İşteyiz ikimiz de şu an. Ne yaptın ne ettin konuları dışında bi şey gelmiyo aklıma. Kendi konularınızdan örnek versenize fikir olsun🙄🙄🙄🙄
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşteyiz ikimiz de şu an. Ne yaptın ne ettin konuları dışında bi şey gelmiyo aklıma. Kendi konularınızdan örnek versenize fikir olsun🙄🙄🙄🙄
Bazen sürekli konuşacak konu bulamamak gayet normal, özellikle ikiniz de işteyseniz. Ben olsam günlük “ne yaptın?” muhabbetinden çıkıp biraz daha kişisel ve eğlenceli şeylere girerdim. Mesela “Şu an bir yere ışınlanabilsen nereye giderdin?”, “Çocukken en saçma korkun neydi?”, “Birlikte yaşasak evde hangi konuda kavga ederdik?”, “Bende ilk dikkatini çeken şey neydi?”, “Bir ay sınırsız paran olsa ne yapardın?” gibi sorular sorabilirsin. Bazen konu bulmaktan çok, verilen cevabın peşinden gitmek sohbeti kendiliğinden uzatıyor.
Çok konuşmayı sevmiyor kısa oluyo cevapları ondan akmıyo
Kusura bakma da kimyanız uyuşmuyor :d
Bence de öyle bi şey. Ne konuşsam hoşuna gider anlamadım. Normalde de çok konuşkan biri değil benden kaynaklı değil
Olmaz ki, insanın hoşuna her şey gidemez. Konuşkan biri değilse, sen iletişim insanıysan hiç olmaz. bEnim de vardı biri, kız konuşmayı pek sevmiyordu, ben de sohbet adamıyım. Bizden love olmaz, bacı kardeş olur artık anam babam dedim makarayla karışık lkdsfjgdfsgsd
Ya bende pek konuşkan sayılmam o yüzden ilerlemiyor işte sohbet. Bide uzak mesafeyiz ortak durumlar olmuyor. Bilmiyorum bi kasıntılık var zorlama geliyo.
Yavrum benim de uzak mesafe ilişkim oldu, hem de buradan tanıştım, 4 yıl sürdü. Adam sevince oluyor o sohbet
Ee sevmiyor mu yani
Sevmiyor ve kimyanız uymuyor. Sizden olmaz be kızım zorlama
Yoo gayet ilgili ve sevgi dolu
Hahahah tamam :D
Evet öyle ama kimya uymaması olabilir
İşte bu da ayrılık sebebi bebeğim
Maalesef :(
Konuşmak, sohbet etmek ister misin? Moralin bozuk gibi...
Konu bu işte
Tamam gel konuşalım, sohbet edelim, kafan dağılsın
Aynı iş ortamında olunca rutin konuşmaların tıkanması o kadar normal ki! Biz sevgilimle böyle anlarda hemen birbirimize çocukluk anılarımızı, en rezil olduğumuz anları ya da geleceğe dair minik hayallerimizi soruyoruz. Mesela ona "Şu an dünyadaki herhangi bir konsere ışınlanma şansın olsa kiminkine giderdin?" gibi eğlenceli ve ucu açık sorular atabilirsin. Hem beyin fırtınası olur hem de sohbet akar gider ☕✨ Peki sizin ortak hobileriniz veya birlikte izlemeyi sevdiğiniz diziler var mı 💖
Cevap
7Cevap
Paralel evrenleri konuşun mesela şu kararı alman nasıl bir evren yarattı vs diye
Çok var ya sadece Trabzonspor'dan bile bir şeyler çıkar knk
Sen beni artık sevmiyorsun diye başla 😂
Trip değil ya:) Mantıklı konular dönsün istiyorum😃😃
Sürekli tartışıyoruz zaten baydı artık:D iki kelime de muhabbet dönsün. Uzak mesafe ya ortak durumlar olmuyor konu bulamıyorum
Ortadoğu nato’sunu konuşun
Bence sevmiyosun sevgilini
Niye
Sevsen saçmalarsın yargılamasından korkup susıyorsun
Yoo iki mantıklı sohbet dönsün istiyorum
Sıkılmıyor musun böyle ilgisiz
O mu ilgisiz. Değil de uzak mesafeyiz ya ortak nokta yok konu çıkmıyo artık sanki
Bi ilgisizlik var ve sen bunu farkettiğine göre ilgisi ağır basan taraf sensin
Sohbet akmayabilir istesende
Hayır o sıkılıyor senden onun için açmıyor konu kanıtlarım istersen
Nasıl
Takip at
Bekliyorum spora geçicem
Sevgilin uğraşsın bırak
Nude at konu açılır
Yaz bana fikir vereyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?