Serseri erkekleri geçtim, efendi erkekler de artık sadece bu tipleme kızlara ilgi duyuyor, bu tarz olmayan kızlar kız yerine bile konulmuyor, hiç sevgilim olmadı, böyle kız olursam seveceklerse sonsuza kadar yalnız kalırım, daha iyi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Serseri erkekleri geçtim, efendi erkekler de artık sadece bu tipleme kızlara ilgi duyuyor, bu tarz olmayan kızlar kız yerine bile konulmuyor, hiç sevgilim olmadı, böyle kız olursam seveceklerse sonsuza kadar yalnız kalırım, daha iyi.
Erkekler aklen ve zihnen eksik yaratıklardır
Bunu eic secicem bacim
Sağol canım 🫶
Dünya üzerinde bir tane bilim kadını yok. 🤣🤣🤣🤣Aşçı olarak bile yoksunuz. sizin aklınız başka yerlerde çalışıyor. Soru sahibi bu yorumu bencede eig seçmeli.
@oldcity026 Ahhaha Allah'ın cahili eski toplumlarda zeki kadınları cadı diye yaktıkları için, mal gibi küçük yaşta alınıpnsatılıp 10 tane çocuk doğurmak zorunda kaldıkları ve tüm evin sülalenin yükünü omuzlarına yükleyip okula göndermeyip cahil bırakıldıkları için olabilir mi?
@oldcity026 Hayatında annen dışında bir tane kadın olmadığına o kadar eminimki yazık ve zavallısın
Boşsun. Hemde o kadar boşsun ki tarifini yazabilecek yok🤣🤣 nerede eşitçiklik🤭 hakarete gerek yok. Yeni toplumda da yoksun maalesef!
@oldcity026 Bir kere o emijiyi kullanır kullanmaz yaşına baktım. Bir tarafının tüyleri ağarmış kadın düşmanlığı yapıyorsun. Bir tane cevap verememişsin yazdıklarıma git biraz battaniyene sarılıp ağla
🤣🤣🤣ben kadın düşmanlığı yapmıyorum ama sen bir kesimi aşağılamayı kendine hak görebiliyorsun. Sana bişey söyliyeyim mi? Beş para etmez bir yaratıksın. Allah senin gibileri insanlardan uzak eylesin.
@oldcity026 Ben aşağılanmayı hakedenleri gayette yerme eleştirme hakkına sahibim. Üstüne durup dururken alınan sensin demekki sende hakediyorsun az ötede ağlamaya devam et
puhahahdkakdkaks eziklik psikolojisi deniliyor buna herhalde kendilerine söylenen bir sözü erkeğe söylemek erkekler olmasa ölür gidersiniz lan yiyecek 1 lokma ekmek bulamazsınız kadın kim aq 😂
Cevap
26Cevap
Değer görmediğin yerde değer gören hemcinslerini aşağılamaktan vazgeçersen belki bir şans doğar.
Sende onlardansin sanirim
Olamayacak kadar yaşlıyım. Senin gibi düşünmeyen insanları etiketlemek de hoş değil. 2de 2.
Bunlara ilgi duyuyorlarsa erkekler, gram zevk yok. Silikon şişme bebek gibi tövbe tövbe.
Dibiniz düşüyor bunlara
Neyine düşecek be. En nefret ettiğim tipler.
Yüz yüze bu kızlar sana yüz verse agzinin suyu akar
Her erkeği aynı zannetmeyin lütfen, cidden bu genelleme beni kahrediyor.
Her erkek ayni
Sana yakıştıramadım, çok üzüldüm.
Hiç bir zaman bu tipte bi kıza sevgili demedim ciddide düşünmedim.
Tabi
Yani açık (tesettürsüz) tercih ediyorum ama bu kadar da açık değil.
Seviyonuz iste
Yoo
Evde böyle dışarıda ağır başlı ve ilgi çekmeyen birini isterim
Ben öyleyim de hiçbir erkek sevmez benim gibileri sende sözde isterim diyorsun
Ben kesinlikle böyle issterim hatta evin içinde giymesi için özel kıyafetler bile alırım
Vaktin varsa konuşalım mı?
Orada mısın
Gram çekici değiller.
Yapay... doğal karı her zaman çekicidir.
Doğal kadın görünce çekici degil cirkin diyonuz
Ben çirkin seviyom
Ben böyle erkekleri tanımadım. Bahsettiğin erkekler abaza sapıklar, kıskanan seviyordur deyip etrafına bkop * açıkken bakıp aşık olduğu kızı kapatmaya çalışır
sokakta ki tüm kızlar böyle zaten ya platin sarı ya da full esmer ortası yok arayada kızıllar serpişmiş
Aşırı berbat ucuz bir tablo güzellik algısı bu olan herkes adını soyadını versin asla denk gelmeyelim
Yok öyle bir şey bunlar kadının hırtları gibi bir şey kalitesiz erkek bunlara bakar
Ya tanıdığım sessiz efendi erkekler bile tav oluyo nikahı basiyo bunlara dusmeyen yok
Orasını bilmiyorum ama ben kendi adıma konuşayım bunlardan nefret ediyorum ucuz et bunlar
Böyle olmayan kıza bakmazsiniz bile
Yok benim tarz kapalı kız
Her erkek ilgi duymaz ben hayatım boyunca yumuşak vücutlu göbüşlü kadınlara ilgi duydum hep
Hepsi yapay benlik değil
Tam senlik
Değil
Kim diyor şunlarda evlenilecek hal var mı
Evet artık erkeklerin evlenmek istedigi kadın modeli bunlar
Bu tarz evli birini görmedim.
Nasıl görmedin ya hepsi evlendi barklandi cocuklari bile oldi
Bu tiplerle evlenmez kendini bilen düzgün adam yanılıyorsun
En düzgün adam bile bunlarla evleniyor çok şahit olduk
O senin görüşün gerçek başka istisnalar olur ama adam hayatının bedelini öder böyle biriyle evlenirse
Bencede bunlar eglenmelim bence gerk yok
Ney
Bunlar eglenmelik cok gerek yok en iyisini yapiyosun sen
Yoo bütün erkekler bunlarla evleniyo artik
Kafa yok
Onlarda demek
Çekilebilirsin bayan. 🤣🤣
Tamam
Tamamsa yol alabilirsin.
Senle mi evlencez
Allah korusun
Bizim de midemiz var yapma yahu
Dibiniz düşüyor
Offff gidip nargileciler ile takılıp erkekler hakkında ahkam kesmeyin, biraz nargile kafeden çık etrafına bak, herkes kısa paça giymiyor seçimlerin iğrenç diye hepimizi gömme
Nargileci Ghetto erkeklerle asla takilmam ama en Efendi erkek bile böyle surtuklerrden gözünü alamiyor
İşte bende onu diyorum sürtuklerden hoşlanan sevgili yapıyor olmanız tüm erkekleri sevgiliniz gibi yapmaz mesela sevgilinizin ilişkileri sürtuklerden oluşuyor diye tüm kadınlar da sürtuk değildir her şey seçimlerle ilgili
Tüm erkekler bu kadınları seviyo bu bir gercek
Tamam sosyolog tamam, sen nargile kafelerde sürtuk severler ile analiz yapmaya devam et iyi akşamlar
Evlendiklerini sanmam
Vallahi bu sene kimin düğününe gittiysem kızların hepsi bu tiplerdendi
Güzel oldugu icin dir
Kizlarin anlayışlarından
Dönmeye benziyorlar ama
Ne alaka ya duymuyorum
Duyuyorsun
Evet
Çok komiksin
Tamamdirr
Ben sevmiyorum
Seviyorsun
Sevmiyorum dedim
İnkar etme
İftira atma
Nevade premum
erkekler tapiyor iste
Aklı olan bunlarla işi olmaz
Bu tarz kadınlara en efendi erkek bile tapiyor mal varlığınızı üstüne yaparsınız bunlarin
Ben yapmam yapsam niye eleştirip dalga geçeyim işim olmaz bi kere kafa dengi değiller ben sevmiyorum böyle ergen gibiler
Beğeniyorsunuz ama
Abazaya fark etmez
Sonrada boşanıyorlar
Ayartiyolar sonucta
Sonu ayrılık geçici şeyler
Bu tip kızları sevmem
Yalamak guzel oluyor
balgam ile şalgam
peki kal bakalım
Ne
Asla istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?