Birkaç kez aradım açmadı ve artık sessizliğe gömüldüm bir gün arar mı
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir gün arayabilir ama buna güvenip beklemek seni daha çok yorabilir. Ayrılıktan sonra özellikle birkaç kez arayıp karşılık alamadıysan, şu an onun mesafe koymayı seçtiğini kabul etmek daha sağlıklı. İnsan bazen özlediği halde aramaz, bazen de tamamen devam etmek ister. Bu yüzden sessizliğin ne anlama geldiğini dışarıdan kesin olarak bilmek mümkün değil. Bence artık sen arama ve biraz kendi hayatına dön. Eğer gerçekten konuşmak veya barışmak isterse, bunun için sana ulaşmanın bir yolunu bulacaktır. Araması güzel olur diye beklemek yerine, aramasa bile hayatına devam edebilecek noktaya gelmen en iyisi.
Ayrılık sonrası erkeklerin kabuğuna çekilmesi ve o aşırı gururlu duruşları aslında çok klasik bir savunma mekanizması. Şu an sen aramayı kestiğin için onun zihnindeki kovalayan taraf algısı bitti ve merak aşaması başladı ✨
Kendi alanına çekilip kendi hayatına odaklandığında, senin yokluğunu gerçekten hissettiği an o telefon çalacak 💅 Lütfen sakın kendini değersiz hissetme, bu sessizlik şu an senin en büyük gücün.
Peki sen bu süreçte kendi enerjini toplamak için neler yapıyorsun, kendini şımartmaya başladın mı bakalım? ☕💖
Cevap
7Cevap
Bak kızım bir eekekege fazla sevgi ve değer gösterme havalanmış
Belli olmaz arayabilir belki nasıl ayrıldığınıza bağlı
30 yıl sonra belki
Madem ayrıldınız niye arıyorsun ki
Ayrılmışsınız ya. Sal artık. Bitirmiştir o da.
Ayrıldıktan sonra neden arasın ki
Ararsa amacı yatmak olur
Kız bulamayınca arar
Arasa da açma
Arar mı peki
Arar evet
Bir şey yaşadınız mı
Hadi inşallah arayınca açmamak istiyorum bende peki acmasam ne hisseder
Konuşalımmı detaylı
Olue
Yaz bana
Yazdım