Kısa erkek, yakışıklı ve zengin olsa bile hiçbir kız onunla sevgili olmaz
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kısa erkek, yakışıklı ve zengin olsa bile hiçbir kız onunla sevgili olmaz
Cevap
3Cevap
Cebinde paran varsa dışa dönük biriysen boyun önemi kalmıyor pek, ama aradığın derin bir ilişkiyse o zaten çoğu erkek için pek mümkün değil.
O yüzden bunlara takılma kendi hayatına kendine konforuna odaklan. Yanında olmak isteyen bir kadın olursa buyursun gelsin, yoksa da bak keyfine. Ben çok düştüm kalktım ve hiç bir kadının destek elini görmedim omuzumda. Hiç bir kadına sırt yaslamayacaksın bu hayatta bunu bilir bunu söylerim. Aksini söyleyen de kendini kandırıyordur.
Bak dostum yaşım 38 ve benim de bunları kafaya taktığım zamanlar oldu, ama bunu dert edince burada çok oyalanıyor ve asıl meseleye odaklanamıyorsun. Kendine odaklanır ve kendinin daha iyi bir versiyonu için odağını kendi yoluna çevirirsen, bu doğal süreçte elde ettiğin bir şey oluyor zaten. Olmayana odaklanma, olabilecekler için çaba harca. Bu yaşlarına dönünce kendine kızacağın küseceğin yerlerde oyalanma. Kadınlar ve mutluluk tuzaktır seni amacından saptırır. Sözüme güven hepsi yaşandı :) Şimdi çok güzel, çok akıllı bir kadınla birlikteyim ve daha genç yaşlarımda hayatıma giren çıkan çoğu kadının adını bile hatırlamıyorum
İyi de bu dediğin gençlikte tecrübe edinmekle olur 38 yaşında genç güzel kadınla birlikteyse bunu sağlayan şey 20 li yaşlarında hayatına giren çıkan seni amacından saptıran şey 30 una kadsr kadın yüzü görmemiş sadece çalışmış adama yine kimse bakmaz öylr adam 50 sinde bile ksdın eli tutmamış olur
Genel kanı bu olabilir, ama çok ezber bir düşünce bu. Çevremde bunun örnekleri var. İş hayatına atılıp sosyal çevrelerini genişlettikten sonra kadınlarla çok daha iyi iletişim ve ilişkiler kuran bir sürü dostum var. Ben bir erkek bunu dert etmemeli diyorum bu insana hata yaptırabilecek bir düşünce yapısı. Olmayana odaklanınca olabilecekleri ıska geçiyor insan.
Hatalı örnek o erkekler eminin ki gençken nice sevgili yapmıştır asıl seninki ezber ve çok sığ bakış açısı ve adamın iş güç bulana kadsr sevgilisi olmasın hiçbir kızla flört etmrsin e iş güç kurunca yaşı 30 olacak tecrübe nerede hiçbir kadın da 30 yaşındaki tecrübesiz adama çekilmez isterse trilyoner olsun
Saygı duyuyorum görüşüne, ama her gün uyanıp benim Bugattim yok diye söylenmek çok dibe çeken bir zihin yapısı. Olmayanı olduramazsın ve odağını olabilecek yerlere yönlendirmen gerekir. Benim doğru bildiğim ve uyguladığım bu kendi adıma. Bugünden yarına değişecek bir durum değil sonuçta bu. Ben yeri geldi 4 yıl bir kadınla oturup kahve bile içmedim. Hayatıma odaklandım, kariyerime ve hobilerime. Kadın bir şekilde gelir. Tecrübe öyle çok kadınla görüşmekle olmuyor, sosyal zekanı ve iletişimini güçlendirirsen zaten bir acemilik çekmezsin hiç bir iletişimde.
Hayır ne alaka benim sevgilim kısa boylu illaki olur
Bu kafayla bu eziklikle zaten bulamazsın
olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle düşünerek kendi şansını sen azaltıyorsun tatlım 🥺 Aşk dediğin şey kesinlikle boy metreleriyle ölçülmüyor. Tenzil etmiyorum, çekicilik özgüvenden ve karizmadan gelir. Sen kendine güvenir, tarzını konuşturur ve o enerjini dışarı yansıtırsan kimse senin boyuna bakmaz bile 💅 Kendi değerini sadece fiziksel bir özelliğe bağlama lütfen. İçindeki o ışığı parlatınca bak nasıl herkes peşinden koşuyor göreceksin ✨ Sence de özgüven boydan daha çekici değil mi? 💖