Hani biz de farkındayız bazı şeyleri de ne yapmamızı bekliyorlar onu anlamadım 😂 madem çok istiyorsun evlenmemi sen bul birini
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hani biz de farkındayız bazı şeyleri de ne yapmamızı bekliyorlar onu anlamadım 😂 madem çok istiyorsun evlenmemi sen bul birini
Cevap
22Cevap
Evlilik artık eskisi gibi bir amaç olmaktan daha çok heyecan heves ve insanlara bir şeyler kanıtlama birlikteliği haline geldi. Mesela sosyal medya platformunda herkes gösteriş rekabet mükemmelliyet ve lüks derdinde. Bu görgüsüzlüklerin altında yatan psikoloji tamamen insanların aşağılık kompleksine girmeleri. Kim ne der dedikoduları toplumumuzda kültür haline geldi. Toplum dedikodu dizileri izlemekten dedikoduya döndü. Evlilik bir amaçtan daha çok heyecan ve gösterişliğe evrildi. Buda evliliklerde daha fazla masraf daha fazla gereksizlik daha fazla samimiyetsizlik demektir eşler arasında. Bide her şeyin damat tarafının yapması da şu zamanda zor işler. Cinayetlerin çoğu da aslında bu sebepten de çıkıyor. Kadın için ilişkiyi bitmek maddi açıdan kolay çünkü damat kadar hiçbir kız para dökmüyor. Zaten bunu içinde ayrılık sonrası kabullenmeye sinir hastası insanlar cinayet işliyorlar. Ülkede anlatılacak o kadar çok toplum sorunu var ki buraya sığmaz. Evlilik artık bu devirde hem kadın için gösteriş, hem erkek için maddi çöp haline geldi. Tavsiye ETMİYORUM.
bazı insanlar karşısındaki insanın çaresizliğinden hoşlanıyor
evlen evlen
sende diyorsun ki beni kim alır bu saatten sonra nasıl evleneyim
işte bu cümle onların çok hoşuna gidiyor içten içe ohhh diyorlar
senin de dediğin gibi madem evlenmemi istiyorsun yap o zaman bana bir güzelllik bir ablalık bir abilik bul birini de evleneyim
gerçekten bazı insanlar çok kötü
hadi bana zengin koca bulun de bidaha soramazlar
Ya bugün iş yerinde sorumlum bana diyor şimdi diyor evli olsan evinde eşin beklese buradan çıkışta yürüyüşe gitseniz güzel olmaz mıydı diyor güzel olurdu dedim ben de 😂 hayır ben ne yapayım yani onu anlamadım böyle sap mi kalcan diyor sürekli bunu diyen erkek bir de kkdkdodb kendi evli benle yaşıt
ağzı olan konuşuyor işte kolay değil o işler
Evet öyle bir de ben gerçekten zor beğeniyorum maalesef ki
Evet öyle bir de ben gerçekten zor beğeniyorum maalesef ki...
Her şeyi geçtim bu doksanlar kuşağı niye evlenemiyor ya iki binlerin başındakiler yani çatır çatır çutur çutur evlenirken bu da ayrı mesele mesela
Çünkü bizi kandırdılar okuyun kariyer yapın tam o aşamaya geldik okumanın değeri kalmadı felan filan bizim dönemimizde ki insanlar ve Türkiye farklıydı şu an çok farklı biz samimi insanların iç içe olduğu yüzüne baktığı konuştuğu komşuluk ilişkilerinin olduğu dönemleri de gördük şimdi kimse kimsenin suratına bile bakmıyor toplumsal bir çürüme mevcut tam bizim yetiskinlik dönemine denk geldi eskileri arıyor insan benim donemimde erkekler daha erkeksiydi o bile degisti bir prenseslik var olgun değiller vs vs
şu an z kuşağı kimseyi dinlemiyor ama erkekler geç olgunlaştır kadın erken olgunlaşıyor diye bir cacık o tamamen saçma sapan feministlerin uydurması neden mi eğer erkek geç olgunlaşsa falancının kızı belli yaşa kadar babasının anasını evinde bulaşık çamaşır yıkayıp ev hanımlığı yapacağına gider çalışırdı o zamanlarda erkekler daha on dört on beş yaşlarında falan sanayide fabrika da orada burada çalışıyordu kızlar ise babasının anasını kirli çamaşır donlarıyla oyalanıyordu şimdi yeni yeni kızlar başladı bu çalışma merakı falan memur olma merakı
bunların bir üstü daha var sürekli neden hala evlenmedin, ne zaman evleniceksin diye soruyorlar 18 yaşındayım daha diyorum hiç susmadan konusuyorlar kafamı duvara vurasım geliyor
Aynen herkesin kendine göre bir nedeni varken sormak gereksiz
Adam karısından ayrı yaşıyor. Kendi köyde karısı İstanbul'da
Bana evlen diyo 😂
Onlar mutsuzluklarina ortak ariyor.. dinleme onları :))
😅😅 sanki millet kapıda bekliyor
Onu diyoeum yani ben ne yapabilirim bir de
Kısmet bazı işlerde insanlar anlamıyor
Bu evlen diyenler birini önermiyecekse ya da tanıştırmiyacaksa neden evlen deyip Moral bozuyor bende anlamıyorum
Ha diyince evleniliyo sanki şapşallar ya
Bu keyfi değil ki netice de dünya görmüş kişiler
Konuşacak başka konuları yok çünkü. Beyinleri sadece evlilik konusuna çalışıyor
Güzel kızsın alan olur, ekonomi kötü yoksa seni ben kaçırırdım
Sen evlenme boş ver
Zaten evlenmiyorum düzgün birisi gelmediği sürece nasıl evlenebilirim
Düzgün birisi...
Evlenme yaw evlilik pişmanlık
içinde biraz da trajedi var
Insanlar garip herkes ozgur yani
Kahkaha atasım geliyor.
Evet çookk
herkes kendi işine baksın
Kulak asma
para da lazım
Komik
kömik
Komik
Öldün ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu duruma aşırı katılıyorum, herkes kendi ilişkisini çözmüş gibi milletin hayatına yön vermeye bayılıyor ✨ 30 yaşına gelince bu mahalle baskısı tavan yapıyor maalesef 💅 Sanki koca marketten alınıyormuş gibi rahat konuşmaları gerçekten tam bir komedi ☕ Sen kendi hayatının ritminde gayet mutlusun, kimsenin acelesine ihtiyacın yok 💖 Peki senin akrabalar bu konuyu açınca sen genelde ne cevap veriyorsun, var mı geliştirdiğin tatlı bir kapak lafı? 🤭