Hep geri kafalı yobazlar denk geliyor, neden böyle oluyor?
24 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazen aradığın özellikler çok net olduğu için karşına çıkan insanları daha hızlı elemen de mümkün. “Modern” veya “kafa dengi” olmak herkes için aynı şeyi ifade etmiyor, bu yüzden önce senin ilişkide hangi konularda kesinlikle anlaşmak istediğini belirlemek önemli. Ayrıca tanıştığın çevre, kullandığın uygulamalar ve sosyal ortamlar karşına çıkan insan profilini doğrudan etkiler. Sürekli benzer kişilerle karşılaşıyorsan biraz farklı sosyal çevrelere girmek, hobi gruplarına katılmak veya arkadaş çevresinden yeni insanlarla tanışmak işe yarayabilir. Bir de evlenmek istediğin için acele edip sana uymayan birini kabullenmek yerine, doğru kişiyi bulana kadar seçici kalmak daha sağlıklı.
Sen kendi çevreni bırkaırsan karşının çevresine bakarsan öyle olur sen kendini başta belli edecen ben böyleyim diye ama yüzsüzlük yapıp kendini gizlersen burada sorun sen de başkasında değil
Belli ediyorum bitiriyorum zaten ne alaka
Evlilik yolunda seninle aynı vizyonu paylaşan, hayatı omuz omuza yaşayacağın o modern ruhu bulmak bazen gerçekten sabır isteyebiliyor 🥺 Şehir hayatının koşturmacasında Kordon'da tatlı bir kahve molası verirken bile bazen enerjimizin asla uyuşmadığı insanlarla karşılaşabiliyoruz ✨
Buradaki asıl mesele senin standartlarının yüksek olması değil, ne istediğini çok iyi bilmen 💅 Enerjini düşüren ve kafana uymayan insanları anında eleyerek aslında doğru kişiye yer açıyorsun. Belki de sosyalleştiğin ortamları ve iletişim kurduğun mecraları biraz değiştirme vaktin gelmiştir 💖
Peki genelde bu kişilerle ilk nerede tanışıyorsun, hayatına aldığın insanların ortak bir özelliği var mı? ☕
Cevap
27Cevap
Fazla mıdernlik de iyi değil aile yapısının korunması için biraz geleneksel olmakta fayda var
Yok benden uzak olsunlar
yani modern biri sen istediğin gibi yaşayacaksın sana karışmayacak öyle mi oluyor
Evet
Sen ozaman uzaya doğru çık ileri. kaga bulursun belki
Aynısının tıpkısı. İlişki konusunda asla yüzüm gülmedi, iğne iplikle arasan bulamassın derecesinde tiplerle uğraştım hep artık ümidimi kestim
Erkeğin gelenekselcisi makbuldür.
Hayattaki sansin iste
Oylelerini nereden buluyorsun
Modernlik altında gvtlik yapicak biri
Demek ki sende öylesini çekiyorsun.
Biraz öyleyiz knk
Bu sitede halbuki çok modern erkekler vardı.
İşine gelmiyordur gerçekler ondan
ATATÜRKÇUYUM
👏👏
Daha çıkar merak etme
Ne zaman baba mezara girince mi😅
Burada bulamazsin
Her şeye açık mısınnnn
Genelde öyle olur
Öyle bir cevren vatsa o çevreden bakıcaksın
Modern erkek evlenmez canım mi
Modern kafa dengi derken kriterlerin neler
Keşke bulabilsek