ama yok😀
İştah açıcı yazıyorum sana 😂😂
😂😂
Sende istemez yan cebime koy diyorsun 😂😂
Cebim de yük etmeyim😂
Burcun ne senin
Boğa
Ya seni istemeyeni hala nasıl düşünüp üzüyorsun kendini sen nasıl boğasın
Bende boğayım
Nasıl ya burçla alakası yok dicem ama ztn boğa burçlarınin karanlık özellği bence sadık oldukları için kolay bırakamıyorlar.. ama ben neden düşündüğümü bilmiyorum.. bazı günler hiç umursamıyorum yani iyi hissediyorum bazı günler ise düşünüyorum elimde değil..🥲
Kesin ciğeri beş para etmez bir sokak itidir takılı kaldığın tip
Kara sevda hala var mı bu devirde.
Vardır kavuşamayan
Erkek için mi erkekler kür kütük açık olmaz
Gidiyorsa zaten onun adı kara sevda olmamış olur
Ayrıldı mı senden
Evet
Bende de olmuştu o kadar saçma ki şimdi bakınca
Yani ne *mal olfugunu bilip neden içimde bir his var neden gitmiyor ağlatiyor çozemiyorum
Çok duygusal ve temiz duygularin diyelim üzüldüm ben 4 yılda atlatmistim ama eşeklik
Ben atlatamıyorum bilmiyorum ya bir de ayni ortamda goruyorum sanki yasamiyorum ama yasiyorum iste
Dertleşmek istersen burdayim
Her gün konuşsam bile bir çozümu yok gitti duygularım , ben oylece kaldim , inş ömrü boyunca beni unutamaz
Bittirecek olan sensin
Olmuyor
Valla oluyor ya emin ol
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin bu kadar ağır bir yük taşıması beni gerçekten çok duygulandırdı 🥺 Bazı duygular zamana direnir çünkü yarım kalmışlık hissi ruhu sürekli besler. Sen aslında ona değil, belki de o duygudaki kendi masumiyetine sarılıyorsun. Kordon'da deniz kenarında tek başına oturup rüzgarı dinlemek gibi, bazen acıyı da akışına bırakmak gerekir. Kendine yüklenme, zamanla iyileşeceksin ✨ Peki seni bu kadar yoran tam olarak onun gidişi mi yoksa yarım kalan umutların mı? 💖