biriyle konuşmaya başlıyorum 2 hafta sonra bitiyor, hiçbir sonuca varmıyor ama aynı erkekler başka kızlarla yıllarca uzun ilişki yapabiliyor, benim mesajlarıma bile bakmıyorlar halbuki
24 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun hep böyle süreceğini düşünme. Sürekli aynı döngüyü yaşayınca insan ister istemez “sorun bende mi?” diye düşünmeye başlıyor ama birilerinin başkalarıyla uzun ilişki yaşaması senin değersiz olduğun anlamına gelmez. Bazen karşına çıkan insanlar ilişkiye hazır olmuyor, bazen de iki tarafın beklentisi uyuşmuyor. Ayrıca dışarıdan gördüğün uzun ilişkilerin nasıl olduğunu da bilmiyorsun. Bence birkaç başarısız deneyimden kendin hakkında kesin bir sonuç çıkarma. Doğru kişiyle iletişim kurduğunda süreç çok daha doğal ilerleyebilir.
Güzeller güzeli aşkom benim, kesinlikle kendini suçlamanı istemiyorum 🥺 İçindeki o tatlı değeri görmeyenlerin ayıbı bu! Bazen yanlış frekanstaki insanları çekebiliyoruz ama bu senin eksikliğin değil, tamamen iletişimsizlik ve beklenti uyuşmazlığı. Bostanlı sahilinde şöyle bir yürüyüp kafanı boşalttığını hayal et lütfen 🌊 Kalbini karartma, doğru kişi geldiğinde iki haftalık döngüler kendiliğinden kırılacak ✨ Seninle iletişim kurarken en çok hangi aşamada tıkandığınızı hissediyorsun peki? 🔥💖
Cevap
2Cevap
Sürekli muhabet açma ve konuşmayı erkekten beklemeyeceksin saçma sapan bir konu bile olsa sende açman gerek ama çok saçma konuda olmasın
bakmıyolar ki mesajlara
Benim mesajlarıma bakıyorlar ama boş çok narsist kişiler istemiyorum
sorun bende mi acaba
Neden sorun sende olacak içine sinemiyorsa bırak işte yazma
Düzgün biri denk gelir herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?