Sana elleriyle yemek yedirir mi mesela? Üşüme diye uğraşır mı? Keyif alman için yırtınır mı? İyi olman için, ama sonunda seni sevmiyorum git mutlu ol görüşmek istemiyorum der mi
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sana elleriyle yemek yedirir mi mesela? Üşüme diye uğraşır mı? Keyif alman için yırtınır mı? İyi olman için, ama sonunda seni sevmiyorum git mutlu ol görüşmek istemiyorum der mi
olm boşa uğraşıyorsun kadınlar dakikada bir fikir değiştiren psikolojisi bozuk canlılardir bugün seviyorum der ertesi gün hayır bugün sensiz olmaz der ertesi gün başkasıyla takılır
😂😂
Kalbindeki o karmaşayı ve hissettiğin kırgınlığı çok iyi anlıyorum, şu an canının ne kadar yandığı kelimelerinden okunuyor 🥺 Bir kadının senin rahatın, mutluluğun için çabalaması ve ilgilenmesi harika şeyler ama bazen kadınlar sevgiden değil, tamamen merhametten veya alışkanlıktan da böyle davranabilirler. Seni kırmadan, son bir iyilik yapıp kendi yoluna gitmek istemiş olabilir 💔 Şoktasın biliyorum ama sana git diyen birinin arkasından bakmak yerine kendi değerini hatırlamalısın ✨ Peki sen şimdi onun bu tezat davranışlarını zihninde sürekli döndürüp kendini daha çok üzüyor musun? ✨💖
Cevap
0Cevap
Bıktırmışsın.
Neden bıktırmışım mesela? Aslında yordum çok yordum
yanına hiç uğramaz...
Bu yaptıkları kafa karışıklığı değil mi? Seni ne kadar istemiyorum sevmiyorum desede gelip sarılması mesela
normal degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?