günaydiin, bi kere soru benimle alakalı değil baştan söyleyeyim. yalnız bu durumu normalleştirmeye çalışanlar gördüm sitede çok soru soruluyor bununla alakalı özellikle. görseldeki tepkiyi veriyorum ahshahsh
peki siz şartlar oluştuğu, bir şeyler hissettiğiniz durumda, eski sevgilinizin arkadaşıyla flört/sevgili olur musunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Yani bu kadar karaktersiz, midesiz ve kendime saygısız olamam
Hayır olmam tabi ki de.
Onaylamıyorum ama olduğum oldu. Çünkü bahsettiğim kişi evlimiş ve 1 seneyi geçik bir süre hepimizi ayakta uyutmus. Onun vasıtasıyla tanısıp samimi olduğum başka bir hatunla 7 sene ilişki yaşadık sonra. Yani aslında durumlar çoğu zaman en azından soruda sorulduğu gibi basit tek düze olmuyor maalesef :/
yani yalan soylemis diye sen de dogru biriyle olmayi mi sectin
Şöyleydi aslına Zaten farklı ülkelerdeydik, Genç yaşta evlenmiş yaşı daha hala 20 idi ama okul okuduğu için doğal olarak kocasından ayrıydı. Bekarım diyordu o sırada arkadaşıyla da soyle bir muhabbetim var dı, onla benim aramda köprüydü. Çiçek mi gönderiycem sağolsun arkadaşı yardım ederdi. Ona ulaşamadım mı? Arkadaşından ulaşırdım vs vs vs. Ben ayrıldıktan 4-5 ay sonra dil bariyerinden dolayı yalnışlıkla ilanı aşk etmişim D: Sonra dur çeviri kullanıyım dedim baktım ben kolay kolay sevemem yerine , ben seni deli gibi seviyorum demişim :D O da oyle bir şey bekliyormus sanırım bende seni dedi. Dhaa sonra durumu anlattım açıkladım falan derken 1-2 ay sonra belki bu olayın vermiş olduğu cesaretle oyle başladık. Lakin, bu arkadaşıyla da tanısalı 1.5 sene kadar olmus ve onu da kandırdığı için o da bununla gorusmeyi kesmişti. Boyle bir durum.
4-5 ay sonra bu arkadaşına yalnıslıkla çeviri hatası yüzünden ilanı aşk ilan etmiştim :D Çalıstığım için düzgün yazamama problemlerim var hahabfhsa
degisik bi hikayeymis ahshahhs
Hayatımız değişik kjasbfash
Töbe bismillah 22. benden olsun dedim bu nasıl soru be :D
normal gorenler var mi diye merak etmistim de ahshahshs
23 yapiyorum
Normal görenler = Konya ovası sdfgasad
cok katiliyorum ahshahs
Nerden katılıon bende geliim :D
Tövbe tövbe onun evine giren sineğe bile ilaç sıkmam
o sirada zamaninda sevgili olmus olman ahshahhs
Nerden bilelim böyle illet olduğunu. Her şey yaşanırken güzel geliyor. Giderken düşmanıymışım gibi davranıyorsa öldü mü kaldı mı acı mı çekiyor yatak döşek hasta mı oldu umrumda olmuyor.
dogru dogru saka yaptim
Anlıyorum bir an doldum
Zamanında çok oldum da artık olmam.
Üzmek istemiyorum kimseyi.
Sanmıyorum ya hoş olmaz
Memlekette kadın mı kalmadı uzak olsun
Neden adam mı bitmiş...
Eski eskide kalmıştır her şey olabilir
Olmam karakterime ters
Evlenmeden kimseyle bu tip şeyler yapmam
Geniş değiliz ki o kadar
Olmasss