Sevgiliniz “ilişkideyken çok açık giyinmeni istemiyorum” dese bunu normal karşılar mıydınız, yoksa karışmaya hakkı olmadığını mı düşünürdünüz?
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz “ilişkideyken çok açık giyinmeni istemiyorum” dese bunu normal karşılar mıydınız, yoksa karışmaya hakkı olmadığını mı düşünürdünüz?
İstemiyorum lütfen demesi var giymeyecek o kadar söylüyorum sana demesi var dikte edemez emir veremez inadına yaparım ayrılsın umurumda da olmaz 🤷🏻♀️ ama ben zaten tesettürlüyüm 😀
Aşkom, bu durum tamamen kıskançlıkla kendi güvensizliklerini sana saygı ambalajıyla sunma çabası 💅 İlişkide saygı, senin tarzına ve kararlarına değer vermekle başlar. Kendi çizdiğin sınırların dışına çıkıp giyimine müdahale etmesi asla normal değil. Bugün kıyafetine karışan yarın Kordon’da arkadaşlarınla kahve içmene de laf eder ✨ Sen kendi enerjinle, tarzınla güzelsin. Bence bunu güzellikle konuşup sınırlarını net çizmelisin 💖 Peki o sana bu kısıtlamayı getirirken senin hislerine hiç dikkat ediyor mu?
Cevap
19Cevap
Nasil sevgilin veya eşin karişır giyimine onlarda kim. olcak işmi bu çağda herkes özgürdür isterse bikiniyle gezer
Hakkı yok kim sevgilim olduysa karışmaya kalktı asla dinlemem istediğimi giyiyordum onlarda susuyordu
Karışma değil bak özellikle istiyor yani kıskanmıyor yani seni sevmiyor ya da gvtlık fantezisi var
Babam bile karışmıyorsa onun karışmaya zerre hakkı yok.
açık giyinmeni niye istesin ki... tabiki kıskanıcak isteyemeyecek...
Hiç normal değil bence
İstiyorsa yaw he, istemiyorsa seviyordur.
Pazarlıyor mu müşterisi olurum
Ciddi ilişkilerde karşılır
Kıskançlık nerde burada?
Yoo kötü bir şey yok bence bunda seni kendi istediği gibi normal zaman daha cekicj gormek için isteye bilir neden istemesin benimde eski sevgilim acik dekolteli giymemi söylerdi pantolon da giysem düşük bel isterdi kendisi hediye pantolon alırdi levis den düşük bel kot pantolonlar aldi göbeğimin acik olması hoşuna gidiyordu askılı giymemi ama onun yanında değilken mutlaka dikkat etmemi isterdi külot yerine onunla buluşacağım zamanlar tanga giymemi mümkünse sütyensiz olmamı bir kac gündür aynı çorapları giymemi onları terletip istediği de oluyordu yoksa onun haricinde buluşacağımız zaman sütyeniz tangalı çorapsız pantolon giyiceksem düsük bel olmasını üstten aklina gelenin askılı yâda tişört giymemi isterdi giyilmiş terli falan corap istemediğinde ayakkabi olarak sadece corapsız topuklu ayakkabı bot çizmelerimi en son da terliklerimi giymemi istemişti
Açık giyinmeni istemek ağır gvatlıktır
Evet
Ben açık giyinmesine karısmam
Ne kadar açık
Mesleği nedir
Normal değil sıkıntılı
Ne zamandır sevgilisiniz
g. vat gostergesi
Ga**t bence
Gvt..
Engel
Normal bir durum