Ben 19 yaşındayım ama hep 26-29 yaş arası erkekler yazıyor, erkeklerin çoğu yaşı sorun etmiyor sanırım abisi yaşında olsalar bile
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
38Cevap
Ben olgun büyük kadın severim. küçük seven sapıktır
Olgun bir kadının ona bakış açısı ve hayata bakış açısı onu korkutuyor olabilir. Bu arada genelleme yapılacaksa herkes için yapılabilir, kadınlar da kendinden büyük erkek arıyor diyebiliriz. Erkekler çıtı pıtılık, cinsellik vs. şeylere odaklanırken (kafalar anca ona çalıştığı için), kadınlar da yere daha sağlam basan, hayatını oturtmuş, evi çekip çevirebilecek adam arayışında genel olarak.
Büyüklere de yazan var.
Peki kendinden 20 yaş büyük adama yazan kadının tavrına normal mi bakıyorsunuz.
Durumları eğer cinsiyet üzerinden değerlendirmeyi bırakırsak veya konunun doğruluğunu ya da yanlış oluşunu cinsiyete bağlı olarak belirlemeye çabaladığımız müddetçe bir şeylerin normale dönmesini engellemeye devam ederiz.
Bunların yaş ile olayı yok günde 800 kişiye yazarım hangi cevap verirse. Toplumun icjnde de erkeğim diye geziyolar bunlar
Amaç tek gecelik yeğen. Bugün geneleve gittiklerinde seçtikleri kadının yaşınımı soruyorlar? Seni nikahına alacaklarını düşünme. Neden yazdıklarını direkt anla
Nedeni cok basit. Senin yasitinin cebinde cay parasi yok cocuk daha. Muhtemelende o yaslarda biriyle evleneceksin yaz bunu bir kenara
Yok öyle şey cay parası mı yok? Hadi oradan ben 18 yaşına girdiğimden beri çalışıyorum ve. Kendi arabam bile var yaşıtım bir başkasının niye cebinde çay parası olmasın acaba? 30-50 yaşlarında olup karısına bir alışveriş parası vermeyen elemanlar var ne bos yapıyosun karakter meselesi tamamen basit olan sizsiniz
Baskın olma isteği daha çok biraz da genç isterim takıntısı.. Kriteri yoksa her yaşa yazar öylesi aklı başındaki çok küçük istemez zaten.
Daha düşük zeka seviyesine sahip oldukları için, daha kolay düşme imkanları var. 30 yaşındaki karı daha fazla zorlar, doğal seleksiyon
Haklısın doğru
Ama herkes yaşıtıyla takılmıyor
Bir de yaşıtıyla evlenmiyor da aralarında 10:20 yaş olan evliler var bir de böyle düşünmek lazım
@lauracnm canım senin 19 yaşında olduğunu bilerek devam ediyorsa yanlış eğer senin razılığın varsa da sorun olmaz
Burası sohbet yeri sohbeti guzel olana yazılır olgunluğu varsa cani keyfi isterse cevap verir engelleri kibar biriyse sohbet etmicem der
Hayır genç kızın bir hayat enerjisi var insanı mutlu edip enerji veriyor
Olgun erkek seviyoruz yaşça büyük erkeklere ilgi duyuyorum diyen kızlar da var
kızlar daha küçük olabilir bir miktar. karşılıklı rıza esaslıdır bu.
Bizim nesil kızlar travmalı, problemli olabiliyor yeni nesille daha iyi anlaşılıyor..
Walla bana annem yaşındaki kadınlar yazıyor siz düşünün gerisini
Onlar sapik kuzum cogu evli karısını aldatan serefsiz erkekler muhattap olma onlarla
Hakimiyet kurma sözünü geçirmeden kaynaklı bence. Bunu daha da genişletebiliriz
ya yaş farkı çok göreceli bir şey bana göre 7 8 yaş aralığı olabilir gayet normal (tabii karşı taraf reşitse) ama erkek büyük olmalı ama bazılarına 3 yaş bile aşırı fazla gelebiliyor hatta 2 bile
Erkekler geç olgunlaşıyor zaten çoğu kız da kendinden büyük erkeklerle anlaşabiliyor ama tabi 25 den yukarısıyla muhatap olma sen o da çok fazla
yası sorun etmeseler 36 yasnda kadına da yazarlar.. Kendilerine genç kızları hak görüyorlar. sapklık başka bir şey değil.
Ya sus erkek ne istese sapiklik diye manipüle edip durmayin yaratılış boyle git tanrıya isyan et
leş kargası erkeklerin çoğu. erkek ne isteymişmiş, evli erkeklerin yüzde doksanı kadın arıyor, bunu da hoş görecez o zaman. mide bulandryorsunuz sadece başka bir şey degil
19 ile 26 arasında çok büyük bir fark yok esasında Bir kadın Bir erkek ilişkisinde ortalama arada olması gereken yaş farkı bunun gibi rakamlar
Aslında erkeğin büyük olması iyidir erkekler geç olgunlaşıyor.
Yaşıtlarını bulamadıkları için şanslarını sen düşüyorsun
kizlarin genci daha makbul cunku yaqslandikca uyaniyorlar :D
Kızlarda sorun etmiyor yakışıklı ya da zengin olunca sorunu kendi hemcinslerinde ara
29 yaşındakide 19 a yazmasın bi zahmet one öyle
Bende yazarım. 7 yaş fark sorun değil evlilik te
Yok alası erkekler ya
Sorun etmiyolar
Bazılarına nefes alsın yeter
bende tam tersi 26 yaşındayım 32 yaşında kadınlar daha ilgimi çekiyor
çünkü ne istediklerini iyi bliyorlar olgunlar küçük kıza bakıcılık yapacak değilim her zaman olgun tercihim
Sen 19 um diyorsun da profilde 22 yazıyor
Sizin yaşlarda erkekler daha çocuk oluyor o yüzden
Çogu kızda öyle yaşları büyük olanla çıkıyor
Küçükler büyüklere büyükle küçüklere yazar
Yazabildikleri için
Allah Allah... Öylemi yapıyorlar...
Bilmiyorum.
Neden yaş sadece sayı değil mi
Erkekler genç ister
Tezesi makbuldur
29 yaş sana büyük en fazla 24
Çıtır severiz
Ben 19-24 arası kendim 23 üm
Tercih diyelim
Harbi yaa
26 çok buyuk mu
Burdamisin
Çıtırcılar cccgff
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten çok sık yaşanıyor tatlım 💖 Erkekler genelde kendi yaş grubundaki kadınların olgunluğundan ve net beklentilerinden çekinebiliyorlar. Daha genç kadınların enerjisi ve heyecanı onlara çekici geliyor. Ayrıca kendilerini daha tecrübeli ve ilişkinin lideri gibi hissetmek hoşlarına gidiyor 💅 Ama senin sınırların ve hislerin her şeyden önemli✨ Sen bu yaş farkından rahatsız oluyor musun, yoksa olgun erkekler ilgini çekiyor mu? ☕️