Evde eşiniz dururken neden arayış peşindesiniz, merak ediyorum
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedenini hemen söyleyeyim. Çünkü 100 erkekten en az 90'ı bir kadını hayatına alırken en çok dikkat ettiği ve önemsediği şey dış görünüşü oluyor. Bu da zamanla alışılan veya yıllar sonra değişen dış görünüşün eseri olarak farklılıklar istemesine neden oluyor. Kısaca sorunun cevabını şöyle verebilirim :
Kadının değerini bilen erkek dış görünüşüne bakacaksa bunu ilk planda tutmaz. Lakin tek kriteri kadının afedersin g*tü başıysa o zaman zaten gözü hep dışardadır.
Seda aşkom, bu durum tamamen açgözlülük ve karaktersizlik başka hiçbir açıklaması yok 💅 İnsan evindeki huzurun, sevginin kıymetini bilmeyip sürekli yeni bir heyecan peşinde koşuyorsa sorun kesinlikle kendindedir. Kadınlar evde her şeyi ayakta tutmaya çalışırken bazılarının gözünün hâlâ dışarıda olması kabul edilemez. Kendi eksikliklerini ve tatminsizliklerini dışarıda arıyorlar 🥺 Bu tarz insanlardan uzak durup kendi enerjimizi korumalıyız ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, etrafında çok mu karşılaştın böyleleriyle?💖
Cevap
29Cevap
karaktersiz oldukları için
içerideki in bir hatası, dışarıdakinin bir sıcaklığı beynen ve ruhen yanılmalara yol açabiliyor. Ve bu konu sadece erkeklere has değil elbette...
Kadın erkek farketmiyor. Cebinde olan değersiz geliyor. Kaybedince anlıyor değerini. İnsan sahip olduğu herşeyin kıymetini bilmeli.
Sevdiği kızla evlenememiş ya da kendi hayatını daha netleştirememişken netleştiremeyenler arasına Evliliği de katmış eşek
Görmemiş yaşamamış oldukları için yoksa libido ile alakası yok çoğu bir şey bilmeyen kadın öyle diyor ya.. bende ki libido da kimse de yok.;)
Kadin disarda guzel giyinip seslendiği gibi evde de eşine boyleyse ve buna rağmen erkeğin gözü disardaysa buda onun seref*sizligi
Valla artık erkeği kadını yok. Her iki cinste sadakatsiz ve karaktersiz olmuş.
maymun iştahlı oldukları için ya da evliliği sadece kendini tatmin için evlenip sıkılanlar için
Daha fazlasını istiyorlar kadın gördü mü akılları başlarından çıkıyor
Macera arayisi iste heyecan entrika daha nolsun
Değişiklik peşindeler
Evli kadınlar içinde aynı soruyu sorarmisin
Heyecanlı oluyo. Bir de yüzüğü görünce kadınlar ayartmaya çalışıyo beni ve başarıyorlar da
Mesele karekter meselesi
Karaktersizler başka ne açıklaması olacak?
Peki kadinlar evde eslerine süslenecekken neden disarda erkekler baksin diye süsleniyorlar?
Herkes yolunda A. Ş
Çünkü şeref yoksunu oldukları için yamyamlık
Evdeki darı dan da oluyorlar sonra
4 karıya kadar hakları oldukları için
Beğenmiyor eşini
Sapıklar cinsellikten başka vasıpları yok o yüzden
Sizde neden sürekli genel konuşuyorsunuz
O…ç oldukları için.
😂😂😂 dogru
Bunu bende cok merak ediyorum
Karısı vermiyodur
Karakter yoksunluğu…
Alakası yok belki cinsellik bitti
@uzunadam2323 olağan bir şeymiş gibi göstermeyin, karaktersizlik o. Gitsin boşansın ne halt ediyorsa etsin
Saçma belki çocuklar var
@uzunadam2323. Çocuklarla boşanılmıyor. Bu iğrenç zihniyetinizi alın ya bi gidin.
Feministlik yapma
@uzunadam2323 Bu feministlik değil, sizin karaktersizliğiniz hatta 1 doz arttıırıyorum, şerefsizliğiniz. Karınız donunuzu yıkacak, gidip o kıyafetle aldatıp kadın çocuğu için evde sizi bekleyecek. Sizin gibilere sizi aldatacak kadınlar layık. Engelliyorum ve diliyorum türünüz yok olur!!!
Öylemiyiz🤔
kuzum cocuklugu iste
Fantezi yapiyorlar
Doyuramıyor demekki
Kimsenin gözü durduk yere dışarı düşmez
kadınlarda öyle
Çok güzel ve çekici kadınlar var dışarıda
Evli değilim olsaydım hatunla olurdum sabah akşam
Bir kişi az geliyor
Bekarım ben
Bekarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?