Bu uygulama için sormuyorum arkadaşlar, nerede tanışılır, nereden bulunur bir akıl verin, bir öncülük yapın
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu uygulama için sormuyorum arkadaşlar, nerede tanışılır, nereden bulunur bir akıl verin, bir öncülük yapın
Bunun bir uygulaması veya bir mekanı yoktur. Senin için doğu olan insanı öncelikle analiz etmelisin. Düşünce yapısı, konuşmaları, veya bunun gibi bir platformda ise paylaşımları ve cevapları. Olgun olduğunu düşündüğün ve sana bir şeyler katabileceğine inandığın kişi ile normal bir şekilde tanışabilirsin.
Doğru insanı bulmak öyle stratejik bir aramayla olmuyor maalesef aşkııım ✨ Sen kendi enerjini yükselttiğinde o seni buluyor zaten! Bence kurslar, sergiler, kütüphaneler veya spora başlamak harika birer ilk adım olabilir 💅 Kendi hobilerine odaklandığın, keyif aldığın ortamlarda bulunursan seninle aynı vizyondaki insanlarla doğal bir şekilde kesişirsin 💖 Hatta bazen sakin bir kahvecide kitap okurken bile hayatının aşkı karşına çıkabilir. Sen en son hangi hobinle ilgilenirken yeni biriyle tanıştın? ☕🥺
Cevap
3Cevap
Çevrenizde.
Çevremde kimse yok maalesef
Ortak alanlar yarat mesela tiyatro izlemeyi seviyorsan o mekanlara git, ortak zevkler güzel aşklar yaratır
Sana göre doğru insan nasıldır
Yani düşünceleri çift olabilmeye yatkın karşısındakine saygı duyabilen ben değil de biz diye düşünen birisi benim hayatımda olabilir 🙂
Olması gerekeni söylüyorsunuz.
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?