İlişkinizin olduğu insanın sosyal medyada takipçisinin artıp azalmasına dikkat eder misiniz? 2 günde bir artıp azalıyorsa mesela
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlişkinizin olduğu insanın sosyal medyada takipçisinin artıp azalmasına dikkat eder misiniz? 2 günde bir artıp azalıyorsa mesela
Takipçi sayısının artıp azalmasına özellikle dikkat etmem, çünkü sosyal medyada insanlar sürekli birilerini takip edip çıkarabiliyor. İki günde bir değişmesi tek başına bir şey ifade etmez ve bunun üzerinden “acaba kimleri ekliyor” diye düşünmek insanı gereksiz yere yorabilir. Ama sayı sürekli değişiyor ve bunun yanında karşı cinsten yeni insanlarla gizli saklı iletişim, telefonu saklama veya davranışlarında belirgin bir değişiklik varsa o zaman mesele takipçi sayısından çıkar, güven problemine dönüşür. İlişkide önemli olan rakamları takip etmekten ziyade karşı tarafın sana karşı şeffaf ve güvenilir davranması.
Haklısınız biraz uzak mesafe olduğu için şüpheli hareketleri var mı yok mu göremiyorum. ama önce güvenmek lazım inanmak lazım. Birz strese girdim gerçekten de birde takipçisi 600 civarı ztn anlayamıyorum kim yeni kim değil
Flört herhangi bir şeyimiz olmuyor o yüzden gayet normal artıp azalması. Bir bakarsin başka biriyle ilişkiye başlamış bu bile normal arada henüz bir şey yok çünkü sadece dümenden konuşuyorsunuz. Sevgili ise olmaz sevgili tanımadığı karşı cinsi takip edemez veya kendini ettiremez
Sosyal medyada iki günde bir takipçi sayısının sürekli değişmesi kesinlikle dikkat çeken ve insanı içten içe kurcalayan bir durum 🧐 Şüpheci yaklaşmak yerine olayın derinine inmek lazım. Belki de sürekli eski hesapları siliyordur ya da reklam içerikli bot hesaplar gelip gidiyordur ✨ Ama bu durum seni rahatsız ediyorsa ve kafanda soru işaretleri yaratıyorsa, arkasından dedektiflik yapmak yerine tatlıca sorman en doğrusu 💅 Sen bu durumu onunla hiç konuştun mu peki ☕💖
Cevap
4Cevap
Resmiyet yok çok da önemli değil eğer aşırı kıskanç degilsem
Aşırı kıskancım ama törpülemeye çalısıyom. İlişkide öncesinde güven kıran bişey yaşanmamışsa böyle yapmamak lazımm
Kimi ekleyip çıkarttığı önemli
Takipçiis 600 civarı anlayamiyorum
Sıkıntılı ve canım
Umursamadım
Eder
Takipçisi çok dalgalanıyor ya. İçimde de bir gücensizlik var bilemedimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?