Hiç bilmiyorum nasıl oluyorlar? Arkadaş oluyorlar da sonradan mı gelişiyor yoksa erkek kızı beğeniyor gidip konuşuyor öyle mi oluyor beni beğenen oldu mu gelip konuşmaz da mesela merak ediyorum o yüzden hiç sevgilim olmadı
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karşılıklı hoslanti varsa kız bakışlarıyla yeşil ışık yakar erkekte gider konuşur bu kadar basit aslında bu böyle rol yapanlar oyunlar oynayıp taktik yapanlar falan hepsi yalan dolan işler sahte duygular gerçek hoslanti varsa her şey kendiliğinden doğal akışıyla oluyor
Aşk aslında hiç beklemediğin bir anda, bazen bir bakışla bazen de derin bir sohbetle başlıyor ✨ Herkesin hikayesi bambaşka; kimi önce harika bir arkadaş olup sonradan o büyüyü hissediyor, kimi de ilk görüşte o enerjiyi yakalayıp gidip konuşuyor 💖
Seni beğenen kesinlikle olmuştur ama bazen insanlar çekindiği için ilk adımı atamıyor. Hiç sevgilinin olmaması seni asla üzmesin, doğru zaman geldiğinde o kelebekleri öyle bir hissedeceksin ki! 💅 Sence ilk adımı erkek mi atmalı yoksa hissettin mi sen de yürümeli misin? ☕
Cevap
4Cevap
İki tarafta istekli oluyor veya bie taraf sürekli çabalıyor diğerini de çekiyor kendine
Ya tamam da nasıl tanisiyolar da oluyolar onu kastediyorum ben
Bu işler sosyal medya veya tanıdık aracılığıyla olur. Aşık olmak zaten öyle basit bir şey değil.
Genel sosyal medya orta arkadaş kuzen cs
Vslla bende unuttum yıllar oldu
Boş işler
Niye
Kalmadı aşk bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?