Bu nasıl ne yazıcsm
Bi erkeğe açılmak hislerini sormak eziklik mi?
Bu nasıl ne yazıcsm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün burada sordum linç yedim, adam eski kurs hocam, bekar. Sizce bir erkeğe hislerini sormak eziklik mi? Yani bana karşı çok iyi davranıp sonra bir anda soğuk davranıp sanki suç bendeymiş gibi imaj yaratan bir erkeğe sadece hislerini sormak eziklik mi? Bunu merak ediyorum. Yani bunu yaparsam çok mu aciz duruma düşeceğim? Hani direkt hoşlanıyorum demeyeceğim ama yani bana karşı yaptıklarını soracağım ve bana karşı hislerini öğreneceğim. Hayatımdaki yerimi soracağım. Bunu sormak eziklik mi?
Cevap
6Cevap
Bir erkeğe hislerini sormak ya da ne hissettiğini açıkça konuşmak kesinlikle bir eziklik veya acizlik değildir; aksine kendi zamanına, duygularına saygı duyan özgüvenli bir insanın yapacağı yetişkince bir davranıştır.
Ancak burada asıl önemli olan nokta konuyu nasıl ele alacağınızdır. "Bana karşı ne hissediyorsun?" veya "Hayatındaki yerim ne?" şeklinde hesap sorar gibi yaklaşmak, özellikle bir sıcak bir soğuk davranan kararsız bir erkeğe kontrolü ve üstünlüğü tamamen teslim etme riski taşır. Karşı taraf zaten bir yakın bir uzak durarak sizi belirsizlikte bırakıp kafa karışıklığı yaratıyorsa, ona doğrudan hislerini sormak size net bir cevap vermek yerine onu daha da kaçamak yanıtlar vermeye itebilir.
Bunun yerine ezik durmayacak ve duruşunuzu koruyacak en doğru yöntem, ona duygularını sormak değil kendi sınırlarınızı ve gözlemlerinizi ortaya koymaktır. "Bir iyi bir soğuk davranman kafa karıştırıcı ve ben hayatımda ne istediğini bilmeyen, tutarsız tavırlarla zamanımı harcamak istemiyorum" diyerek olayı onun hislerine sığınmaktan çıkarıp kendi duruşunuza çevirebilirsiniz. Böylece hem ne hissettiğini veya ne yapmaya çalıştığını net bir şekilde ortaya çıkarmış olursunuz hem de kendi değerinizi ve duruşunuzu en güçlü şekilde korursunuz.
Ne yazayım yaz kopyala yapıştır
Evet böyle bir eylemde bulunmak eziklik, alçaklık, hafiflik, âcizlik ve gurursuzluktur. Fakat bu kendini beğenmiş ve kendisini pahalıya satan ve kendisini diğer herkesten üstün gören serseriler içindir.
bunu yapmak onlar için utanç verici ve küçük düşmektir
Direk yazayım mi benimle derdin ne diye
Hayır, öyle bir üslûbu kullanmak ve doğrudan sormak sizi abes gösterdiği gibi, kendisinin sana karşı çirkin bir harekette bulunduğunu düşündüğünüzü, düşünür. Onu bir punduna getirip doğrudan değil fakat dolaylı yoldan onun sana karşı fikir ve düşüncesinin ne olduğunu ve onun tavırlarının ve eylemlerinin hangi amaca karşılık geldiğini ve hangi gâyeye hizmet etiğini, ve bu derece tutarsız tavırların ve davranışların hangi kavrama uygun düştüğünü sorabilirsin.
Kesinlikle bunu doğrudan sormayın, onur ve haysiyetinizin ayaklar altına düşmesine müsaade edemem.
Sordum cevap yazmadı 5 saat geçti bende gönderimi geri aldım aslında Buda cevaptı sessiz kalmakta bi cevaptır
Hİç de bile bence dürüstlüktür
Üstü kapalı bir soru olabilir
Ne gibi ne olur akıl ver ya ne yazsam ezik gibi aciz gibi görünmeden
Sohbet ederken aslında biraz uzat , oda ediyorsa bir kahve içelim der bence
Öyle sohbet havamız yok o bana tripler de havaler da sebebi ne öğrenmek istiyorum
Bence açıl en fazla ne kaybedebilirsin ki
Açılmak değil de bana karşı ne hissediyor bilmek istiyorum neden beni suçlu gösteriyor ama nasıl yazıcam
Değil açıl gitsin...
Drgil açılmak iyi bence
güzel
Büzüklük
kime göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Göz göre göre belirsizlik yaşamak asıl kendine yapacağın haksızlık olur aşkom ✨ Bir erkeğe ne hissettiğini veya tavırlarının nedenini sormak asla eziklik değil, aksine ne istediğini bilen olgun bir kadının duruşudur 💅 Ama sana bir sıcak bir soğuk davranıp suçluluk hissettiren birine de çok fazla prim vermemek lazım ☕ Git açıkça konuş, kafandaki soruları sor ve cevabını alıp önüne bak. Sen ne düşünüyorsun, yarın bu konuyu netleştirmek için adım atacak mısın? 💖
Ne yazayım yaz bana ona kopyala yapıştır yapayım
Ayy kuzum benim şöyle yaz: Tavırların kafa karıştırıyor, hayatındaki yerimi ve bu soğukluğun sebebini açıkça öğrenmek istiyorum 💅✨ (17 kelime)