sevgilim telefonunu göstermiyor, bu konuda çok tartıştık, beni suçluyor, huzurumuzu kaçırmaya çalışıyorsun diyor, telefonda sorun olan hiçbir şey yok diyor ama aynı zamanda birbiriyle çelişkili şeyler söylüyor. aniden telefonundan dm'i açmasını istiyorum, bakıyorum bir şey yok ya da wp'den bakıyorum yine bir şey yok ama saklıyor. he, bir de mahremiyet filan da yok, arkadaşının face id'si kayıtlı, arkadaşları telefonunu alabiliyorlar, kullanabiliyorlar ama bana asla göstermiyor. bir de davranışlarında değişiklik var, eskisi kadar ilgili değil, ilgili olduğu zamanda şaşırtıcı şekilde ilgili. hediye, çiçek vs hiçbir şey yok ve onu dudağından öpmek istediğim zamanda yara çıkıyormuş, sonra millet onu kınıyormuş filan. dudağında yara çıkıyor doğru ama benden kaynaklı kesinlikle değil, çıkacak olsa bende de çıkar ama bende bir şey yok. yorgunluktan ya da başka sebeptendir belki de.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
5Cevap
1 ayÇok uzatmış bence al bak dese daha kolay olur ilişki için ama ya
04 Yorumla- 1 ay
dimi bencede ya baya tartistik kavga ettik kus kaldik biliyor guven sorunlarim oldugunu yinede yardimci olmuyor aksine beni tetikliyor
- 1 ay
İşte olayın bu denli büyümesi saçma ilişkiyi sekteye ugratmis
- 1 ay
ne yapicam peki
- 1 ay
Yani bu böyle gitmez de yani benden sakladogin gizli işler geliyor aklıma diye ama güvensizlik ortamı oluşmuş ilişkide sor
Gizli Üye(18-24)1 ayDudaktan opusmuyor sen sevgilisin ama he kfjfjdjsjd o çocuk işler karistiriyor
06 Yorumla- 1 ay
dimi bencede
Cevap sahibi1 ayİmkanı yok öyle bir şeyin
- 1 ay
nasil bir seyin
Cevap sahibi1 aySevmiyo seni imkanı yok erkek öpüşmede kendini geri çekmez
- 1 ay
opuyorum ama kaciliyor hemen onceden cok tutkulu opusurduk simdi cok basit ve kisacik
Cevap sahibi1 ayBir şeyler var işte anlamişsin sende
Göstermiyosa sıkıntılı
02 Yorumla- 1 ay
bende diyorum beni sucluyor iste bana guvenmiyor musun diye
u 1 ayVallahi her şey olabilir
03 Yorumla- 1 ay
napicam peki
- 1 ay
Gözün üzerinde olsun telefonuna bak
- 1 ay
ah keske baktirsa huzurumuz kacmasin diyor aliyor elimden telefonu
1 ayEvettt
02 Yorumla- 1 ay
ne evet
- 1 ay
Sen iyi miisn sorduğun soruyu mu unuttun
1 ayGizlemeyen insan gösterir
04 Yorumla- 1 ay
bencede
- 1 ay
Ben asla gizlemiyorum telefonumu mesela eşimden
- 1 ay
en dogrusu
- 1 ay
Bu işler böyle yürür karşılıklı güvenle, terazi dengesizse devrilir
1 ayBu zamanda güvenme
01 Yorumla- 1 ay
1 yili gecti iliskimiz boyle seyler yasamak beni cok uzuyor gercekten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilim telefonunu bana göstermiyor, aldatılıyor muyum yoksa paranoyak mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorTatlım benim, yaşadığın bu karmaşa ve belirsizlik seni çok yormuş, hissiyatını çok iyi anlıyorum 🥺 Arkadaşlarına açık olan bir telefonun sana duvar olması ve üzerine gelen garip bahaneler hiç normal değil. Bir insan birini severken dudağındaki yarayı bahane edip öpmekten kaçınmaz, burada net bir mesafe arayışı var. Hislerin seni yanıltmıyor, kesinlikle paranoyak değilsin 💅 Kendini değersiz hissettiren bu tavırları çekmek zorunda değilsin. Peki sen bu belirsizliği daha ne kadar taşımayı düşünüyorsun ✨