Biri var uzaktan akraba bağlantımız bulunuyor ve farklı ülkelerde yaşıyoruz. Bir süre önce aileler aracılığıyla bizim tanışmamız konusu gündeme gelmiş. Ancak biz ikimiz daha önce hiç tanışmadık.
O zaman bana sorulduğunda, farklı ülkelerde yaşamamız ve aramızdaki mesafe nedeniyle istemediğimi söyledim. Açıkçası o sırada "Bu kadar uzaktaki biriyle nasıl olacak?" diye düşündüm ve onu hiç tanımadan mesafeyi bir engel olarak gördüm.
Birkaç hafta sonra ise nedense fikrim biraz değişti. Onu hiç tanımadan kesin bir şekilde "hayır" demiş olmak bana biraz erken verilmiş bir karar gibi gelmeye başladı.
Bu yüzden Instagram'dan takip isteğini ben gönderdim ve o da kabul etti. Fakat bugüne kadar hiç konuşmadık. Story bakıyor ama kendisi bir şey paylaşmıyor. Ben de onun ailelerin daha önce konuştuğu konudan haberdar olup olmadığından bile emin olamıyorum nedense bilmiyorum.
Sadece tanımaya bir şans vermek istiyorum. Belki konuşunca çok iyi anlaşacağız, belki de hiç anlaşamayacağız. Belki birbirimizden hoşlanmayacağız bile. Ama bunu hiç konuşmadan bilemeyeceğim.
Ben de biraz çekingen biriyim ve bir erkeğe durup dururken ilk mesajı atmak bu durumda tuhaf geliyor.
Daha önce hiç konuşmadığım bir erkeğe böyle bir durumda nasıl doğal bir şekilde mesaj atardınız?
Ve sizce bir kadın ilk adımı attığında erkek bunu genellikle nasıl algılar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer