Eşimi artık sevmiyorum, çocuğum varken boşanma kararı nasıl verilir?

Başlıkta da sorduğum gibi. 3 yıllık evliyim, çok mutsuzum, 2 yaşında oğlum var. Eşimle hiç uyuşmuyoruz, onu sevmiyorum, bundan artık çok eminim. Gurbetteyim. Evlendiğimden beri maddi sıkıntılar var, eşime ne kadar destek olsam da (kaç kez altın bilezik verdim) bir türlü belini doğrultamıyor. Yaşadığım şehri sevemiyorum, alışamıyorum. Eşimle aramda 8 yaş var, görücü usulü evlendik, kendisinin öfke problemi var, çok takıntılı bir insan. Aşırı derecede yoruldum ve yıprandım. İçim ona karşı çok soğuk. 1 aydır memleketime ailemin yanına geldim ama eşimi hiç özlediğimi fark etmedim. Karı koca hayatımız yok. Onunla yaşlandığımı düşününce içim kararıyor sanki. Beni ona bağlayan tek şey evladım, onun için iyi olmaya çalışıyorum, o da mutlu bir ailede büyüsün diyorum ama yapamıyorum, iyisi bile batıyor artık gözüme. Aklımda hep boşanma düşüncesi var, 29 yaşındayım böyle hayat geçer mi bilmiyorum...

Güncellemeler
6 gü
Ayrıca eşim benden hep telefonunu saklıyor. Evlendiğimiz günden be hiç bakmama izin vermedi şifresini bilmem. Öyle zamanlar olduki gece yatarken crbine koyup öyle uyuduğunu gördüm. Çok kavgalar ettik en son kavgamızda vermemek için kalbim ağrıyor dedi ağladı zırladı hastaneye gitti yine vermedi telefonu. O gün ailesine anlattım onlar çok kızdı o günden sonra sözde şifresini biliyorum arada ortalığa koyduğuda oluyor ama birşeyler sildiğine eminim hep öyle hissediyorum.
Eşimi artık sevmiyorum, çocuğum varken boşanma kararı nasıl verilir?