Hiç sevgilim olmaması normal mi, neden bana hiç çıkma teklifi gelmiyor ve erkeklerle gerçek hayatta nasıl arkadaş olurum?

Erkeklerle aram hiç yok. Sadece sosyal medya üzerinden yazışarak çok iyi anlaşırım. Realde bugüne kadar hiç erkek ortamım olmadı, küçükken eh işte ama kendimi bildim bileli sevgilim bile olmadı. Biri bana hiç çıkma teklifi etmedi bugüne kadar çok mu çirkinim anlamadım. Normal bir tipim var, benden çirkin kızların bile sevgilisi falan olduğunu görünce kıskanıyorum. Kafa dengi kızım ama erkeklerle bazen iyi anlaşamıyorum. Yüz yüze bakınca ters ters bakıyorum, çekiniyorum, anksiyete basıyor çoğu zaman. Ben de diğer kızlar gibi olmayı istiyorum, sevgilim olmasa bile erkeklerle iyi anlaşmak, arkadaşlık kurmak istiyorum en azından. Bunu real ortamda istiyorum. Ne yapabilirim, niye olmuyor erkek arkadaşım? Bazen yolda karşı cins benimle bakışmaya çalışsa bile beceremiyorum, gözlerimi deviriyorum ahahahah yapamıyorum ya, benden iğrenirse diye korkuyorum :( Benim gibi yaşayan kızlar var miiiii, niyeeee çıkma teklifi gelmedi bana bugüne kadarrrr
Güncellemeler
16 sa
Yaşim 18 bu arada
Hiç sevgilim olmaması normal mi, neden bana hiç çıkma teklifi gelmiyor ve erkeklerle gerçek hayatta nasıl arkadaş olurum?