Sizce arkamdan birileri hep bi şeyler mi söylemiş?

Arkadaşlar ben ilk lisede birini sevmiştim, çocuk da uğraşıyordu falan, benimle takılıyordu, sonra bazı arkadaşlar da bana gaz verdiler, bir şeyler söylediler neyse, bu çocuk sınıftan bir kızla sevgili oldu, sonra kızın da yakın arkadaşları, sonra bir süre sevgili oldular. Bu süreçte çocukla asla muhatap bile olmadım, o da benimle tabi. Bir süre ayrıl barış yaptılar, sonra tamamen ayrıldılar. Bir süre sonra da benimle konuşmaya çalıştı, bana yaklaştı vs, ben de yüz vermedim, geri durdum. Sonra bazı tipler bana ara bozan muamelesi yaptı, açık açık söylemese de belli ediyorlardı biraz. Oysa kimsenin arasını bozmadım. Kız da hep benimle arkadaş, yakın olmaya çalıştı ama sonra çocuk sürekli beni üzdü, ağlattığı bile oldu. Bu durum lisenin sonuna kadar devam etti. Hatta hatta sınıfı tekrar etmek zorunda kaldım, çocuğun eski sevgilisi de kalmıştı. İkinci sene ciddi şekilde herkesle aram bozuldu, kimse kalmadı, aramın iyi olduğu arkadaşım da kalmadı. Kısacası sizce birileri arkamdan bir şeyler mi söylemiş?
Sizce arkamdan birileri hep bi şeyler mi söylemiş?