Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 709 cevap paylaştı. Ben geçenlerde buradan tanıştım biriyle, ama kadının hiç kötü niyeti yoktu. Dertleştik konuştuk, instagram'dan muhabbet ettik, sonra yazışmaları sildik ve birbirimizi unuttuk. Aramızda öyle seviyesiz bir konuşma geçmedi.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)23 saEski sevgilimin annesiyle de sevgili olmuştum kadın kızına bin basardı gerçekten çok güzel bir kadındı şu an 46 yaşında şimdi boşansa ya da kocası ölse hemen evlenirdim onunla kim ne derse desin aramızda 17 yaş olsa ne olmasa ne tam istediğim gibi bir kadındı güzel çekici tatlı akıllı zeki cilveli tutkulu
011 Yorumla
Soran12 saOha ciddi misin
Cevap sahibi12 saEvet gerçekten ciddiyim
Cevap sahibi12 saBazı olgun kadınlar o kadar muhteşem ki kurban olurum ben ona
Soran12 saPeki sevgilin ogrendi mi
Cevap sahibi12 saÖğrendi ama inkar ettik ispat edemedi 😃
Cevap sahibi12 saAnnesinin güzelliği bambaşkaydı
Cevap sahibi12 saEğer senin için de uygunsa özldn konuşalım mı
Soran12 saİlginç geldi bna olur😂
Cevap sahibi12 saO zamanlar 42 yaşında esmer güzeli bakışları efsane fiziği manken gibi hele birde kapalı tesettürlü oluşu beni benden alıyordu
Cevap sahibi12 saBekliyorum 😁
Cevap sahibi12 saÇabuk ol kız 😃
Gizli Üye(18-24)2 güHayır evli olup yazanları rezil ediyorum öğrenince o da yazmasının üzerinden 1 saat bile geçmiyor görüş edim de hiç ne işim olur ya o kadına yaptığı günahın ortağı olmak istemem yuva yıkanın yuvası olmaz ve kadın dayanışmasından
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 güEvet evet birçok kez reele asla dökmedim hep sanaldan
11 Yorumla
Soran1 güPeki dökmek hata olur mu
- Aşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı.
2 güHayir tam tersine evliler konusup ilerisini dusunmuyor ama ne hikmetse sevgili olup firina mercimegi ikinci bulusmada veriyorlar 🤔
11 Yorumla- 2 gü
😌😌😌
Gizli Üye(30-35)2 güEvet görüşüyorum. Çünkü ne istediğini biliyor konuşabiliyor vs vs saçmalıkları yok
12 Yorumla
Soran2 güSen bekar misin
Cevap sahibi2 güHayır
2 güSeviyeli bir arkadaşlık ise olabilir ama ben konuşmadım
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
2 gü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı.
2 güEğer eşinin haberi yoksa iletişim kurmam yapılan onursuzluga eşlik etmem
10 Yorumla
1 güEvet burdayım tanıştığım evli bir kadınla değişik seyler yasadım
112 Yorumla
Soran1 güBekar misn een
- 1 gü
Ben de evliyim
Soran1 güBen bekarım da oyle biriyle konuşuyorum
- 1 gü
Ne güzel. Keşke birini daha bulsam burdan 2 ay oldu onla konuşmayalı
Soran1 güSehir neresi
- 1 gü
İstanbul tayinim çıktı. Tasıncam birkaç haftaya ist e. Sen?
Soran1 güBen de İstanbul
- 1 gü
Güzel. Tanışalım tek gelcem zaten hanım kalacak
Soran1 güNereden geliyorsun
- 1 gü
Doğudan aslen adana
- 1 gü
Doğu görevi bitti
- 1 gü
İst e gelince seni skmk istiyorum
1 güHayır. Kendisine saygısı olan birisi zaten böyle şey yapmaz anca kendinizi rezil edersiniz ap1al olmayın be
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 güKonuştum bir anlık şeytana uyup ama daha sonra yaptığım şeyin ne kadar yanlış ve başıma gelmesini istemediğim bir şey olduğunu düşününce hemen vazgeçip bir daha bulaşmadım
12 Yorumla
Soran2 güNe geçti aranda
Cevap sahibi2 güBişi geçmedi uzun sürmedi
Gizli Üye(30-35)2 güBilmediğim için konuştum ona rağmen çok utanıyorum
513 Yorumla- 1 gü
Neden utanirsin
Cevap sahibi1 gü@murat_altınok neden mi evli çünkü bi karısı var
- 1 gü
Sen evli miydin
Cevap sahibi1 gü@murat_altınok değilim
- 1 gü
Hmm haklisin ama inan evli erkek karisindan istedegi mutlulugu saglasa konusmaz
Cevap sahibi1 gü@murat_altınok bunlar bahane Karektersizlik tek sebebi
- 1 gü
Evlenince esine sadik kalacak misin buna soz dersin ama soz fayda etmiyor ben tek cinsellik demiyorum. Bi kahve yapip dert dinleyen kadin olmazsa o erkek mutlu olmaz
Cevap sahibi1 güMutlu değilse boşansın sonra mutluğu başka kadın da arasın…
- 1 gü
Bosanmak kolay sanarsjn insallah o durumlara dusmezsin ama insan bu dusuyor
Cevap sahibi1 gü@murat_altınok kolay ya da zor ben bunu bilemem kolay hiçbir şey yok büyük konuşmak istemiyorum tabii ki de ama ben bu konuda kesin Düşüneceğim bu adam karaktersizdir kişilik bozukluğu vardır onda mutlu değilse boşansın boşanmak kolay değil diyorsan o evliliğini o kadınla yaşamayı öğrenecek mutlu ya da mutsuz
- 1 gü
Mutsuz da dayanamiyor erkek
Cevap sahibi1 gü@murat_altınok Heycan arıyor mutluluk değil
- 1 gü
Ya sen
Gizli Üye(45 üstü)1 güEvet Tabiki de sınırlarına saygı göstererek iletişim kurdum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Evet konuştum sosyal medyadan
13 Yorumla
Soran2 güYes
Gizli Üye(18-24)2 güEvet sonra ghostladım, baktım eşine haksızlık olacak davranışlara giriyor, yolladım
01 Yorumla
Soran2 güNasil oldu
Gizli Üye(25-29)2 güEvet. Evli kadınlarla flörtleşmeyi seviyorum..
013 Yorumla
Soran2 güSen bekar misn
Cevap sahibi2 güHayır 🙂 Sen evli misin peki?
Soran2 güHayir
Cevap sahibi2 güPeki sen hiç evli bir erkekle flörtleştin mi?
Soran2 güEvet 1 yildir
Cevap sahibi2 güHımmm.. heyecanlı ve zevkli oluyor dimi? 🙂
Soran2 güEvett ama buluşucaz bakalim
Cevap sahibi2 güİlk defa mı buluşacaksınız?
Soran2 güEvett ama arzu cok
Cevap sahibi2 gühmmm seks olma ihtimali yüksek diyosun:)
Soran2 güEvrtt ben de fenayım o da:)
Cevap sahibi2 gü🙂🙂 harika. Şanslı herifmiş. Bana yazmak ister misin?
Cevap sahibi2 gü? 🙂
Gizli Üye(30-35)2 güEvet hatta ilk gördüğünde sinyal çaktı bende anladım ve buluştuk
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 güEvet
Sen
814 Yorumla
Soran2 güEvett
Cevap sahibi2 güBuluştunuz mu?
Soran2 güHenüz değil ama buluşucam sen
Cevap sahibi2 güBizde
Açık açık yazamıyorum buradan millete malzeme vermeyelim
Soran2 güSen bekarsin dimi
Cevap sahibi2 güEvet
Sen
Soran2 güBuradan mi tanıştınız
Cevap sahibi2 güSen bekar mısın?
Soran2 güBekarim
Cevap sahibi2 güBuradan tanıştık evet
Soran2 güBiz de buradan peki sevgililik gibi mi tam nasil
Cevap sahibi2 güYanlış anlama lütfen
Buradan daha uzun uzun detaylarıyla vermek istemiyorum millete yeterince malzeme verdik
Soran2 güTmaam istersen sorumu beğen yazayım sana
Cevap sahibi2 güTamam
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Konuştum, görüştüm, beraber oldum.
10 YorumlaYapmayın şöyle şeyler ya ilahi adalet diye bir şey var yamulursunuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.
2 güEvet sosyal medyadan sadece
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 493 cevap paylaştı.
2 güKonuşmak evet diğeri hayır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı.
2 güSadece sohbetimiz oldu
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 güEvet
65 Yorumla
Soran2 güSevgili oldunnmu
Cevap sahibi2 güEvet oldu
Soran2 güSen bekar misin
Cevap sahibi2 güBekarim
Soran2 güPeki devam ediyor musunuz hala
Gizli Üye(25-29)2 güKadın biri vardı bu vasıta ile tanıştık evli imiş olmaz dedim ben kocamla mutlu değilim dedi olmaz dedikçe konuşmak istedi mide bulandırıcı engelledim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Evet görüştüm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Evet
19 Yorumla
Soran2 güSen bekar misin
Soran2 güPeki oyle biriyle bulussam sorun olur mu
Soran2 güAma sence hata mi ederim
- 2 gü
İstediğin ne, doğruların ne o önemli
Kendi doğruların var doğruşarına ne kadar uyuyor
Zaten evli biri ilişkiyi ileriye dönük olarak görmek hatadır
Birlikte olursun o anın arzusu, şehveti ile
Zaten arzu şehvette kontrol zorlaşır
Sonrası Kendi iç muhaseben başlar
Seçiminin sonuçları ortaya çıkmaya başlar
Soran2 güFb tarzı istiyorum aslinda duygusallık olmayacak arkadas gibiyiz
Soran2 güSadece sorun bu istedigin zaman gorusemezsin
Gizli Üye(25-29)22 saEvli biriyle arkadaşlık dahi edilmez. Yorumlar korkunç bizim toplumun ahlak seviyesi ciddi seviyede yerlerde. Allah ıslah diyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 gülisede eski en yakın arkadaşım konuşuyordu sonra bi gün karısı bizi okula dövmeye geldi o defter o gün kapandi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden soruyorsun? Merak ediyorum
04 Yorumla
Soran2 güMerak
Soran2 güEvrt
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Konuşmuşumdur evlilerle konuşmak yasak mı
02 Yorumla
Soran2 güHayir cinsellik diyoruk
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 güEvet konuştum
04 Yorumla
Soran2 güDevamı geldi mi
- 2 gü
Devamı derken
Soran2 güSeks
- 2 gü
Detay burdan veremem özel konular onlar
Gizli Üye(18-24)2 güKonuştum ama çok kısa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. genelde engelliyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 güBurdan konuştum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güBana aşık olmuştu zor kurtardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu soruyu soran yuva yıkanın yuvası olmaz
00 Yorumla
2 gümal mıyım hayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
2 güevet yaramazlık bile yaptıklarım oldu
00 Yorumla
2 güUslübüme aykırı bir durum kesinlikle yapmazdım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
2 güEvet oldu görüşüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
m 2 güKötü yanı bunla ovunenler var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
2 güÖylesine konuşma olmuştur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
2 güYapılmaz karaktere ters
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
2 güetkilemiş sanırım biri
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
2 güBenle eden oldu baya hemde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evli mi hiç denk gelmedi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
2 güewt gorustum ama evlı oldugunu sonrada ögrendım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 güGörüştüm bile buluştum :)
02 Yorumla
Soran2 güSonra
Cevap sahibi2 güSonra oldu birseyler ama buradan mı yazayım hepsini konuşmak ister misin
Gizli Üye(25-29)2 gü1 yıldır konuşuyorum ama yüz yüze görüşmedik hiç.
079 Yorumla
Soran2 güCinsel konuşmalar var mi
Cevap sahibi2 güEvet var. Cinsel konuşma, fotoğraf atma, görüntülü konuşma falan hepsi var. Ama eşinden dolayı dışarı çıkamıyor buluşamıyoz.
Soran2 güSen bekar misin
Cevap sahibi2 güEvet bekarım
Cevap sahibi2 güBeni çalıştığım yerde görmüştü. Çalıştığım yere gelmişti 2 kere. Sonra o istek attı konuşmaya başladık.
Soran2 güBenim de oyle durumum var ama Arzum cok napsam ben bekarim
Cevap sahibi2 güEvli bir erkekle mi konuşuyorsunuz?
Soran2 güEevtt 1 yıla yakin
Cevap sahibi2 güBana göre şöyle. Eğer ki adamın evliliği 5 yıldan falan fazlaysa ve çocuk falan da varsa gönlünü kaptırma. Eğlenmek istiyorsan eğlen orası ayrı. Buluşmak istersen buluş, veya farklı şeyler yapmak istiyorsan canın ne istiyorsa onu yap. Ama her an o kişi hayatından gidecekmiş gibi kabul et ki birgün hayatından kaybolduğunda bu durumdan etkilenme. Yani ona bağlanma. 1 yıldır konuşuyormuşsunuz zaten.
Soran2 güDuygusallık yok zaten arkadas gibiyiz sadece arzu cok
Cevap sahibi2 güHmm anladım. Arzu çok ama bu tek taraglı mı anlamadım. Bitşeyler yaşıyor musunuz cinsel olarak falan? Buluşuyor musunuz mesela. Ne sıklıkla buluşuyorsunuz.
Soran2 güDaha buluşma olmadi ama resimler sesler atıyoruz
Cevap sahibi2 güBizde de durum aynı. Çıplak fotolar attığımız oluyor mesela. Bazen görüntülü konuşuyoruz. Ama benimkinin de eşi sıkıntılı, kolay kolay evden çıkarmıyor dışarı. Yoksan çoktan buluşmuştuk. Bizde de arzu çok fazla.
Soran2 güBizde de oyle yoğun calieiyo4 cok ama buluşucaz bakalim neler olacak:)
Cevap sahibi2 güAhaha bakalım☺️ hayırlısı
Cevap sahibi2 güBizim buluşma imkansız gibi. Ama buluşabilirsek çok fena şeyler olacağı belli😅
Soran2 güSen bekardin dimi tekrar sordum ama:))
Cevap sahibi2 güEvet evet bekarım ben. Sen de bekardın sanırım.
Soran2 güEvett bekarim sadece buluşmak konusunda hata mi ederim bilemedim sence ne yapsam
Cevap sahibi2 güBuluşursan onla bir yola girmiş olursun. Ve büyük ihtimalle yaşanacak şeyler de hoşuna gider ve sonrasında yine buluşmak istersiniz. Bir kere buluşursan devamı gelir bence. Bu yüzden iyi düşün öyle karar ver. Karar vermesi zor bir şey bence.
Soran2 güYaa ondan degil de ne biliyim hata mi yaparim bilemiyorum ama kafam da uyuşuyor cok
Cevap sahibi2 güYa bana göre şöyledir. Bitşeyi istiyorsan yapacaksın bu dünyada. O yüzden canın yapmak istiyorsa buluşmak istiyorsan buluş nolacak. Sonrasında içinde kalmasın neden yapmadım veya keşke buluşsaydım demezsin en azından.
Soran2 güİleride ayni sey başıma gelirse endişem bu
Cevap sahibi2 güBaşına gelecekse zaten gelir😅 Ama tabi sen bilirsin yine de☺️
Soran2 güDimi yani yapmasam da gelecekse gelir ayrica yapmayan erkek yok gibi onu anladim😅
Cevap sahibi2 güYapmayan erkek yok diyemeyiz de. Yine de erkeklerin her zaman yapma ihtimali vardır😅
Soran2 güYüksek yuzde 90 ayni bu siteden bana yazan hep evli😂 bir de bekarlar diyor ua evli olsam asla başkasına bakmam bok bakmaz😂
Cevap sahibi2 güAhahah o evlendikten sonra belli olur😅
Soran2 güEvlenmeden hepsi ayni yok sadık kalırmış felan evlenince de arayışa giriyorlar😂
Cevap sahibi2 güVallaha brn bekarım. Hiç de söz veremem sadık kalacağıma ahdjdkf O anlık eşinle ilişkin belirler. Belli olmaz😅
Soran2 güYaa hic aldatmadim diyen de yalan söyler bence hele ki bu devirde birine ulaşmak cok kolay😂 bir de iste hepsi ayni yalanı diyor esim isteksiz felan
Cevap sahibi2 güEvet evet hep aynı yalan. Eşim isteksiz, beni tatmin etmiyor falan filen, ilgilenmiyor falan😅
Soran2 güYok yalamiyor bilmem ne😂 ben inanmıyorum pek
Cevap sahibi2 güAhahah ya orasını bilemeyiz. Öyle olanlar gerçekten var. Sanki yabancı biriymiş gibi yakın davranmayan , yalamayan vb şeyler yapmayan insanlar gerçekten var ama ne biliyim yine de değişik ya.
Cevap sahibi2 güBen eşimin her tarafını yalarım eşim sonuçta agsjdkfk
Soran2 güMillet seksten anlamiyor özellikle kadınlar cocuk yapınca salıyor 😂
Cevap sahibi2 güEvet genelde öyle oluyor. Salmamak lazım işte. Evlilikle cinsellik önemlidir. Eşleri birbirine bağlayan en önemli şeyden biridir cinsellik
Soran1 güKesinlike ama hepsi cinsellikte kotu neden boyle anlamiyorum
Cevap sahibi1 güYa işte denk gelenler öyle gerçekten. Ya erkekten memnun değiller ya kadından. İlla bir sorun var.
Soran1 güEvlenince bir seyler oluyor bence sevgililik gibi olmuyor
Cevap sahibi1 güOlabilir. Hiç evlenmediğim için bilmiyorum😅 Ama ilte o sıkıntıyı, olan şeyleri çözmek lazım. Bazıları çözüyor ve mutlu oluyor. Çoğu da çözemiyor işte.
Soran1 güBen pek sadik kalan göremiyorum bence tek esli degil kimse😂
Cevap sahibi1 güAhahah öyle cidden ya. Millet kudurmuş😅
Cevap sahibi1 güAslında insanlar evlenmeden önce birbirlerini iyi tanımalı, belli bir süre aynı evde yaşamadı ve hatta mümkünse cinsellik yaşamalı. Evlenmeden önce bu konularda sorun yoksa evlendikten sonra da sadık kalınır bence ya.
Soran1 güKesinlikle bizim toplum cok tabulu ben şahsen eskiden diyordum hani evlenmeden ayni ev olmaz fakat artik bence aynı evde yaşamak lazim bir insani buluşarak tanımak zor. Ki evlenmeden seks olmaz diyenler sonra cinsel tatminsizlik yasiyor.
Cevap sahibi1 güEvet gerçekten öyle. Yıllarını çöpe atmak istemiyor insan sonuçta.
Soran1 güYa bir de ev ortamında bence insan degisiuor simdi disarida kendini mükemmel gösterir ama aynı evin icinde gerçek yüzü cikar sonra boşanmaya uğraşacagina bence aynı evde tanımak lazım.
Soran1 güBak sonr arayışa giriyorlar iste cunku tanımadan etmeden evleniyorlar
Cevap sahibi1 güTabiki de öyle. Ben mesela eski sevgilimle bir süre beraber evde yaşadım, cinsellik falan oldu. Sonrasında eski sevfilim oldu😅 Aynı evde yaşayamıyormuşuz demek ki😅
Soran1 güIste evlenince de bu oluyor bence😂 cunku gercek yüzünü görüyorsun bu aynı insan degilmis diyorsun😂 ben de artık birlikte yaşamak istiyorum sahsen
Cevap sahibi1 güÖyle gerçekten ya çok haklısın😅
Soran1 güBir de şuna dikkat ettim artik fakir erkekler evlilik istiyor parasi olanlar yanaşmıyor pek😂
Cevap sahibi1 güAhahah doğru olabilir. Herkes için geçerli değildir ama genelleme yapılabilir😅
Cevap sahibi1 güBu arada merak ettim sen ne iş yapıyorsun😅
Soran1 güŞu an kpss ye hazırlanıyorum öğretmenim sen😂
Cevap sahibi1 güBen de öğretmenim. 2020 de atandım. Özel eğitimciyim. Senin branş ne?
Soran1 güAaa oyle mi benjm okul oncesi ags ye girdim de kötü geçti ya
Cevap sahibi1 güHadi ya. Vallaha okul öncesi için bayağı çalışmak gerekiyor. Kolay değil.
Soran1 güValla sınava giren 64 bin cocuk gelisimciler yüzünden keske ben de ozel egirim okusaydım ya
Cevap sahibi1 güVallaha özel eğitim okusaydın çoktan atanmıştın. Çocuk gelişimci çok gerçekten. Hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran1 güİstanbul sen
Cevap sahibi1 güKayseri ben de. İstanbula birkaç kere gittim. Gezmek için güzel yaşamak için güzel değil😅
Soran1 güPeki ben simdi ozel eğitim okusam zor mu olur atanmam😂
Cevap sahibi1 güAkademi çıkarmasalar üni bittikten sonra hemen atanırdın. Halen 25 bin açık var özel eğitimde. 4 yıla kapanmaz önü. Ama 4 yıl üni okuyacan sonra akademi falan filan uğraşmak istiyorsan oku. Atanırsın bence.
Soran1 güIste uzun sürec ne yapicam ya öğretmenlik de zor duz memurluk da yuksek
Cevap sahibi1 güYa şöyle düşün o 4-5 yılda okumak için çalıştığın dersi, harcadığın zamanı kpss ye harcasan belki atanacaksın. O yüzden çok da mantıklı görmüyorum özel eğitim okumanı bence.
Cevap sahibi1 güBizim üniversitede bir arkadaş vardı. Sosyal bilgiler bitirmiş sonra bizle özel eğitim okudu. Sonra üniyi bitiridkten sonra sosyal bilgilerden atanmıştı😅
Soran1 güEe ne yapicam ben off🤣🤣
Cevap sahibi1 güBolca kpss veya ags çalışacaksın. Yapacak bir şey yok😅
Soran1 güAma nereye kadar yasim 29😂
Cevap sahibi1 güAma başka yapacak bir şey yokki. Ya da özelde çakkşacaksın. Özelmeğitim sertifikası alıp rehabilitasyonda falan çalışacaksın. Bu arada ben de 29😅
Cevap sahibi1 güZengin koca bulmak da bir seçenek. Hatta atanmaktan daha kolay😅 Ama zengin koca aldatabilir ahskdkf
Soran1 güZengin bulamiyorum sıkıntı o😂😂
Soran1 güBu arada sorumu beğensene sana yazayim😂
Cevap sahibi1 güBen de zengin değilim. Yoksa alırdım seni. Ahskdkd Öğretmen maaşı işte😅
Soran1 güAhshdhddd yine memursun😂😂
Cevap sahibi1 güŞükür kendi kendimize yetiyoz ya. Olamayanlar da var diyormuşumm😅😅
Soran1 güSorumu begensene ya😂
Cevap sahibi1 güBeğendim
Gizli Üye(36-45)2 güEvt grştüm kocasını şikayet edip durdu sürekli
02 Yorumla
Soran2 güSevgili mi oldun
Cevap sahibi2 güOlmadım ama niyeti kötüydü onun kestim konuşmayı
Gizli Üye(30-35)1 güSadece sanal, bir sürüüüüü
18 Yorumla- 1 gü
Ne doyumsuz çıktın güzelll
Cevap sahibi1 güDoyumsuzluk ne alaka? yazan bi daha yazmıyo ben de başkasını buluyorum.
- 1 gü
Sana neler neler yazarım ben
Cevap sahibi1 güNiye tanıyor musun beni?
- 1 gü
Yok ama tanımak istiyorum
- 1 gü
Ben de evliyim sorun olur mu 2 aydır ayrı gibiyiz ama
Cevap sahibi1 güAdanalıları sevmiyorum.
- 1 gü
Ok.
2 güKonuştum daha gizli daha heyacanlı oluyor 😳
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
2 güEvwt
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bana yazan olmuştu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 45,4b cevap paylaştı.
2 güAsla, korkarım ben.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güKonuştum nude bile attı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 güEvet konustum gorustum✅
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sosyal medya derya deniz ama benim bu konuda sınırlarım çok net. Evli biriyle mesajlaşmak, flörtleşmek kesinlikle benim enerjime ve kırmızı çizgilerime uymuyor. Kalbi başkasına ait olan birinin sosyal medya krizlerine dahil olmak yerine kendi huzurumu seçerim. Kendi ilişkimde aradığım o tam sadakati başkalarının hayatına da gösteriyorum. Zaten kalbimin tapusu da birinde biliyorsun. Sen böyle bir durumla mı karşılaştın yoksa meraktan mı soruyorsun aşkom, anlat bakalım? 💖✨