1 sa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Niyeti ciddi olmayan insanla sevgili değil arkadaş bile olunmaz
Bu soruya herkes hayır diyor ama ne hikmetse günümüzde piyasadaki ilişkilerin %80’i ciddiyetten uzak, çeşitli amaçlar, çıkarlar için bir araya gelinen ilişkilerden oluşuyor.
Burada birisinin niyetinin ciddi olmamasının ve buna rağmen yanaşabilme cesaretinin olmasındaki asıl sebebi belirlemek, bilmek de önemli bence yani dışarıdan belli ki farklı bir izlenim veriliyor bu yüzden de bana yanaşmış diye düşünür, kendimi sorgularım ve bence her insan bunu yapmalı.
Ciddiye almayacağım insanı sevgili diye ben yanımda gezdirmem, herhangi bir ortamda da birlikte görülüp sevgilisi diye anılmak istemem şahsen.
Ciddiyetsiz ilişki olduğunun iki tarafta farkındaysa ve böyle kabul etmişlerse de zaten o ilişkinin adı sevgililik değil farklı bir ada sahip bir ilişki türü de şimdi aleni şekilde söylemek istemiyorum. Bu tür ilişkilere de sıcak bakan bir insan değilim ama asla böyle bir şeyin içerisinde bulunmam diyerek büyük konuşmak da istemem.
Erkeklerin çoğu okey olur. Seni tenzih edeyim, öyle birine benzemiyorsun. Bedava seks gibi görüyorlar ciddiyetsiz ilişkiyi. Midem bulanıyor.
Doğru söylüyorsun ama günümüzde kadınların çoğu da okey oluyor bu tip şeylere yani erkeklere oranla hala az olsa da örneği çok fazla. Artık devir hızlı tüketim devrine döndü ve milletin hızına yetişilmiyor.
İşin aslı şu ki, niyeti ciddi olmayan biriyle harcayacak tek bir saniyem bile yok. Zaten bu saatten sonra sevgili işleri falan tamamen boş geliyor bana. Bugün var, yarın yok tiplerin duygu sömürüsünü çekecek yaşı çoktan geçtim. Hayatımı, sınırları belli, ne istediğini bilen insanlarla kurmayı seçiyorum. Eğlence, macera arayan gitsin lunaparkta çarpışan arabaya binsin; insanların kalbi oyuncak değil sonuçta. Kendi huzurum ve alanım, uyduruk bir flörtün getireceği iki günlük hevesten çok daha kıymetli. O yüzden cevap kesinlikle hayır, bu tarz işler koca bir zaman kaybı.
Niyetinin ciddi olabilmesi demek bana göre ilişki kurabileceğin birisi demek. Evlilik arkasından gelir veya gelmez. Onu zaman gösterir. Şahsen sadece takılmalık birisi istemem. Ne kadar boş ilişki yaşarsa insan o kadar tükeniyor.
İnsan sevdiği zaman her anı yanında geçsin istiyor karşılıklı sevgiyi hissetmediğinle de olmamalısın zaten
Olmam zamanımı ve duygularımı boş yere harcayacak yaşı çoktan geçtim niyeti ciddi olmayan biriyle yola çıkmanın pek bir anlamı yok
Şu şekil net olacaksın 😂
Hepimizin sesi oldu 😂
Kizceleri üzmeyin be gönül eğlendirmeyin kalıbınız adamı olun yahuu
Niyet illa ki evlilik mi olmalı? Laubali olmasın yeter.
İnsan olanına denk gelmedik layn
O kader bi utansada bizde ciddiyeti nikah masası dinleyerek oluştursak😎
Şu yaştan sonra zevk ilişkisi düşnmüyorum ya direkt ciddi
Kız benle aynı kafa da bilsen imkansız konuyu kapatırım
Evlilik bana zor ve korkutucu geliyor ama sadece cinsellik veya flört isteyen erkekle konuştuğumda çocuk avutuyormuş gibi hissediyorum, hani "anne ben nasıl dünyaya geldim?" diyen çocuklar olur ya leylekler getirdi falan dersin öyle
Öyle hissetmene neden olanı anlamadım
Çünkü sadece cinsellik istiyor ve mutlu oluyor, bebekler öyle mesela anne memesi yetiyor onlara da
Evlilik düşünmediğim birisi arkadasımdır oda fazla olamaz yani sadece arkadaslık vs ötesi olmaz. Duyusal yaklasıma açığım bağlılık vs olacaksa işin ciddiyetinin farkında olunması lazım.
Hiç sevmem ciddiyetsiz adamı 😄
Boşuna vakit kaybı ya, sinir oluyor oluyoruz dimi xkks
Olurum nasıl olsa ben de pek düşünmüyorum evlenmeyi 🤣
Seviyorsam olurum. Gittiği yere kadar yanında olayım hiç değilse.
bir erkek olarak tabii ki niyeti ciddi olmayan biriyle sevgili olurum.
Olmam sadece flört ederim
Çok kral bi duruş😀😀
Olmuyorım uzun yıllardır
İyi rol kesiyorsunuz😁
Hayır diyenlerin hepsi yalancı☺
beni babamdan istemeyecekse olmaz
Ciddi niyet istemeyenler de var ya hu!
Sevgili olmak istemiyorum kimseyle.
hayır olmam evlenmeyeceksek oyalamasın
Amaç sevgililikse olunur sanırım,
Olmam
olurum öylesine