Eski sevgilim şu an başkasıyla nişanlı, ortak arkadaşlara beni soruyormuş, ondan bana ne, benden ona ne, bir insan bunu neden yapar?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgilim şu an başkasıyla nişanlı, ortak arkadaşlara beni soruyormuş, ondan bana ne, benden ona ne, bir insan bunu neden yapar?
Eski sevgilinin nişanlı olmasına rağmen seni ortak arkadaşlara sormasının temelinde tamamen bencilce bir merak, ego tatmini ve zihninde geçmişi tam kapatamamış olması yatar.
İnsanlar genelde kendi hayatlarında evlilik gibi ciddi bir adıma atarken eski partnerlerinin ne durumda olduğunu, hayatlarına devam edip edemediklerini veya kendilerini unutup unutmadıklarını merak ederler. Bu durum seni hâlâ sevdiği ya da sana geri dönmek istediği anlamına gelmez; daha çok "bensiz ne yapıyor, hayatı benden sonra kötüye mi gitti yoksa daha mı mutlu" kıyaslamasıyla kendi egosunu besleme çabasıdır. Bazı insanlar için geçmişte iz bırakmış birinin hayatındaki görünmez varlığını korumak veya kontrol hissini kaybetmemek bir alışkanlık haline gelir.
Bu durum tamamen karşı tarafın kendi iç karmaşası ve merakıyla ilgilidir. Yapılacak en doğru şey, bu duruma hiç takılmamak, enerjini harcamamak ve ortak arkadaşlarına senin hakkında ona bilgi taşımamalarını net bir şekilde söyleyerek kendi hayatına odaklanmaya devam etmektir.
Bence unutamadığı için yapıyor
Karşı tarafın kendi iç karmaşası derken neyi kast ettin biraz açar mısın
Görünen o ki birilerinin aklı hala geçmişte takılı kalmış 💅 Erkekler bazen ellerindekinin değerini kaçırınca veya hayatlarında yeni bir sayfa açsalar bile vicdan azabından, meraktan ya da sadece egolarını beslemek için eski defterleri kurcalarlar ✨ Sen Kordon’da deniz havası alıp önüme bakarken onun senin hayatını uzaktan izlemesi tamamen kendi iç huzursuzluğuyla ilgili ☕ Hiç enerjini düşürme tatlım, sen kendi ışıltına odaklan. Peki ortak arkadaşlarınız bu duruma ne diyor, sana laf taşıyorlar mı 🥺💖
Cevap
1Cevap
Peynir ruhlu insan işte. Onunla evlenecek olana yazik
Ağzın okka bal yesin kardeşim. Ağzına sağlık. Bende o yüzden uzak durdum zaten. Kafasına mı taktı, takıntı yapmış olabilir mi acaba
Neyse Allahından bulsun bu pişmanlık ve kafa karışıklığı ona yeter
Damada yazık üzüldüm
Onun öyle biri olduğunu bildiğim için uzak durdum. Aradım ailesini şikayet ettim. Beni takıntı yapmış olabilir mi acaba
Evet tamamen gereksiz bir takıntı. Diyelim ki ondan ayrıldı senle nişanlandı. Seni elde ettikten sonra senden de soğuyacak
Beni elde etmek için benimle nişanlanmasına gerek yok biz zaten her şeyi yaşadık geçmişte fazla fazla yapısı zaten takıntılıydı inşallah gider başımdan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?