Herkes telefona anında bakmak zorunda değil ama sürekli saatler sonra gelen cevaplar bir süre sonra insanın kafasını kurcalayabiliyor. Yoğunlukla gerçekten önemsememek arasındaki çizgi bazen pek belli olmuyor. Sizin için geç cevap vermeyi normal olmaktan çıkaran asıl detay nedir?
Mesaja geç dönmek hangi noktada ilgisizlik gibi gelmeye başlar?
İnsanların samimiyetine bağlı, birbirini tanımlama duruma göre değişebilir. Ya hemen cevap yazar, ya da geç cevap yazar. Bazı insanlar sınırını korumak için geç yazmayı tercih eder. Bazıları da çok sevdiği için tam zamanında yazar.
sürekli sürekli geç cevap veriyorsa o kisi bahanesiz bi sekilde umursamiyodur, önceliği baska seydir. kimse bu denli ulasilamaz degil. bir isi olur saatler sonra bakabilir no problem ama biriyle akiskan bi sekilde konusamiyorsaniz büyük sıkıntı.
Hiç ilgisizlik olarak algılamadım bilerek bakmayanı fark edince uzaklaşıyorum o kadar çok da kafaya takmamak lazım konuşmakstwmeywn ve bu yüzden bakmayan da vakit ayırmıyorum
yazmak isteyen her türlü yazar hadi çok yoğun çalışıyorsa bi nebze tolere edilebilir öteki türlü yok taktikti falan filan basarım engeli başka yerde ego kassın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Önemli bir konuda konuşulurken haber vermeden cevap vermeyi geciktirmek mesela.. Bu kaçınmayı da gösterir.
Mesaja dönüş yapmış yapmamış o kısma takılmam, ilgisizliği anında hissederim...
Belli bir zaman sonra anlarsın zaten karşı tarafın değer vermediğini.
Uzun süre dönmemek ilgisizliktir
İnsanların samimiyetine bağlı, birbirini tanımlama duruma göre değişebilir. Ya hemen cevap yazar, ya da geç cevap yazar. Bazı insanlar sınırını korumak için geç yazmayı tercih eder. Bazıları da çok sevdiği için tam zamanında yazar.
sürekli sürekli geç cevap veriyorsa o kisi bahanesiz bi sekilde umursamiyodur, önceliği baska seydir. kimse bu denli ulasilamaz degil. bir isi olur saatler sonra bakabilir no problem ama biriyle akiskan bi sekilde konusamiyorsaniz büyük sıkıntı.
Hiç ilgisizlik olarak algılamadım bilerek bakmayanı fark edince uzaklaşıyorum o kadar çok da kafaya takmamak lazım konuşmakstwmeywn ve bu yüzden bakmayan da vakit ayırmıyorum
Şlak diye derim sen müsait olunca yaz diye. Aman geç yazdı ben de mi beklesem bilmem ne işlerine giremem
Bir olur iki olur geçerli bir mazaret olur olabilir ama alışkanlık haline gelmeye başladığını hissedersin o noktadan sonra başlar
Bunu düzenli yapıyorsa hep bir bahanesi varsa ilgisizlikten öte saygısızlıktır
üzeni üzücez ne yapalım iyilik meleği değiliz sonuçta
bugün 15 dk da bir telefonuna bakmayan insan yok yani her geç bakış ilgisizliktir aslında
Geç ve aynı zamanda isteksiz kısa mesajlar atıyorsa
Gördüğüm ve cevap verebileceğim halde başka işlere öncelik veriyorsan ilgim bitmiştir
yazmak isteyen her türlü yazar hadi çok yoğun çalışıyorsa bi nebze tolere edilebilir öteki türlü yok taktikti falan filan basarım engeli başka yerde ego kassın
Mütemadiyyen tekrarlıyorsa o insanda yeriniz yoktur geçmiş olsun..
5 dakikadan fazla olursa ölmüştür heralde derim
Çalışıyordur işi vardır bir süre kabul edilebilir ama günün her saati aynı ise sorun var demektir
Uzun süre dönmemek
Müsait olduğu belli bir vakitte dönmemesi
İnsanı kendinden soğuyor
Mesaj artık önemimini yitirdi
Başka şeye vakit olup bana olmaması.
İşi vardır derim
Bir kaç sonra..
Bir kaç gün sonra..
Süreklilik halinde ilgisizlik olduğunu düşünürüm
Sürekli olursa
Saatler sonra
Evet