ben lisede bir çocuğu sevmiştim, çocuk da başlarda uğraşıyordu benimle falan sonra bazı arkadaşlar da bana gaz verdiler, bir şeyler söylediler sonra bu çocuk sınıftan bir kızla sevgili oldu bir süre sevgili oldular o arada benim hoşlandığım duyuldu bana geldi doğru mu diye sordu doğru dedim sevgilim var biliyorsun değil mi dedi biliyorum dedim falan bu süreçte çocukla asla muhatap bile olmadım, o da benimle tabii. bir süre kızla ayrıl barış yaptılar, sonra tamamen ayrıldılar. bir süre sonra da benimle konuşmaya çalıştı, bana yaklaştı vs, ben de yüz vermedim, geri durdum. sonra bazı tipler bana ara bozan muamelesi yaptı, açık açık söylemese de belli ediyorlardı biraz yüzüme gülüyorlardı kimseyle ciddi bir kavgam olmasa da kızın yakın arkadaşlarının bile iyi davranmasını hiç anlamadım. oysa ben kimsenin arasını bozmadım. kendileri ayrıldılar. kız da hep benimle arkadaş, yakın olmaya çalıştı baştan beri ama sonra çocuk sürekli beni üzdü, ağlattığı bile oldu bir şeylerin intikamını alıyor gibi davrandı resmen. bu durum sene sonuna kadar devam etti. hatta sınıfı tekrar etmek zorunda kaldım, o sene sınıfta kaldım, sürekli konuşuluyordu çünkü bu durum sınıfta, hem ben hem de çocuktan sürekli bahsediyorlardı. ikinci sene sınıfta kaldım tabii çocuğun eski sevgilisi ve onun yakın arkadaşları da kaldı ama benim ciddi şekilde herkesle aram bozuldu, kimse kalmadı, aramın iyi olduğu arkadaşım da kalmadı. kısacası sizce birileri arkamdan bir şeyler mi söylemiş? insanlara kötü mü gösterilmişim
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar