Erkekler neden aynı anda onlarca kızı takip edip konuşur, bu arayışın sebebi ne?

Birisi ile tanıştım iyi hoş konuştuk arada bir bana yazmadı falan neyse çok kopuk iletişim kuruyordu ben de uzaktan biraz gözlemleyince sürekli başka kızları ekliyor muhtemelen konuşuyor da ama ben tam tersi sadece bir kişi ile konuşan birisiyim yani onunla sürekli açık kapı bırakıp kayboluyor üç dört defa buluştuk sorduğumda halletmem gereken şeyler vs gibi şeyler söylüyor ve cidden takip ettiği kızların hepsi ayrı telden çalıyor kimseyi yargılamak için demiyorum ama örnek verilecek olsa biri boşanmış çocuğu var diğeri evde yalnızlıktan kafayı yemiş 70 tane reelsi olan bir kadın biri on farklı arabanın önünde poz vermiş işin kötüsü takibe takip de almıyor sorum şu herkes şimdi bundan olmaz diyecek biliyorum ama cidden tüm güvenimi kırdı bir erkek bunu neden yapar hele ki yaşı da otuza gelmiş birisi ben daha 24 yaşındayım o kaybeder ama bu arayış niye yani

Erkekler neden aynı anda onlarca kızı takip edip konuşur, bu arayışın sebebi ne?