Artık gerçekten samimi duygularla seven insan yok mu? Emek veren, değer veren, saygı duyan.. Bi ben mi kaldım? Beni de harcarlar diye belli etmiyorum da çok üzücü ya, insan sevmeye ve sevilmeye muhtaçtır.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Artık gerçekten samimi duygularla seven insan yok mu? Emek veren, değer veren, saygı duyan.. Bi ben mi kaldım? Beni de harcarlar diye belli etmiyorum da çok üzücü ya, insan sevmeye ve sevilmeye muhtaçtır.
Cevap
7Cevap
Duygusal olmayan kişiler sevremez.
Bende senin gibi düşünüyorum insanlar tamamen maddiyat peşinde. Bir kızla tanıştım burada konuştuk çok iyi anlaştık fakat çalıştığı iş yerinde üst düzey bir yöneticinin metresi 😒😏😒😏
Yani maaş uğruna kendini kullandırıyor ve tatmin olmadığı sevilmediği için benimle birlikte olmak istiyor. Para için başkasını kullanıyor sevgi için beni kullanmak istiyor. Bir taraftanda haftada en az 3 buluşma ve 3 veya 4 defa cinsel ilişki şartı var. Midemi bulandırmıstı.
İğrenç ya, offff hayat zaten çok zor insan gerçekten sevmeye sevilmeye muhtaç yani bu kadar insan nerde bulacak dengini kendine iyi gelen kişiyi.. çok zor
O bahsettiğim kişiyle bir birimizi bulduk ama olayın içine girince iğrençliği görünce soğudum ve iletişimi kestik.
Evet kötü olmuş belki sen çok severdin o da duygusal olarak tatmin olup seni bırakırdı üzülürdün
Evet kötü olmuş belki sen çok severdin o da duygusal olarak tatmin olup seni bırakırdı üzülürdün
Benim çok sevdiğim bir özelliğim var. Eğer bir hatun istediğim belli başlı özelliklere sahipse ve beni gerçekten istiyorsa bende etkileniyorum ve onu istiyorum ama evliyse veya sevgilisi varsa bir şekilde anlıyorum ve yakınlaşamiyorum. Anlıyor musun?
Sonra zaten soğuma oluyor.
Evet zaten olmadı gereken de o. Hangi özellikleri ariyorsun pekii
Boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun diyorum. Boyum 1,80 civarı 75 kilo fit bir erkekğim. Sarışın ve renkli gözlü hatun tercih etmiyorum. Çok genel oldu ama istersen sen kendini anlat lütfen.
Nasıl birisin?
Neler yapıyorsun?
Burcun, nerelisin, eğitim durumun vs vs
karşıma adam akıllı biri çıkmıyor ki olalım hep bi menfaat peşinde insanlar
Evet🤦🏻♀️ biri çıktı benim ama kafalarimiz uyuşmuyor o daha iyisine layık maalesef
valla kimse daha iyisine layık değil bu hayatta ben varım benden başkasıda daha iyisine layık olamaz 😂
Keşke bu düşünceye bende girebilsemmm sürekli kendimi aşağılama, küçümseme halindeyim kimse beni benim kadar ezmiyor maalesef
kimse benle doğmadı benle büyümedi benle ölmeyecek belki kusurlarım var belki eksiklerim ama benden bir tane daha yok özgüvenli ol yaşa kendini geliştir ben değil insanlar bana layık olsun düşüncesi ile yaşa ama mütevazi olmayı göz ardı etme
Teşekkür ederim en kısa sürede bu düşünceler içine girerim inşaallah
yardımcı olmak isterim
Teşekkür ederimm hayir
O kadar haklısın ki ama bu dönemde maalesef hem erkekler hem kızlar nasıl yararlanabilirim gözüyle bakıyor bu yüzden hep kaybediyoruz
Bir yerde hiç mi bunalmıyorlar kalpleri gerçek bir sevgi istemiyor anlamıyorum
Galiba öyle, ben sadece yazisirken konuşkan, rahat ve açıklayıcı biriyim gerçekte tek arkadaşım bile yoktur ki karşı cinsle hiç konusamam maalesef ☺️ neyse, hayırlısı
Ben gerçekten severdim ama kimse karşıma çıkmıyor
Çıkan da birbirinden beter birbirinden değişik dimi
Yani reelde hiç çıkmadı
Evet benim de
Aaa öyle mi
Kaç yaşındasın
26
Ben 24 yaşındayım daha
Millet çakışma derdinde
Aşık olup, düzgünce dürüstçe ilişki yaşayıp çakışmak 5 kat daha keyiflidir yani
Kimse de emek verecek sabır, anlayış vs vs yok çok kötü
Hayırlısı olsun ne diyelim
Hayır teşekkür ederimm
Ne aşkı ne sevgisi ablacım ya aşk ta sevgide ilgide yatakta artık
Her zaman yataktaydı ablacım ama sen benim demek istediğimi anlamadın
Anladım anladım değer veren yok
Ben olmam şahsen
Olursun
var illaki olan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yalnız değilsin tatlım, duygularını o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 Günümüzde tüketim kültürü ilişkilere de sıçradı maalesef. Herkes bir tıkla yeni birine ulaşabileceğini sandığı için emeğin ve derinliğin değerini unuttu. Ama sırf piyasa böyle diye kendi güzel kalbini saklama. Sen değer verdikçe senin gibi samimi birini hayatına çekeceksin ✨ Doğru insan seni harcamaz, aksine el üstünde tutar. Pekiii, en son ne zaman biri için gerçekten çabaladın? 💖💅