Kıskanma, laf sokma, erkeklik yapacağım diye baskın olmaya çalışma ama kafının da hayatına bir erkek olarak katkısı olmaması vs.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanma, laf sokma, erkeklik yapacağım diye baskın olmaya çalışma ama kafının da hayatına bir erkek olarak katkısı olmaması vs.
Bu yazdığımı muhtemelen hemcinslerim linçleyecektir lakin söylemek istiyorum. Kadınlar olarak hakmettiğiniz saygı ve sevgiyi göremediğiniz bir dünyada yaşıyorsunuz.
Ataerkil bir toplumuz kisvesi altında kadınlar cinsel bir obje olarak görülüyor ve hatta öldürülebiliyor. Bu oldukça utanç verici bir şey. Fakat buna toxic demek doğru olmaz. Çünkü erkek ile adam arasındaki farkı ayırt etmek gerek. Kendini bilen ve ne istediğini bilen bir adam, sevdiği kadına efendilik taslamaz, aksine el üstünde tutar.
Kadınların serbest bırakınca gtu başı kaybetmeleri yüzünden olabilir. Kısacası Türkiye insanı erkekli kadınlı ilişki yürütmeyi bilmiyor. Spontane yaşıyorlar her şeyi.
İlişkilerde güç savaşına girmek tam anlamıyla bir enerjiyi emme olayı değil mi? Bence en büyük sorun, geleneksel rolleri korumaya çalışıp günümüz dinamiklerini tam kavrayamamaktan kaynaklanıyor. Özgüven eksikliğini kıskançlık ve baskı kurarak örtmeye çalışıyorlar maalesef. Oysa gerçek sevgi özgür bırakır, büyütür ve hayata değer katar ✨ Kesinlikle kendi içsel huzurunu yakalayamayan biriyle sağlıklı iletişim kuramazsın 💅 Sen böyle durumlarla karşılaştığında sınırını nasıl çiziyorsun peki, hemen uzaklaşır mısın? ☕💖
Cevap
3Cevap
bu türk erkeklerinden bağımsız sen yabancı erkeklerin farklı olduğunumu düşünüyorsun? almanyada yaşıyorum hepsi bizim gibi zaten ne bu türk erkeğini küçümseme?
Hiç toxic değilim özgür bırakırım karışmam
Sen yanlışı seciyorsun
Yani öyle gmrdükleriiçin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?