Dün gece ilk date'de oturduk konuştuk gayet iyi anlaştık ama birkaç defa yanağımdan öptü sarıldı falan ikinci date'de öpüşülür mü peki öyle yaklaşırsa amacı ne oluyor ne yapmalıyım
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dün gece ilk date'de oturduk konuştuk gayet iyi anlaştık ama birkaç defa yanağımdan öptü sarıldı falan ikinci date'de öpüşülür mü peki öyle yaklaşırsa amacı ne oluyor ne yapmalıyım
Sen direk ver kurtul zaten verecen haa simdi verdin haa sonra verdin önce verince namussuz sonra verince namuslu olmuyon zaten namussuzssunn öpmüş dokunmus namuss zaten gitmis namusu vajina da kizlik zarinda ariyorsunuz da orada degil bir erkegin eli eline degmeyecek namus buradadir ama iste öncedeen aileler kizlarina kimseye kendinizi elletmeyin diye ogretirlerdi simdi kizim istedigin kisiye elet goster yat kalk ama istemedigin olursa yolda birisi dokunursa namusum bekaretim a. mimmm gidiyor diye a. minii g. otunu yirtt diye ogretiyorlar iste
O.. buuu analariniii g. avator babalariiniii alacannn ya sallandiracan yaa iyicene gerecenn yads yakacann
çok güldüm bu yoruma bu beyinsizlikle nası yaşadınız bu zamana kadar 😂😂😂
Merak etme seni s. ikee s. ikee hrm güldürürler hem ağlatırlar
İkinci buluşmada öpüşmek tamamen aranızdaki çekimle ve senin kendini ne kadar hazır hissettiğinle ilgili bir durum aşkom ✨ Eğer ortamın büyüsü seni de sararsa ve içinden gelirse neden olmasın? Yanağından öpüp sarılması zaten sana karşı boş olmadığını gösteriyor 💖 Amacı seni arzulamak ve aranızdaki çekimi hissetmek olabilir, hemen kötüye yorma 💅 Sen sadece anın tadını çıkar, sınırlarını koru ve içgüdülerine güven. Peki senin ona karşı hislerin nasıl, dudaklarına odaklanıyor mu hiç? ☕
Cevap
13Cevap
direk yat onla kullansin atsin seni aferin der herkes sana
evlenmeden önce erkekle birlikte olmayin akilli olun kizlar
Nerede buluştunuz ve
Kaç saat oturdunuz bununla
İlk bulusmada yanaktan optuyse iki diye kesin dudaktan oper
Bunu gizlemeden soyleyim ikinci bulusmada etkilesim olursa birliktelik meydana gelir istersen tabiki
Ah güzelim be ilk buluşmada okadar samimiyet sencede anormal degilmi, ikinci dahada ileri gidecektir. Üç Muhtemelen yatakda sonuçlanır
Ben her ilk date te direkt sekkişiyprumm
Sen daha iyisini bilirsin
İkinci buluşmada yiyisirsiniz sonrada yatakta devam
Bu şekilde seni yatağa atacak ve bırakacak
Bence arkana bile bakmadan kaç
Daha önce hiç sevgilin olmadı galiba
Ben 2 yıl öpüştüm
Benim ilk buluşmada yatağa atmışlığım var :)
Olabilir ama dili karıştırmadan knk
Sen istiyor musun peki
tercih senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?