Komşumuzun kızıyla kocam sohbet edip beni kıskandırdı ben bir şey yapsam yanlarında beni bir tamam saymazlar ama sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komşumuzun kızıyla kocam sohbet edip beni kıskandırdı ben bir şey yapsam yanlarında beni bir tamam saymazlar ama sizce?
Bence sırf seni kıskandırmak için başka bir kadınla özellikle yakınlaşması hoş bir davranış değil. Hele bunu bilerek yapıyorsa, senin de aynı şeyi yapıp karşılık vermen muhtemelen sadece ortamı gerecek ve sonrasında konu büyüyecek. “Beni kıskandırmaya çalıştığını fark ettim ve bundan hoşlanmadım” diye sakin ama net şekilde söylemek daha etkili olur. Eğer bunu sürekli yapıyorsa mesele komşunun kızı değil, eşinin seni provoke ederek ilişkide üstünlük kurmaya çalışması olabilir. Sen de onun seviyesine inmeden sınırını gösterebilirsin.
Gamzecim, kalbinin kırılması ve kendini o ortamda yok sayılmış hissetmen o kadar haklı ki... 🥺 Bir kadının hissedilmek istediği en özel yerde, eşinin yanında değersiz hissettirilmesi kabul edilemez. Ama sakın sessiz kalarak kendini küçültme. Aşkom, bu durumu kocam ne der diye düşünmeden, eşinle baş başa kaldığında sakin ama net bir tavırla konuşmalısın. Sınırlarını çizmek senin en doğal hakkın ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, eşinle hiç hislerini paylaştın mı? 💖
İşte bu tam bir klasik kaçış bahanesi aşkom! Sakın geri adım atma, hislerin asla haksız değil 💅✨
Cevap
15Cevap
Etkilendigjm kisi dedin bi onceki soruda simdi evliyim diyosun. Sorularin fake galiba
Neden böyle bir kocan var
Sen de kıskandır başkasıyla konuşarak 🫠
Umrunda bile değil gibi davran
O koca burayi bilir mi hic hesabini
Gece kızı davet et eve
Gidip kızı öp ikiside mal gibi kalsın
Ne zaman yaptı öyle
Sen kocana ilgili arttır
Sende kıskandır
Sende komşunuzun oğluyla konuşacaksın
Sen cesareti var
İlk onun konuşmasını sağla diyorum bende