Karısı çok güzel, bakımlı ve çekici olan erkekler de aldatır mı? Aldatmanın asıl temelinde ne vardır?
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
55Cevap
Var.
Çoğu kişi inanmasada var.
Çevremde özellikle çok.
Ancak bunu istemek (aldatılmamak.) başkadır , bunu yapmayacak adamı tercih edebilmek başkadır.
Aldatan kadın ya da erkek fark etmeksizin ortak özelliği “heyecan” yaratmasıdır.
Bu varsa çarşambanın gelişi salıdan bellidir.
Aldatmak veya aldatılmak önüne geçme niyetiniz varsa bunu dış görünüşle yapabilmeniz mümkün değil.
Dış görünüşe aldanan kadının , erkeğinde buna bağlı kaldığını hala daha inanıyor olması ne acı.
Herkes eşinin sevgilisinin kocasının yakışıklı olmasını elbette ister ve bu gayet tabi insani bir istektir ancak bu isteğiniz sadece kendiniz için ise sorun yok fakat bu isteğiniz dışarıdan sürekli övgü ve hayranlık uyandırmak , ilgi görmek amacıyla yapılıyorsa işte sorunların başlayacağını unutmayın.
Erkek tarafı için bir şey söylemem gerekirse;
Verdiği kadar alabildiği kadına yatırım yapar.
Bunu sadece para harcamak gibi sınırlı dar kısır bir döngü içine sokmayınız.
Zamanını harcar , kendini harcar , emek verir , onu takip eder , izler.
Tabiri caizse o kadının etrafına kurar hayatını.
Tabi böyle bir erkeği kadın istiyor mu günümüzde tamamen bir muamma.
Lafta evet istekleri hatırlatalım.
İstekler hep o kişiyle karşı karşıya gelene kadar.
öncelikle evlenince herşeyini salan erkek olsun kadın olsun bana çok çirkin geliyor. evlendk diye nedir bu bakımsızlık kendini salmışlık. iki tarafta birbirine güzel ve yakışıklı olmak için çaba göstermeli. bu olduğu müddet taraflar birbirini aldatmayı geç illk sevgililik dönemi gibi tutkuyla bağlanır diye düşünüyorum. ben mesela spora gidiyorum. yediğime içtiğime dikkat ediyorum. six pack çıkaracam diye bi taraflarımı yırtıyorum. tam tersi aksi biri ile ne kadar çok sevsem de uzun süre olamam gibi geliyor. konu iki tarafın birbirine ve kendine özen göstermesi üzerine olduğunu düşünüyorum.
Var. Ama sadık kalmak güzellikten çok karakter meselesi. Bunu maalesef yaşayarak öğrendim. Geçmişte ben de yanlışlar yaptım, "bana yapılmıştı" diye kendime bahaneler ürettim, sevgilim arkadaşım ile birlikte olmuştu. Sonra fark ettim ki kötülük gördüm diye kötülük yapmak sadece zinciri devam ettiriyor. Daha sonra ateistlikten müslümanlığa döndüm tevbe edip namaz kıldım çok mükemmel bir hayat yaşadım ilahi adalet peşimi bırakmadı evliya bile olsan yaşattıklarını yaşatmadan seni yanına almaz...
Aldatmak cinsiyet meselesi değil şahsiyet meselesi ve aldatan kadınlar hiçte az değil. Daha önemlisi aldatmak aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir.
Güzel, yakışıklı, iyi huylu veya başka bir özellik aldatılmaya/aldatmaya engel değil. Bir kadın/erkek karaktersizse aldatır.
Hiç aldatmadın mı
Çok şükür Allahıma hiç aldatmadım hatta şu anda hayatımda özel biri yok ileride sevgilim olacak kişiye saygı duyuyorum ve o yüzden tek gecelik ilişkiyi bile aldatma sayarım.
Böyle söyleyenler daha çok aldatıyor
Sen gizli ben gizli neden yalan söyleyim?
Ben Allah inancım gereği ve karakterim gereği aldatmaya müsat biri değilim.
Birde böyle söyleyenler neden aldatmaya müsat oluyor?
Aldatmak için bir erkeğin hem evli hemde etrafında aldatacagi kadın olması gerekir. Evli değilim ve kadın kısmını pek sevmem. Kadınlar bana saçı uzun aklı kısa geliyor o yüzden fazla iletişim kurmak istemiyorum.
burada ne işin var ozaman
Kocasını aldatan rezillerin sorularına cevap yazıyor olamaz mıyım?
Burdayım diye illa aldatıyor muyum?
Sende buradasın o zaman sende aldatıyorsun senin mantığına göre.
Ben soru soranım yalnız farkındaysan
Beni suçlamaya ve bastırmaya programlı olduğun için söylediklerime değil kendini ifade etmeye odaklanmışsın. Soruyu soran ben olsam bu defa alimin fikri neyse zikride odur diyecektin büyük ihtimalle...
Karısı şirret beter olan adamlar aldatmiyor. Karisi guzel her yonden mukemmel olan erkekler daha cok aldatir conku altatmayan adamlarin karisi, adami kadinlardan soguttugu icin daha da bela aramiyorlar. Ama karisi mukemmel olanlar kadinlardan cok memnun kaldiklari icin daha fazlasini istiyorlar. Sacma gelen varsa kendi bildigini okusun ben orneklerini girdum. bunun ondan eminim
Aldatmak kadının güzelliği veya çirkinliği ile alakalı değildir. Zira çirkin kadın yoktur, sadece bakımsızdır o kadın. Eğer erkeğin içinde zaten böyle bir şey varsa dünyanın tüm kadınlarını da ona versen başka yok mu der. Burada karakter önemlidir. Evli olup olmamasının bir önemi yok.
Aldatmayan da vardır elbet ben de bu gruba dahilim ama ikincisini çok gördüm Gül karısı fıstık gibi düzeni olupta hala gözü dışarıda olanı
Erkek doğası gereği asla tek kişiyle yapamazzzz. Dünyanın en güzel kadını da olsa aldatılır. Bunun kacari yok.
Güzel ve çekici karıların çoğu kocalarınj aldatıyor bebeğem 😏
O kadınlarda aldatılıyor güzel ve çekici olmak yetmiyor gerçi size hiç bişey yetmiyor adriana da gelse aldatırsınız
Onu bunu bırak.
GüZel ve çekici misin değil misin? Sen onu söyle bize bebeğem 😏
Aldatmanin asil tenelinde bence bir aksilik vardir evdeki tattismalar kavgalar tatmin olmana durumu aslinda hic yapmamasi lazim ama nefis sanirim
Aldatamanın güzelligi bakımlılıgı yok ki yapmak isteyen her koşulda yapıyor günümüz şartlarında aldatmayan yoktur herhalde ne geliyorsa sosyal medyadan geliyor
Sosyal medyayı kullanmayan adamda aldatıyor dısarda buluyor ya da iş yerinde
Ben sadece sosyal medyayı yaygın olarak söyledim bence eşlerle alakalı bu durum şöyle ki kadını ya da erkegi her anlamda doyuruyorsa kimse kimseyi aldatmaz diye düşünüyorum insan aç kaldıgı şeyleri arar yapar
Herkes aynı değil kimisi eşi her anlamda iyi olsa bile sıkılıp aldatıyor
Kimsenin içini bilemeyiz ben kadınıma herşeyi açıkca derim olursa olur olmassa olmaz herşeyin bir sebebi kesinlikle vardır muhakkak birilerinin bir sıkıntısı oluyor kimse 4 4 lük asla degil
Kesin diyemeyiz ama durumlara göre değişebiliyor cidden. Çok emin konuşmamak lazım ondan dolayı. Hiç beklemediğin insanlar bakıyorsun defalarca aldatmış felan. Her durumu ayrı değerlendirmek gerekiyor yani. Sende durumlar nasıl
evet misal aldatmadım ve benim gibi olanlarda var
Aldatmak karsi tarafla alakali degil ki kisinin kendisi ile alakali
Eşinin ilgisiz olması ve cinsellik olarak yetersiz olması
Çok gördüm adriana lima Hülya Avşar bile aldatıldı çevremde de çok var
Pek inandırıcı gelmese de kendi kişiliğine saygı duyduğu için aldatmayacak erkekler var
15 yıl süren evliliğim de hiç aldatmadım sonra boşadı beni
Aldatmak çekicilik güzellikle alakalı bir durum değil
Zihin duygu olarak anlaştığım birine kalbim ihanet etmeyi kaldırmaz. Biraz mizaç uyumu gerekiyor
Aldatma güzellik ya da çirkinlikle alakasi yok ki ne güzeller var aldatilan
Bence çok güzel çok çekici bir kadın aldatılmaz. Hiç kimse hak etmez ama buna rağmen yapıyorsa g... ttr
Aldatılıyor adriana lima bile aldatılıyor güzel ve çekici bir kadın
Çevremde de çok örnekleri var maalesef görüyorum ama arkadaşın olduğu için söyleyemiyorsun
Sonra kötü ben olurum böyle şeylere girmek istemem öğrenecekse kendi öğrensin
Tc kızına kurban olun 😅
Tc erkeği işte bu kadar 😉
Siz derken genelleme yapmasak
aldatmanın asıl temeli tabiki cinsel isteksizlik veya aşırı istek :D
Aldatan her türlü aldatır bunun partnerle değil karşıdakinin karaktersizliğiyle ilgisi olduğunu düşünüyorum
Tamamen ilgiyle alakalı bence çok boşlamamak ama aynı zaman da çokta sıkmamak gerek, gerçi insanın içinde varsa ne olursa olsun aldatır.
Aldatmanın bahanesi olmaz onurlu ve gururlu erkeklerle beraberlik kurursanız aldatılmayı buırak şüphesi bile olmaz
Arkadaşlar aldatma olayı yek taraflı olmuyor erken yattığıda bir kadınya o kafında birimi aldatmış olmuyotmu
@İEbrarrrr bekar değil
Aldatılmamak için erkeğinin cinsel olarak canlı tut seviyorsa daha da bağlanır, ama. Sevmiyorsa gider elbet birgün
Sadece güzel olması değil libidosu yüksek de olması gerekir o zmn aldatmaya ihtiyaç duymaz
Bunların hepsini taşıyan kadınlarda aldatılıyor maalesef bu erkeklerin tam olarak ne istediğini anlamış değilim çok güzel kadınlar güzel fizikli yatakta iyi olanlar bile aldatılıyor
Yatakta iyi olan aldatilmaz. Nerden biliyon o aldatılan kadınlarin yatakta iyi olduğunu
Yatakta iyi olmanın tanımı nedir size göre
Bunu burada yazamam
Aldatmayan erkek çok ama aldatmanın temel nedeni verdiği heyecandır bence
Eşinden o heyecanı almayan erkek mi aldatır eşi çok güzel olsa bile neden heyecanlanmaz
Nasıl bir karakter arar ki erkekler
Kadınlar erkekler gibi değil duygusal aldatıyor sevgilisi ya da kocası sorumsuz ve ilgisizse o değeri ve ilgiyi dısarda gördüğü birine hayranlık duyabiliyor saha sonradan bunhayranlık sevgiye dönüşebiliyor
Kılıf değil böyle ilgisiz bir erkek çekilir mi sence?
İlgisiz kadın tanımın nedir
Valla size yaranılmaz herşeyi dört dörtlük yaparız yinede yaranamayız
Sizin ilgisizlikten kastınız cinselliği az yapması sanırım ya da enerjisinin düşük olması
Nerden varıyorsun buna
Evet dört dörtlüğüm evim her zaman temiz kendim de öyle bakımlı ve temizim güzel ve alımlıyım yemeğimi Hergün yaparım bir kere dısardan getirtmişliğim yoktur. Evde dışarı çıkar gibi giyinirim makyajımı yaparım. İsyediğinde bir kere hayır demedim ne isterse yaparım sınır koymam. ama gel gör ki öküz
Gerçek bir erkek yapamaz böyle bişey, yapanlarda kendini aldatır.
var tabii aldatmayi marifet sayan akilsizlarin isi o ahlaksiz onursuz insan cok var
Evet var ama kıymet bilen yok. Bir daha evlilik filan tövbee
Büyük konuşmamak gerekir ama hiç aldatmadim aldatmam
aldatmak zorunda kalmak diye bişi var ve ben yaptim yapmamin nedeni sevgillim beni mahrum eti ihtiyacimi anlamadi bende fiziksel yoldan yaptim
Aldatmayacak erkekler var ama siz ml olduğunuz için göz göre göre aldatanı seçiyorsunuz. Aldatmayan kız var mı sanki?
Reel olmaz ama sanal sohbetler oluyo
Neden peki
Yana yazarmısınn orada sebenini konuşslım
Gerek yok.
Saygı duyarım evlimisin
Hayır
Ya ilişki özel anlamda mükkemmel olsa da zamanla heyecan duyuyo insanlar
Reel olmayabilir ama yazışmak sesli istiyo yalan yok
Yaradılıştan bu yana yok maalesef...
Sen de aldatıyor musun
Bknz; hülya avşar & kaya çilingiroğlu
Vardır karısına deli gibi aşık olan adamlar
Var elbetde aldatmayan ben
o zaman aldatmaz ama tutkulu da olması lazım
Evet aldatır ama eksik bir şey varsa
Kendinden mi biliyorsun
Fırsatını bulan her erkek aldatır
erkek var da kadın var mı
Güzel ama yetersizse?
Yetersiz ne demek mesela
Kendi yetebiliyor mu her anlamda maddi manevi cinsel veyahut cinsel anlamda erkekler önce bir kendilerine baksın da
Bakıyorum
Yetmiyor
Kimle aldatcam erkekle mi 🤣
Karakteriyle alakalı eşiyle değil
Aldatır fırsatını bulursa karşıdan ışık alırsa
Adriana Lima bile aldatıldı sen düşün
Aynen atom karınca
Aldatmayan Ve Sadık Olan Erkekler'de Var
Gayet de var. Aldatmak çok aşağılık bir hareket.
Aldatmak oeliktir knk direk ta
Bizdir de bizimde sevgilimi yok
%30'luk bir grup var
Aldatmax niye aldatsın
Aldatılmaktan mı korkuyorsunuz
Ben aldatıldım daha önce seneler önce hala üstümde travması kalmıştır
Nasıl aldatıldınız ve kiminle
Ben güzel alımlı bir kadınım beni aldatan kişi afedersiniz yanıma bile yakışmıyordu insanlar hep söylerdi denginle ol diye çirkin dediğimiz adam beni iş yerinden bir kızla aldatmış şaka gibiydi
Egosu tavan yapmış sizi tavlayınca evli miydiniz peki o zaman nasıl o döenemi atlattınız neler hissettiniz
Şaşkınlık ve üzüntü tabiki neyim eksikti düşünceleri klasik bilirsiniz ama insan sorunun karşındakinde olduğunu o an anlayamıyor kendine kızıyor
Kaç yaşındaydınız o dönem sonra başka insan tanıdınız mı yoksa uzun bir süre içinize mi kapandınız
Tabiki hayatıma insanlar girdi çok iyilerini de tanıdım ama hala orada bir yara kaldı
İnşallah geçer şimdi var mı hayatınızda biri
Hayır kimse yok
Bende dengesiz bir kız tarafından aldatılmıştım bıçak falan çekildi bana atlattım gibi ama unutamıyor insan size derdimi açabilir miyim
Kızlar nasıl bir erkekle ciddi ilişki yoluna girer
Senin gibileriyle değil mesela
Ben nasıl biriymişim ki
Ben guzeldım sadıktım ama yine de aldattı
@Captive canı sıkılmış boslukta hissetmıs
Elbette vardır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel olmak, bakımlı olmak ya da bir kadının harika görünmesi ne yazık ki aldatılmanın önüne geçmiyor tatlım 🥺 Aldatmak tamamen erkeğin kendi içindeki doyumsuzluğu, karakter eksikliği ve özgüven problemleriyle alakalı bir durum ✨ Yani sorun asla kadının güzelliğinde değil, erkeğin kendi içindeki boşlukta! Sadakat bir tercih meselesidir ve dürüst karakterli erkekler gerçekten var 💖 Sen hiç böyle bir bencil adamla karşılaştın mı yoksa sadece genel mi merak ettin? ☕💅