Ben yapım gereği neşeli, biraz da çocuk ruhluyum. Bana böyle çocuk gibi devam etseydin ilişki devam edemezdi dedi. Zaten ayrıldık da ama hala kırgınım bu lafa. Ayrıca ilişki sorumluluğu alabilen, sadık biriydim.
25 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Alınmaya yer arıyonuz 40 yaşındaki hatat 60 yaşında ki iki insan bile ayrıldıktan sonra birbirlerini çocukluk yapmayla suçlarlar. Aranızda yaş farkı olduğu için bence bunu bir tık ciddiye almıs gibisin.
Senin o cıvıl cıvıl enerjini, Neşeni Olgunlaşmamakla karıştırması tamamen onun kendi sığlığı aşkom 💅 Yaş farkının getirdiği o gereksiz üstünlük kurma çabasına girmiş resmen ✨ Sen hem sorumluluk sahibi hem de ruhu genç bir kadınsın, bu harika bir denge! Ruhu yaşlanmış biri senin ışığını taşıyamamış, hepsi bu 🥺 Kendini sakın suçlama, Kordon'da deniz havası alıp bu lafları rüzgara savuruyoruz hemen ☕ Sen böyle ışıl ışıl kalmaya devam edecek misin peki? ✨💖
Cevap
18Cevap
Aslında o hallerinde seninle ne kadar eğlenebileceğinin farkında değilmiş. İyi olmuş ayrıldığın, enerjini sömürmüş senin.
Hiçbir şeyin farkında degildi ki
Evet herseyimi yok etti
Sen kendini biraz hızlı kaptırmış olabilir misin? Sanki bişelere uğraşıyorsun, düzeltmeye çalışıyosun gibi hissettim.
Düzeltilecek birsey kalmadı sadece ahım var
Onla ilgili sormadım. Kendinle ilgili sordum.
Kafamda taşlar yeni oturdu aylar önceki senaryolar aklıma geliyor yeni idrak ediyorum
Onu, onla olan ilişkini çıkar aradan. Sadece sen, senin hayatın için sordum.
Ama kandırdı beni
Heh işte aradığım cevap. Seni kandırdı. Hem de bir kere değil dimi? Defalarca yaptı bunu. Umut verdi, belki böyle yaparak senin de gitmene engel oldu. Bunun adı psikolojide manipülasyondur.
Sana göre biri değilmiş ozaman bende öyle biriyim bazıları beni çocuksu bulur da ne alaka yani eğlenmiceksek ne yapacazz somurtup oturacaz mı
Davul bile dengi dengine dengini bul ne yapacaksın 30 yaşında kartlaşmış adamı iki üç yaş büyük neysede 7 yaş var...
Kafa yapısı uyuşmamış yapacak bir şey yok herkes kendi yoluna bakar
hangi anlamda dedi bilemedim ki hani neşeliysen o yanlış. ama o ağır başlı demek istemiştir.
Ne güzel işte cıvıl cıvıl çıtır bulmuş daha ne istiyor
Küçük gösterdiğime ancak sevinirdim yerinde olsam takılma boş ver boş boş konuşmuş işte
Çocuk ruhlu kadın kadar sevimli ve eğlenceli bir insan olamaz. Evin neşesi olur onlar. Ayıp etmiş.
Olgun biraz daha agır başlı anlamında demiş olabilir
şansının farkında değil
Hic olmadı
Uzak dur yaşına göre birini bul 😅
İstemiyorum kimseyi
Çocuk gibi kızlar daha sarar bu arada
İnsan öyle bir kadın ister zaten
Ne yapsam olmadı
Bekaretimi de verdim
Öyle olmuyor
Cinsellik mi istedi
Sorumla ne ilgisi var