selam, bunun bir süresi var mı mesela? 3 ay geçince, 1 yıl geçince ya da işler ciddileşince tanıştırabilir gibi? soru için süre yazmadım bu arada ama 1 yıllık veya 6 aylık bir ilişkiniz olduğunu düşünün. yine de tanıştırması gerekmez mi 🙄🌸💖🪽✨🧚🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
selam, bunun bir süresi var mı mesela? 3 ay geçince, 1 yıl geçince ya da işler ciddileşince tanıştırabilir gibi? soru için süre yazmadım bu arada ama 1 yıllık veya 6 aylık bir ilişkiniz olduğunu düşünün. yine de tanıştırması gerekmez mi 🙄🌸💖🪽✨🧚🏻
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani kesin bir süre verilmez bu konuda taraflar kendini hazır hissedince tanışılması daha doğru ama buna rağmen tanıştırılmıyorsam bir şüphe duyarım tabii
Normal bence. Aileyle ya da çevreyle tanışabilmek için karşı tarafın da ciddi düşündüğüne inanmak lazım, güven tam anlamıyla yerine oturunca tanıştırılır.
Aile ile tanıştırmak aslında ciddiyet belirtisi olarak görülüyor fakat benim nazarımda sevdiğini ailen ile tanıştırmak aslında onu da ailesi kadar sevebileceğini ailesine göstermektir. Öte yandan ailesi ile tanıştırır ki, ailesi çocuklarının nasıl biriyle birlikte olduğunu görsün ve içi rahat etsin.
cok dogru
Ben ilişkilerde aşamalar olduğuna inanmıyorum. Bu bir oyun değil seviye atlayasın. İçinden geleni geldiği gibi yapmalı insan. Evlendiğinde biz artık karı kocayız.. Hayır efendim siz hala birbirini seven iki insansınız sadece bunu resmiyete döktünüz. Ben artık kocayım ben artık karıyım düşüncesine girdiği için insanlar değişiyor ve heyecanlarını yitiriyor zaten.
haklisiniz
Gerekçeler önemli
Tabi ki yeni bir ilişkidir zaten böyle bir beklentim de olmaz ama sürece duruma bağlı
diyo ki mesela ailem karsi cikabilir biraz daha bekleyelim asahhshs
Biraz daha bekleriz ama nereye kadar biraz djnf
belki de oyaliyo seni dimi
Bende siyah beyaz yok incelerim gözlemlerim napim jdng
umarim boyle biri olmaz bari ashhahs
Yani umarım bana böyle bir şey hissettirmediği sürece sorun yok ya hissetirirse zaten olmaz o saatten sonra çok zor
senin burcun neydi ya
Kova
Niye djgkh
hiic sordum ahshahs
Nedensiz soru mu olur ya jdnfh
yani bi kere silerim bi daha olmaz vibei verince sorayim dedim burcun uygun mu diye ahashahs
yani bu benim demem değil ki ben bende bunu böyle gözlemledim ben böyle biriyim bir kere olursa bir şey iş işten geçiyo
zor yani
tamam sen haklisin sakin ol ahshahs
haklıyım demi bak jfkghj
haklisin tamam kabul ettim ya ahshahsah
güzel anlaştuk dfhhj
anlastiik
İlk birkaç ay normal. Ama bir süre sonra ailesi ve arkadaşları beni hala komşunun oğlu sanıyorsa biraz şüphelenirim
niye komsunun oglu mesela ya ahshahsh
aklıma o geldi genelde öyle derler heralde shj
hi ben ilk defa gordum ondan garip geldi genelde diyolarsa tamam ahshhsa
tm sen ne diyorsan o olsun ya soru sahibi sensin shdsdf
arkadasim falan derler ya genelde ben oyle duydum yani ama fark etmez ashahsh
yani oda olur 2 aydan sonra özellikle arkadaşları bilecek kız arkadasları yani erkek olamaz zaten de
belki tanistirmak istemiyodur kiskanctir ahshhas
her cevabiniza bi bahanem var ya ashshahs
benim varlığımı bilsinler benle foto story falan paylaşsında gerekirse bir araya gelmeyelim jsjds bak bende de cevap çok jsjs
ama siz kiz ortamini bilmiyosunuz enisteci cok olabiliyo
mesela sosyal medyada mi paylasti, aa yakisikli cocukmus diye basliyo bazilarinin icinde zamanla da disa vuruyo. ayrildiktan sonra falan yazan cook olabiliyo. tabi her arkadas cevresi boyle olmaz umarim denk gelmez kimseye. bi de konusuluyo cok yani, bi masada bi araya gelseler hepsi sorar nasil gidiyo soyle boyle diye. nazar var ya, arkadaslariyla tanistirmayip ailesiyle tanistirir belki ahsahsash
O zaman sağlam arkadaşlıklar kursun daha kendi arkadaşlarına güvenmiyorsa bu bizlik bir sorun değil, etrafında gereksiz kalabalıktansa 2-3 samimi güvenilir arkadaşı olsun yani. Bak mesela bizim erkek ortamında birinin sevgilisi oldu mu herkes oo hayırlı olsun kardeşim der o artık herkesin yengesidir sjsjs sizin arkadaşlıklar problemli biraz
cevrede cook duydum malsf biraz oyle ya, kiskanclik olabiliyo cok
mantikliydi bahanem kalmadi tesekkurler ahshhsa
Rica ederim sjsjs https://youtu.be/jS4uWJDojb4?si=yKtp-xEwOc5tFepw
Hemen tanıştırmasını istemem ya... Bende tanışmaya gitmem mesela. Çok istiyorsa ailesini alıp gelir herkes tanışır :))
neden kiiz
Aşkım kız gitmez tanışmaya çünküüüü benim şahsi fikrim bu en azından :)) ailesi benimle tanışsın istiyorsa ailesini alıp gelir aile tanışması olur harici bahsedip foto gösterebilir sadece.
o da mantikli geldi simdi ama ciddi degilmis gibi dusunmez misin
Yok düşünmem ya sürece bağlı bişeu biraz karşındaki netse ne istediğini biliyorsa ilgi göstermeyi biliyorsa problem olmaz bence
herkesi hakli buluyorum bugun ya cok mantikli insanlar da var burada ahshahhs
Kıyamam shsjdkfl ben bu konularda genelde mantığıma ve gözlemime güvenirim. Türkiye'de çoğu aile yapısı için bu böyle bide kız evi naz evidir ya aileyle en başta o kadar yüz göz olmamak lazım. Sen kimsenin ayağına gitme yani tanışmaya onlar gelsin onlar koşsun
benim saflik ahshahhs
ben de hemen istiyodum ki gideyim tanisayim yani ciddiymis gibi geliyodu aileler de bilince, kalkip bayramda trabzon’a gitmistim gercekten bi daha da bi yere adimimi atarsam iki olsun ahshahshs
Atma hayatım sakın shsjdkg
Kocam Kürt, onlarda böyle şeyler olmuyor sanıyordum ama kocam kendi getirmemiş meğer. Kaynımın sevgilisini 3 senedir herkes biliyor görüyor ben hariç. Ama kızlarıma bir abla tavsiyesi, nr kadar ciddi olursanız olun kendi aileniz tanışmadan sevgilinizin ailesine tanışmaya gitmeyin. Oradan yüz bulup sindirmeye istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar.
Değil tabii ki. Çok şüpheli bir durum bu. Ciddi düşünmüyor ki ailesi veya çevresiyle tanıştırmıyor o kişi.
dimi
Evet evet
Eğer hemen ciddiyet düşünüyorsanız o ciddiyeti düşündüğünüz anda gerekiyor ancak önce birbirimizi tanıyalım diyorsanız ailelerle hemen tanışmamak daha faydalı diye düşünüyorum ben. Çünkü ailelerle tanışınca boyut gerçekten farklı yöne kayıyor
Ne kadar ciddi ilişki olduğuna bağlı olarak değişir. Şahsen ben evlenmeden hemem önce ailem ve akrabalarımla tanıştırırım. Ailem bilir ama kendim bizzat tanıştırmam. Ama arkadaşlarımla da belli bir süreden sonra tanıştırırım. Hemen her şeyi aceleye getirmeye gerek yok, kademeli gitmek yavaş yavaş ama emin adımlar bana daha mantıklı geliyor.
Bence süre önemli değil. Ciddileşip evliliğe adım atılacağı zamna tanıştırılmalı. Aksi halde evden her çıkışının adız her tatile gidişinin adı sevgiliyle kaçamak olarak anılır.
Yani uzun zamandır sevgiliysek 1+sene yse normal değildir ciddi düşünmüyordur
Tabiki bu bir süreç hemen olmamalı ilerleyen zamanlarda bana bahane üretiyorsa hayırdır derim neyi gizliyorsun kuşkulanırım
Tanıştırmazsa tanıştırmasın ne yapayım
yani ciddi degilmis gibi dusunmez misin
Bende ciddi düşünmem :D
hii o zaman guzel iste ashahsh
Ayrıca o tanıştırmıyorsa bende tanıştırmam ki herkes yerine kendisi belirliyor 🤔
evet dogru ama sen once tanistirmis olsan ama o tanistiricam diyip surekli ertelese, sakladigi bi sey var gibi gelir
demek ki once biz tanistirmamaliyiz ahshahah
Yok ben öyle kolay kolay tanıştırmam ailemle :)
cok mantiklii
Ben genelde direkt tanışınca bile anneme söylüyorum ama karşı taraflardan hiç ses çıkmazdı🤣🤣
İlişkiyi gizli tutması gizledim sakladığı durumlar olduğu gösterir
Evet ben ciddi olduğunu düşünürüm bu beni iyi hissettirir ona olan güvenim sarsılmaz
1 yıldan sonra düşünürdüm.
Normal değil tanıştırmıyorsa ciddi düşünmüyordur
Hayırdır neden tanıştırmıyorsun
🤨🤨
Değil
Normal değildir birçok sebep düşündürür.
Sevmiyorum
Aileyle tanışmak neden bu kadar önemli
Normal tabikide