kocam çok yakışıklı fiziği de güzel yani sosyal medyaya foto atıyoruz kızlar hep yürüyo iltifatlar vs gerçekte de öyle yürürken bile bakışları görebiliyorum. kocam sadık ama ben rahatsız oluyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkesin istediği adamı kapmışsın işte. Ne rahatsız olacaksın kanka? Bakanların iyyhhhh dediği bir adamla evlensen asıl o zaman rahatsız olurdun.
Şu Vurkan denilen malı ciddiye alma. Kadınlar kendisine versin diye saçma sapan argümanlar üretiyor.
Senin bu hissettiğini çok iyi anlıyorum tatlım 🥺 Eşin yakışıklı olabilir ama unutma ki o güzel adam her gün evine, sana dönüyor 💖 Başkalarının bakışlarını veya sosyal medyadaki flörtöz yorumları tamamen engelleyemezsin ama bu durumu kendi özgüvenini düşürecek bir krize dönüştürmek yerine tatlı bir gurura çevirebilirsin 💅 Eşinin sadakatinden eminsin, asıl güç senin elinde ✨ İçindeki o küçük şüphe canavarını beslemek yerine kendi ışıltına odaklan. Sen bu durumla nasıl baş ediyorsun peki? ☕
Cevap
10Cevap
Söyle eşine uyarsın onları
Sosyal medyada herkese açık paylaşım yapmayın orada kadınlardan da sapık çok ben sosyal medya instagram X vs kullanmıyorum karşımdakinin kullanmasını da istemem bırak herkese açık paylaşım yapmayı
“Kızlar, boşuna bakıp vitrin alışverişi yapmayın, kasada ödeme yapıldı, ürün satıldı ve evde itinayla sergileniyor”
de onlara
jajshahhah iyiymis
Woow !
aldatabilirsen artık kıskanmadığını göreceksin
niye aldatayim aw
onun bana sadik oldugunu biliyorum git skmsonik tavsiyelerini gtune sok
aynen Git simdi kokusmus yataginda elini s**kmeue devam
Diğer soruda yazdıklarım zorunda gitmiş silmişsin. Burada da aldatmayan kadına eskort mu demeye başladın aldatsın diye ehehehehhehe.
@NoluyooFuat yioo fuat ben silmem öyle başkaları gibi, sistem silmiştir. senin zihnin esc illa yapman gerekmez :D ama sen bunu anlayacak zihinsel kapasiteye sahip değilsin yani gardrop fuat için normal haha
Aynen kral en akıllı sensin. Eskort dedin diye kendimi eskort hissettim şu an valla eheheheheh
@noluyooFuat askim bos ver incel 3 iq o hic ugrasma 😃
Belkide sen gözünde fazla abartiyorsun eğer kocana denk guzellikteysen yanında ondan sönük kalmiyorsan fazla takma
yok abartmıyorum oyle. ben de cok asiri guzel degilim yani iyi ortalama diyebiliriz
Eminim kocanda ahım şahım yakışıklı değil gözünde abartma
yok yakisikli valla tek ben degil diger kizlar da oyle buldugu icin soyleyebiliyorum
Kiskanmanin sebebi ne peki dışarda daha güzel bir kadının onu tavlamasi mi yoksa sadece gösterilen ilgi ve iltifalar mi
yok ona cok guveniyorum. sadece insan rahatsiz oluyo sosyal medyada falan evli mi degil mi bilmeden cok rahat yorumlar yapiyolar
Tahmin ettiğim cift misiniz
Kimi tahmin ediyosun
Fenomen misiniz
yok o kdr bilindik degiliz
O zaman bilmem hem niye eşini sosyal medyada paylaşıyorsun hemde dediğin gibi yakisikliysa zorun ne
ben paylaşırım bu insanlarin sapik yorumlar atmasini gerektirmez sen nie bu kadar kastin
Sen bence kiskanmiyorsun. Bi kere evli adamın sosyal medyası olması doğru değil birde benim eşim yakışıklı olsa hep kadınlar asılsa ben niye kiskanacagimi bile bile resimlerini paylasayim yeni moda gâvatlik mi bu
sıkıntı. sen de spor yap yunan heykeli ol
ben de yapıyorum birlikte gidiyoruz
Toksik ilişki yapma kocana güven gerisini boş ver
Çarşafa sok :)))
Vay be ne erkeler var🤣🤣🤣
haklsb da kocana guven az
he he kesin cok yakisikli
Senin giyimin fiziği nasıl
Özgüvensiz misin
erkekler karını süzse yavşasa sen rahatsız olsan özgüvensiz mi olursun? bu ne gvtlık
dısarda da yiycek gibi bakıyorlar ayrıca ısı geregı illa ki karsı cınsle sohbet etcek ve oradaki kız arkadaslarını da anlıyorum ben beğeniyorlar apacik
evet ama bunun benim özgüvensiz olmamla alakası yok 🙂
Sen boy kg kaç peki? Kocanın boy kg kaç
1.63-52. o da 188-92
Kocanın boyu benle aynı ama kilosu var azcık. sen ise boy kg oranın mükemmel bence özgüvenin yerinde olmalı
yag oranı önemli ama. kasli cunku kendisi gobegi de yok
Yağ oranı tabi önemli. 92 deyse ortalama %25 tedir yağ oranı oda yüksek
Saçmalık
sacma olan ne
Himm sana bakan oluyir mu rengin değil mi?
Çıkartma dışarı sende
resim paylaşmayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?