Sohbetinizin gittikçe azaldığı hatta son zamanlarda öldüğü bir flörtle ilk defa buluşmaya gider miydiniz? Görünce bir şey değişmez belki de.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbetinizin gittikçe azaldığı hatta son zamanlarda öldüğü bir flörtle ilk defa buluşmaya gider miydiniz? Görünce bir şey değişmez belki de.
Cevap
7Cevap
Giderdim. Son bir şans vermek olarak görürdüm. Zaten sohbet ve diyalog yüz yüze buluşulmadığı için sönüp gidiyor
O da bunu diyor da telefonda konuşunca da kısa kesiyor mesela hem kendi ısrar ediyor hem de hemen kapatıyor ben bu çocuktan bir şey anlamadım. Tek istediği mümkün olduğu an buluşmak ama ben bir şey değişmez diye gitmeyeceğim sanırım
Ben de telefonda konuşmayı veya görüntülü konuşmayı sevmem ama yüz yüze saatlerce konuşabilirim tercih meselesi. Ama kısa kesiyor dediğin için bi şüphelendim. Acaba yüz yüze bir şeyler yaşamaya çalışmak istediği için buluşmak istiyor olabilir mi? Bazen yazışırken veya telefonda konu tıkanabilir, sohbet biter. Ama yüz yüzeyken konuşacak şeyler bulunabilir. Ne bileyim bir araba geçer, hayalindeki araba ne diye sorarsın falan. İçine sinmiyorsa buluşma. İç güdüler ilişkide çok önemli bence. Ben aldatıldığımı ortada hiçbir sebep yokken hissettim. Hiçbir ipucu vermemişti, sen başkasıyla mı buluştun diye durduk yere soruverdim ve ortaya çıktı. Şaşırdı nasıl bildin falan dedi zaten. İç güü önemli
Mesajlasmayi sevmiyorum sıkıldım illa ara ara dedi, aradım. O ısrarına heralde 1 saat konuşuruz falan dedim, 10 dk sonra kapatmak istedi 🤦🏻♀️ anlamıyorum ama soğudum. Dediğin gibi içgüdü önemli. Teşekkür ederim buluşmayacagim hatta tamamen bitireceğim
Öyle flört mü olur, gidilmez ve konuşmayı bitir gitsin zaman kaybı.
Dimi, ben gittikçe daha çok ve heyecanlı konuşuruz sanarken daha da azaldı. Zaten bi öyle bir böyle davranıyor ilgili mi değil mi hiç anlamıyorum
Belkide değişir bilemezsin
Artık soğudum. Değişmese de olur
Oda senin tercihin tabi
her şey çok güzel olabilir
Olacaksa şimdi olsaydı, mesajla buluşunca zaten katlanırdı
Mesaj yanıltır, telefonla konuşurken de hem kendisi istiyor arayınca da hemencecik kapatıyor bari telefon yanıltmasaydı.. buluşmanın anlamı kalmadı ki
Öyle işte
26
Anlamlı değil ama belkide canlanir
O belki için gidilmez yaa
Amaç ne peki bu kişi sanaldan mi reelden mi
Sanal ama buluşmamıza 2 hafta kalmıştı, ama bir öyle bir böyle artık ilgisi kalmadı sıkıldık ama yine de buluşmak istiyor. Olmayacağını bilmiyorum ama bu çocuktan bir şey anlamadım
belki de farklı bir beklenti vardır
Benim de beklentim var da sabretmeyi bilecekti o zaman
aslında bazı şeyleri merak ettim bana burada herşeyi soramıyorum
Özele gelemem
sonra englllersin
ikinizde ilişkimi denemek istiyordunuz
Hayır, evlenme niyetle görüşüyorduk
Giderdim.
Neden ki? Onun da belli ilgisi azalmış, sıkılmış ama daha hiç buluşamadık, buluşmayı bekliyor sadece amaç ne? Sanki her şey bir anda değişecek de
Zaten fotolardan gördüysen, fark eder mi?
Niet
Ne
Hayır gitmem demek istedim 😄
Tamamdır
Yokk olmaz
Gidilmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Buluşmaya kesinlikle gitmezdim tatlım. İletişim mesajda bile bitme noktasına geldiyse, yüz yüze geldiğinizde o sessizlik Alsancak rüzgarı gibi içinizi ürpertir, aşırı kasılırsınız 🥺 Görünce sihirli bir değnek değip her şey değişmiyor maalesef. Bence enerjini ve o güzel modunu hiç düşürme, mesajlaşırken bile heyecan duymadığın biriyle vakit kaybetmeye değmez. Sen bu konuda ne hissediyorsun, içinden gitmek geçiyor mu gerçekten? 💖✨💅