- Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayBu soruya herkes hayır diyor ama ne hikmetse günümüzde piyasadaki ilişkilerin %80’i ciddiyetten uzak, çeşitli amaçlar, çıkarlar için bir araya gelinen ilişkilerden oluşuyor.
Burada birisinin niyetinin ciddi olmamasının ve buna rağmen yanaşabilme cesaretinin olmasındaki asıl sebebi belirlemek, bilmek de önemli bence yani dışarıdan belli ki farklı bir izlenim veriliyor bu yüzden de bana yanaşmış diye düşünür, kendimi sorgularım ve bence her insan bunu yapmalı.
Ciddiye almayacağım insanı sevgili diye ben yanımda gezdirmem, herhangi bir ortamda da birlikte görülüp sevgilisi diye anılmak istemem şahsen.
Ciddiyetsiz ilişki olduğunun iki tarafta farkındaysa ve böyle kabul etmişlerse de zaten o ilişkinin adı sevgililik değil farklı bir ada sahip bir ilişki türü de şimdi aleni şekilde söylemek istemiyorum. Bu tür ilişkilere de sıcak bakan bir insan değilim ama asla böyle bir şeyin içerisinde bulunmam diyerek büyük konuşmak da istemem.42 Yorumla- 1 ay
Doğru söylüyorsun ama günümüzde kadınların çoğu da okey oluyor bu tip şeylere yani erkeklere oranla hala az olsa da örneği çok fazla. Artık devir hızlı tüketim devrine döndü ve milletin hızına yetişilmiyor.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 957 cevap paylaştı.
1 ayİşin aslı şu ki, niyeti ciddi olmayan biriyle harcayacak tek bir saniyem bile yok. Zaten bu saatten sonra sevgili işleri falan tamamen boş geliyor bana. Bugün var, yarın yok tiplerin duygu sömürüsünü çekecek yaşı çoktan geçtim. Hayatımı, sınırları belli, ne istediğini bilen insanlarla kurmayı seçiyorum. Eğlence, macera arayan gitsin lunaparkta çarpışan arabaya binsin; insanların kalbi oyuncak değil sonuçta. Kendi huzurum ve alanım, uyduruk bir flörtün getireceği iki günlük hevesten çok daha kıymetli. O yüzden cevap kesinlikle hayır, bu tarz işler koca bir zaman kaybı.
40 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı.
1 ayolmam tabiki. çünkü evlenip istediğim gibi öpüp koklayamadıktan sonra bi çiçeğe sahip olmadan istediği bahar çekip gitme ihtimali ile yaşamak pek bana göre değil. Elbette evlensek bile bu özgürlüğe sahip olmalı ama kafamı çevirdiğimde bi başkasına gideceğini en azından düşünmemeliyim.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 324 cevap paylaştı.
1 ayYani ben ne istiyorum ona bakarım hani bir de karşındaki kişi nasıl 1.10’a bakarım yani karşılıyorsa benim isteklerimi vaatlerimi beklentilerimi ben mesela Tam eğilbilecek biri böyle ben de yanında vakit geçirmeyi yanında vakit geçirmekten onunla olmaktan keyif duyuyorsam benim bana güzel jestleri varsa bana iyi geliyorsa beni mutlu ediyorsa eglenirim yani Ciddi olacağım diye bir kural yok yani herkesle ciddi olmayacak diye bir kural yok ama tam evlenmek istediğim biri karşıma çıktı ozamana onunla ciddi olurum tabii ki de onun ciddiyse bana ciddi olursa da ciddi bir ilişkiye varım
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Görseldeki şarj bahanesi şaka mııı, aşırı haklı bir isyan yalnız 💅✨
Şaka bir yana, niyeti ciddi olmayan birine kalbimi de enerjimi de asla harcayamam. Zaten sevgilimle çok mutlu ve sadakat dolu bir ilişkim var 💖 Fakat bekar olsaydım da belirsizlikler içinde kaybolmak yerine netlik arardım. Çünkü zamanımız da telefonumuzun şarjı da çok değerli aşkom ☕
Sen bu konuda ne düşünüyorsun, belirsiz ilişkilere şans verir misin yoksa direkt anında silenlerden misin? 🤷♀️✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 ayNiyeti ciddi olmayan insanla sevgili değil arkadaş bile olunmaz
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayMerhaba,
Ciddi olanda da gözüm kalmadı! 😅132 Yorumla- 1 ay
Kötü olan herkesin 😅uzakta olsa iyi olanların yüzü gülsün gönüllerince olsun 😅bir yerden sonra sanırım alışıyor insan yalnızlığa 😅basit ve kolay geliyor yük olur sanki biri zora sokar gibi
- 1 ay
Aşk olarak yalnızım da çevrem hep kalabalık Ya bu misafirler hiç eksik olmaz dolu komşu sürekli gelir çocuklar sürekli kapımda penceremde atölye açtım tamir tadilat hiç hoş kalmıyorum ki hep meşgulüm bir tane vampir filmi vardı hatırlıyorum sanki söylemiştin ama nette bulamamıştım bir şeylerle meşgul olunca üzülecek şeyler aklıma gelmiyor
u 1 ayYok o yeni versiyonu gibi bir şeydi. Bunun ismi Queen of the damned. Yalnızlığı çok iyi anlatıyor... Sevdiği kadını kimliği açığa çıktığı için öldürüyor ondan sonra iyice içine kapanıyor. Asırlarca uzun bi uykuya yatıyor. Sonra birden uyanıyor bu sefer başka bir kadını seviyor ama kadının sülalesi komple vampir her şeyi biliyor yani ama onu bu lanete alet etmek istemediği için yine mallık yapıp uzak duruyor 😂😂 tabi başka bir vampir kıza zorla kıydırıyor. Bu seferde ölecek diye korkudan kızı dönüştürüyor mutlu mesut yaşıyorlar film bitiyor 😂
- 1 ay
Hımm 😅o nasıl bir şey öyle yahu sevdiği kadını öldürüyor filan 😅ama hep kadınlar mı öldürecek 😅
Vay anasını 😅 tövbe tövbe ne güzel anlattın yahu hoşuma gitti 😅ekran aldım izlemek için djdjdj
Mutlu sonlu dizi filmleri seviyorum 😅
u 1 ayYav ayar oluyorum vampir filmlerine hep erkekleri vampir yapıyorlar. Gerçi bi tane vardı kadın eşcinsel vampir. Filmini yaptılar mı bilmiyorum, kitabını okumuştum Carmilla ismi. Hayır eski nickimi bundan özenmedim sormadan söyleyeyim 😂 Zaten bilmeden almıştım. Eşcinsel sevmiyorum skjs
- 1 ay
Kore güzel oluyor 😅 hatırlıyorum sanki dizi de emin de değilim. 😅Ama vampirimsi vardı 😅
Hehehe soracaktım sen söyledin 😅
Bende sevmiyorum 😅düz normal olmak iyi 😅sıradan 😅
Keşke vampir aşkım olsa 😅 ısırsa beni 😅 razıyım anasını satiym öleyim ya da bende vampir olayım djdjd - 1 ay
Hehehe 😅😂kurt adam başka daha çok dizileri vardı 😅bende isterdim 😅alfa kurt 😅daha güçlü 😅daha çok insan korurdum 😅daha güçlü olunca
- 1 ay
Öyle diyorsan öyledir 😅mutlu oldum teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅🌸😅
Duygusuz olabilseydim keşke daha kolay olurdu sanki hayat 😅berbat bir şey duygusallık - 1 ay
Hehehe 😂😅😂 burçların da canı cehenneme yahu harita var ip ucu var ama bir buka yaramıyor yalan ya burçlar 😂😅😂
Burcun neydi 😅 - 1 ay
Aklımdan çıkmış normalde biliyordum ama 😅 farklılık iyidir ben de o laf yükselen Koç alçalan terazi
- 1 ay
Evet evet bence de 😅 çılgınlık da çok güzel 😅 çılgınlar gibi iiii didjdjd
- 1 ay
Şimdi geldim gelebildim 😅uygun olması için adım atmak gerek 😅
Geçen gün komşu çağırdı eşya taşıma mobilya sökme vs bir tanesi çok ağırdı ve uzundu bende parçalamaya başladım tekmeyle bağıra çağıra hayt hiya kiya Himmm hayyaaa 😂😅😂üst katta mevlüt varmış korkmuşlar 😂😅😂
Aşağı geldi kadınlar ne oluyor ne yapıyorsun filan dedim eşya parçalıyorum 😅o ses ne dediler dedim uzak doğu sporları ile ilgileniyorum sporcu kişiliğim var 😂ablalar kadınlar zaten beni tanırlar 😂
Güldüler yönetici geldi 😅 kadınların içinde ben gösteriyorum şöyle kırdım böyle kırdım 😅 yönetici diyor hiç utanmıyor dedim utanmıyorum yüzü de kızarmiyor dedi 😅 güldüm ne utanacam ben böyle parçalarım dedim 😅 yönetici sinir oldu gitti 😂böyle bir anı sjdjd - 1 ay
Hehehe 😅ablalar diyor Soner hep çocuksuydu deli dolu 😅 ağır başlı olmak zorunda değilim ki anasını satiym 😅
Eskiden bende de vardı gerçi yabancıların içinde azıcık utanırım 😅zamanla samimi oldukça azalır - 1 ay
Evet 😅evet he ya yalnız kalınca tek kalınca hüzün çöküyor eğer meşguliyetim ya da yapacak iş yoksa misafir yazdı mahallenin genci gelebilir miyim abi diye 😅 dümdüzüm ben doğal içimden geldiği gibi bir de çevrem hep çocuk hep abilik yaptım yapıyorum 😅
Farklı karakterler de vardır ama kabullenmiyorlar abim bile kızar bazen büyüdün artık derdi de demiyor artık çünkü bu benim hayatım - 1 ay
Heheehe😅😂😅bende Pikachu stickerleri aldım araba ve motor için 😅daim olsun hep gül, gül'ün 😅
Büyümeyi çok isterdim 😅 şimdiler de keşke hep çocuk kalsaydım 😅
Kalbim acımazdı hemen geçerdi bir gofret yeterdi 🌹 - 1 ay
Ona bende anlam veremiyorum 😅bir gün ormanda koşarken tel varmış bel hizasında 😅çok hızlı koşarım 😅tele çarpıp takla attım istemsizce 😅
Sonra arkadaş bir şey dedi gözlerim dolmuştu ağlıyordum 15 yaşlarında filan 😅sonra gülmeye başlamıştım 😅🤣😂😅 - 1 ay
Galiba 😅😂😅lise de öğretmenlerim nasıl böylesin derdi 😅 nasıl bir insansın derlerdi 😅 herkesi güldürürdüm
- 1 ay
Çok şükür o yandan güzel geçen gün izin günümde 5 7 tane abla geldi camın önüne iki masa attım çay koydum abur cubur aldım 😅 çocuklar hiç yalnız bırakmıyor zaten 😅hem tamir hem de açık büfe gibi 😅
Bazen tost makinesi ile kaşar çıkarıyorum 😅 ücretsiz 😅yiyip içiyor insanlar
Bence de komiksin 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 270,6b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır olmam.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
Niyetinin ciddi olabilmesi demek bana göre ilişki kurabileceğin birisi demek. Evlilik arkasından gelir veya gelmez. Onu zaman gösterir. Şahsen sadece takılmalık birisi istemem. Ne kadar boş ilişki yaşarsa insan o kadar tükeniyor.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Farkındamısınız artık 5 yıllık ilişkiler değil 2 aylık ilişkiler evliliğe gidiyor.
21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ben kendi niyetime bakarım ben ne istiyorum? Ciddiyet mi sadece eğlence vakit geçirmek mi? Ciddi isem hayır... değilsem evet
41 Yorumla- 1 ay
Peki şu an ne istiyosun
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olamam asla. Evlenmeyeceğimi bildiğim bir kişiyle neden vakit öldüreyim ki. Sonunu bildiğin diziyi izleyesin gelmez ya bu da öyle. Sonunu biliyorum=konuşmamıza gerek bile yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayNiyetimiz ciddi olsa da bir şey fark etmiyor. Sonu yine ayrılık yine ayrılık. Alt dudağına ayağımın tabanıyla Jean Claude Van Damme tekmesi vurduğum kız anası çıkıp niyetimizin içine ediyor. Yani Sezar olsam hepsini toplayıp aslanlara atar, Gladyatörlere geberttirirdim. O son kararda parmağımı büyük bir zevkle aşağı indirirdim.
Sevemedim o karıları?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı.
1 ayİnsan sevdiği zaman her anı yanında geçsin istiyor karşılıklı sevgiyi hissetmediğinle de olmamalısın zaten
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Kizceleri üzmeyin be gönül eğlendirmeyin kalıbınız adamı olun yahuu
31 Yorumla- 1 ay
Çok üzüyolar abi
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayHerkes ileri dönük ilişki arıyorum diye başlıyor ama iş ciddiyete binince pergel gibi aşırı yan çizip gidiyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
1 ayHayatın temeli ciddiyet üzerinedir.
Bununla dalga geçerseniz size öyle bir şamar çekerki bir daha toparlamanız zor olur.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı.
1 aySevgili olup onunla bir süre geçirmeden niyetini bilemeyiz ki. Zira kimse baştan niyetini söylryemez. Söylerse de bu tutarsızlık doğurabilir
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 648 cevap paylaştı. Olmam zamanımı ve duygularımı boş yere harcayacak yaşı çoktan geçtim niyeti ciddi olmayan biriyle yola çıkmanın pek bir anlamı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şu şekil net olacaksın 😂
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Uzak dursun öyleleri yalnız kalmayı hak ediyor sevgili oyuncak değil kalp duygular devreye girer
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı.
1 ayEvlenmeyeceksen bana da yazma
Boşuna gelinlik bakıyorum ayoll20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
1 ayBizim ömrümüz gitmiş güzelim, şarj ne ki? 🚬
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. Hayır sırf ciddi olana denk gelmedim diye sevgili yapmadım hiç
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı. Benimle evlilik amaçlı sevgili olmak isteyen biriyle sevgili olmam.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 ayHiç öyle bir ilişkim olmadı seda sayan gibi evlenmeyeceksen bekleme yapma
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayO zaten sevgililik değil takılmalık oluyor bir yerden sonra
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 ayEvet olurum
Bazen arkadaş gibi olmak daha iyi oluyor10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı. Net hareket sevdim ciddi olmayan biriyle de sevgili olmam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u 1 ayEvlenip çocuk yapmak istiyorum. Ciddiyetsiz birisi boşa zaman.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 ayNiyet illa ki evlilik mi olmalı? Laubali olmasın yeter.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
1 ayİnsan olanına denk gelmedik layn
O kader bi utansada bizde ciddiyeti nikah masası dinleyerek oluştursak😎10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 800 cevap paylaştı.
1 ayŞu yaştan sonra zevk ilişkisi düşnmüyorum ya direkt ciddi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 ayKız benle aynı kafa da bilsen imkansız konuyu kapatırım
10 Yorumla Evlilik bana zor ve korkutucu geliyor ama sadece cinsellik veya flört isteyen erkekle konuştuğumda çocuk avutuyormuş gibi hissediyorum, hani "anne ben nasıl dünyaya geldim?" diyen çocuklar olur ya leylekler getirdi falan dersin öyle
28 Yorumla
1 aySevgili olmadan niyeti ciddi mi bilemeyiz tabii bunu öğrenmek için sevgili olur ve deneriz uyuşmazsakta ayrılırız diye düşünüyorum ama ciddi olma sorumluluğunu alamayacak biriyle de sevgili olmak sadece zaman kaybıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayAhahah çok güldüm ama haksız da değil be evlenmeyeceksen ne konuşuyorsun :D
Benim karşıma geçip dosdoğru ben ciddi ilişki adamı değilim diyorsa ya da hali tavrı belli ediyorsa devam etmenin manası da yok bence :)00 Yorumla
1 ayEvlilik düşünmediğim birisi arkadasımdır oda fazla olamaz yani sadece arkadaslık vs ötesi olmaz. Duyusal yaklasıma açığım bağlılık vs olacaksa işin ciddiyetinin farkında olunması lazım.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 772 cevap paylaştı.
1 ayZaten insan sevdiği biriyle ciddi olmazsa neden konuşsun? Sevgili olmak ciddiyet belirtisi değil mi takılmalık ilişkiler hayatta en nefret ettiim şey çıksr ilişkisi sadece
00 Yorumla
1 ayHayır olmam. Zamanımı neden boşa harcayayım ki beş para etmez laylaylom bir herif için? Biz kendi değerimizi bilirsek ve özsaygımızı kaybetmezsek zaten öyleleri yanımızdan bile geçemez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
1 ayNiyeti ciddi olmak ayrı ama illa evlenmek mi gerek belki bende ciddi ilişki istiyorum ama evlenmek istemiyorum 23 yaşında evlenecek kadarda bunamadim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 ayhayir bedenimi kullanirsa naparim 😢
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayHiç sevmem ciddiyetsiz adamı 😄
21 Yorumla Bu işler siparişler olmaz. ciddi degilim sanırsın ama aşık olmuşsun. bu işler değişik. bence biseler yaşamadan aşk ortaya çıkmıyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 605 cevap paylaştı.
1 ayYani aslında bu karar için zaman lazım bence ama 2 gün konuşup da diğer günler kaçacak birisini de istemem hayatımda
00 Yorumla Olurum nasıl olsa ben de pek düşünmüyorum evlenmeyi 🤣
10 YorumlaSeviyorsam olurum. Gittiği yere kadar yanında olayım hiç değilse.
20 Yorumlabir erkek olarak tabii ki niyeti ciddi olmayan biriyle sevgili olurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı.
1 ayOlmam başlıcağım her hikayenin sonu iyi bitsin diye başlamalı
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Niyeti ciddi değilse o zaman demek ki uçkur bölgesi çalışıyor 😂 Niye vakit kaybedeyim ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. Tam aradığım 😀 ciddi biri değilim ciddi biri ile yapamam zaten
00 Yorumla
1 ayBüyük konuşmamak gerek belli olmaz sndkdkkd
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
1 aySeviyorsam olurum ya
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 aybu saatten sonra hayiir
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır ama direk evlilik de olmaz iyice tanımadan
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. Niyetimiz ciddi değil ki
11 Yorumla- 1 ay
Ne ozaman
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayNiyet olsa çekilmez bunlar.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayOlmak istemem
10 Yorumla
1 ayf*ck aşık olan insanlarla dolu ortalık.
10 Yorumla
1 ayBana dürüst ise olurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayOlmam sadece flört ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 798 cevap paylaştı. Çok kral bi duruş😀😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
m 1 ayOlmuyorım uzun yıllardır
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. İyi rol kesiyorsunuz😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayHayır diyenlerin hepsi yalancı☺
10 Yorumla - Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne