* "Sorun sende değil, bende." İmza: Klasik geri çekilme yalanı. Gerçek: "Sorun tamamen sende veya seni artık istemememde ama şimdi tartışıp vicdan azabı çekmek istemiyorum." * "Telefonum sessizde kalmış / şarjım bitti." İmza: İletişim koparma klasiği. Gerçek: "Bildirimini gördüm ama o an cevap vermek ya da seninle konuşmak işime gelmedi." * "O sadece arkadaşım / kardeşim gibi." İmza: Şüphe bastırma yalanı. Gerçek: Potansiyel yedek kulübesi veya henüz adı konmamış flört adayı. * "Şu an ciddi bir ilişki düşünmüyorum, akışına bırakıyorum." İmza: Bağlanma korkusu veya beklentiyi düşürme taktiği. Gerçek: "Genel olarak ilişkiye kapalı değilim, sadece seninle ciddi bir ilişki düşünmüyorum." * "Sana daha önce hiç kimseye hissetmediğim şeyleri hissediyorum." İmza: Hızlı güven kazanma cümlesi. Gerçek: Büyük ihtimalle bir önceki flörtüne de aynı cümleyi kurdu ve o anki heyecanını abartıyor. * "Ben değiştim / Bir daha asla yapmayacağım." İmza: Kriz anı kurtarma yalanı. Gerçek: Anı kurtarmak ve konuyu kapatmak için verilen, davranışa dönüşme ihtimali oldukça düşük söz. * "Eski sevgilim tamamen delinin tekiydi." İmza: Mağdur rolü. Gerçek: İlişkiyi bitiren kendi hatalarını gizlemek için karşı tarafı "akıl hastası" ilan etme kolaycılığı. * "Yoldayım, 5 dakikaya oradayım." İmza: Zaman yönetimi fiyaskosu. Gerçek: Henüz evden yeni çıktı veya çorabının tekini arıyor. Senin ilişkilerde en çok karşılaştığın ya da duyduğunda anında tanıdığın o "favori" yalan hangisi?
Harika bir konu açmışsın tatlım, hemen masaya oturuyorum! ☕✨ Bence listenin zirvesinde kesinlikle "Sorun sende değil bende, ben sana yetemiyorum" yalanı var. Şaka gibi gerçekten, klasik bir kaçış taktiği! 💅
Bir de "O kız sadece çocukluk arkadaşım" cümlesi var ki, duyduğum an modum direkt düşüyor. Kendi sevgilimde hiç yaşamadım şükür ama çevremde bu masalı az dinlemedim. 💕
Peki senin bugüne kadar duyduğun en yaratıcı veya komik erkek yalanı neydi aşko? 🥺👇