Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kendine gönderip story atanlar mı 😅
11 Yorumla- 14 sa
Ben onların az olduğunu düşünüyorum yine çok gerçek bence
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnsan ister istemez özenebiliyor, bu çok normal. Ama çiçeğin büyüklüğünden çok onu içtenlikle veren kişinin değeri önemli. Umarım bir gün sana da hiç beklemediğin anda, seni mutlu edecek bir çiçek gelir.
51 Yorumla
Soran1 güİnşallah
19 saAlma imkanı olduğu için o buketleri rahatça alan birine sahip diye kimseyi kıskanmam sanırım ya... Elbette önemsenmek isterim ama çaba harcanmamış, para ile kolayca halledilebilen bir hediyeyi önemsenmek olarak görmem. Zaten genel olarak kalıcı olmayan hediyeleri sevmem de neyse işte...
42 Yorumla- 19 sa
Akıllı insanların yorumu da kendisi gibi oluyor
- 54 dk
Bi yerden çiçek koparıp getirmek için paraya gerek yok onu bile yapmıyo karşımıza çıkanlar
19 saBunun aslında bızımle ilgisi var. Gerçekten test edildi onaylandı diyebilirim. Kendimizden çok fazla ödün veriyoruz. Onlar gerçekten onlara para harcatan kızları seviyor. Biz masraf olmasın diye çoğu şeyi istemeyiz ve onlar para seven kızlara giderler. Olay bu
30 YorumlaHayatım bu bir başarı değil. Bazı adamlar daha ilk kez görüştükleri kadınlara da çiçek alıyorlar yani (tabi o adama ne kadar güvenilir orası tartışılır da) çiçek bir değer verme ölçütü değil. Evet güzel insana değerli hissettiriyor bu doğru ama bir adam sana ha çiçek almış ha almamış sen zaten çok değerlisin. Bir gün beğendiğin bir adamda bu değeri görür ve alırsa seni mutlu eder bu kadar aslında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
18 saÖnemli olan bir insanın kocaman dolusu maddi içi kalmak değil ki elbette insan sevdiği insanlara hediyeleşmesi güzeldir fakat önemli olan o insan o insan ahlakında ne katıyor ne öğretiyor o insanın cennete mi götürüyor cehenneme mi götürüyor biraz da buna bakmak lazım o yüzden görünen her şeyi mükemmel görmek veya bu tarz şeyleri güzel algılıyoruz ama her zaman bu durumlar güzel olmayabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)18 saÇiçek göz boyamadır
Asıl mesele bi erkek sizi her halinizle ve her sağlık durumunuzda sevmeye devam edecek mi?
Bi arkadaşımın hanımı 5 aydır bitkisel gibi bi durumda heran onunla ilgileniyor
Hayatını eşine adadı
64 Yorumla
Cevap sahibi18 saÇiçek alacağına o parayla daha mantıklı bişey alabilir
Mesela yemeğe çıkartır sevdiğini
ya da kahve içmeye
Pamuk helva yemeye
Dondurma yemeye
Her Çiçek solar ama sevdiğine duyduğun duyguları asla solmaz seven insanın
Cevap sahibi18 saBiri olsa sevdiğim biri onu kalbime eker sevgimle sular ve kalbimde onu hapsederdim
Ve o artık kalbimin içinde bi çiçeğe dönüşürdü
Biraz fazla sanatsal oldu ama napim
Neyseler keşkeler ve hızlı giden trenler
Uykusuzluk dilime vurdu
Ben uyur 🙃
Soran17 saAhahahah iyi uykular
Cevap sahibi13 saYorumumu beğenen herkese kalpten teşekkür ediyorum,
İnşallah sizi adam gibi
Adamıye gibi? Bayanlar için 🙃
Seven insanlar çıkar karşınıza, tüm insanların mutlu olmasını diliyorum
Kendinize iyi bakın canlar 🥰🌹❤️🙃🤲😊
Aslında bu en temelde çok çok büyütülecek bir şey değil çünkü çiçek almak size iyi hissettirebilir de karşınızdaki insanda böyle bir alışkanlık veya kültür yoksa daha öncesi büyüdüğü çevrede görmediyse sizinle aynı pencereden bakmaz dünyaya buda sizi ona karşı algıda seçici yapar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 saÇünkü çıtkırıldım oluyorlar. Bir yerden bir yer araba olmadan gidemiyorlar, her şeyi erkekten bekliyorlar, hep beklenti içinde olunca erkekte buna her şekilde karşılık vermeye çalışıyor. Prenses kız ol, ben güçlüyüm kimseye ihtiyacım yok imajı verme
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 saKocaman bukette olsa biyerde çürüyor önemli olan kişinin değer vermesi elbette öyle birisi inşallah çıkar karşına 🌸 hiç unutmam bir kere ameliyat için sıra beklediğim esnada yani hastanedeyken bi abla bana bi avuç badem vermişti okadar iyi gelmişti ki anlatamam …
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)18 saOnlar erkeklerin burnundan getiren kadınlar biz öyle olmadığımız için ve bizim için bişey yapmasın biz hallederiz kafasında olduğumuz yani onları kullanmadığımız için ve onların yaptıklarına göz yummadığımz için çiçek alanımız yok
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 saSevgilime hiç maddi olarak istekler beklemeyip manevi olarak sevgiyle, saygıyla yaklaştım ama elde ne çiçek, ne sevgi var ne de sevgili. İlla kriterlerin olup dengin biriyle sevgili olacağın kişiye "özel günlerde çiçek beklerim, şöyle yerlerde buluşurum" diye kriter söyleyip en başından istemek lazım. Sonra maddi olarak istemeyen bir kızsın diye sevilirsin ama değer görmüyorsun. Sonrada ya güvenini kırar saygısızlık görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)17 saerkeğine kadınlık yaparak. sevişerek ve feminen olarak... Feminazi değil. Kapitalizim kadınları idam etti... Özgür ve bağımsızlık söylemlerini kadınlara empoze ettiler... Şimdi de 10-14 saat mesai yapıyor kadınlar 🪖 Ne kadar çok iş gücü olursa o kadar ucuzlar işçilik... ucuz işçilik demek, ucuz insan demek... Kadınlar kandırıldı. Biyolojinize uygun olmıyan işlerde çalışıp biyolojik yapınızı ve feminen olması gereken ruhunuzu koca göbekli patronlarınıza aylık 30-40 bin tl fiyata yok etmelerine izin veriyor kadınlar artık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)19 saO cicegi alan kizlar sosyal medya pohpohu.
Sevgi bu degil yani cicekgin buyuklugu falan bunlar cok muhim degil.
Egom tatmin olsun diyorsan ne kadar buyuk cicek o kadar iyi olabilir ama.
O cicegi paylasan kizlar kendi benligi yok dislanma korkusu yargilanma korkusundan oturu o kaliplarin icinde yasayan insanlar.
Gercek sevgiyi kendisi tadamamis insanlar ozenti oluyor.
00 Yorumla
13 saçiçek göz boyamadır diyen beyfendi biz de biliyoruz çiçek ten önce gerçek sevgi verilsin ama verilmiyor bari çiçek alalım diyoruz nede olsa iki ruh birbirini bulmuyor edebiyat laflar yapmışsın ya da kalbinden gelmiştir bilemicem
10 Yorumlaİnsan arzuları ulaşılmaz olmalı. Ulaşılınca bu heycan ve bu istek olmaz. Bırakın da çiçek alacak kişi hemen almasın yoksa sıradan bir durum olur. Alır çöpe atılır yarım saat sonra... Mutlu oldugunuz insanlarla olun, hayatınızı yıpratanlarla değil...
10 Yorumla
10 saAlan ve kabul eden mutluysa sorun yok, daim olsun. Ama bana gösteriş gibi geliyor. Bence parayı bastırıp kocaman çiçek almak kalıcı ve gerçek aşkın formülü değil. Hatta bu gibi jestler bazı kötülükleri gizlemek için de kullanılıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Ya bırak Allah aşkına kocaman kocaman çiçek almak değil kocaman kocaman sevilmek önemli bana abartı ve samimiyetsiz geliyor öyle şeyler açıkçası
10 YorumlaO devasa çiçeklerin arkasında ya çok net ifade edilmiş beklentiler ya da göz boyama taktikleri yatıyor. 😀
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Onlarca çiçek almışlığım var, asla çiçek almam diyenlerden üstelik. Sonuç: hiçbiri kalmadı elde. Demem o ki, çiçek almayıp adam gibi adam olsalardı, kendi çiçeğimi kendim de alırdım…
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 780 cevap paylaştı. Sevilerek başarıyoruz nasıl başaracağız? Bir numarası yok. Doğru insanı tercih edersen birde eli açık olarak eklemek istiyorum ( çiçeği fuzuli masraf görmeyen ) başarırsın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
18 saBu bir başarı mı? Sen de kendine al o zaman 😊 ayrıca bakış açın erkeğe bir şey yaptırmak gibi geldi bana. Bu kontrol içerir. Halbuki sadece kendini kontrol edebilirsin bu hayatta.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
19 saBu tip şeyler genelde gösteriş için alınır. Aldırılır.
Bu yüzden hiç kıskanmadım. Sevmem de çiçeği. 3 günde solup çöpe atıyorsun. Boşa harcanan para. Yazık.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. çiçek almak önemli degil ki önemli olan o erkegin daima kalbinde aklında olmak bence aklından geçirip seni araması mesaj atması deger verdigini gösterir boş boş çiçek almış yüzeysel bi ilişki yaşamış neye yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)13 saBenim gibi bir erkekle sevgili olsan bundan daha fazlasını yaparım
29 Yorumla- 13 sa
Sevgili olmak yetiyor yani?
Cevap sahibi13 saYok tabiik8
- 13 sa
Şartlar neler
Cevap sahibi13 saİyi niyetli olsun beni sevsin yeter
- 13 sa
Bu kadar mı
- 13 sa
Benim liste uzun mesela
Cevap sahibi13 saNedir
- 13 sa
Burada demem
Cevap sahibi13 saTamam yazdim sana
- Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı.
18 saÇıkar ilişkisi olmayan her ilişki elbet çiçek aldırır
20 Yorumla
55 dkIrsbu ol aldat erkeğinin ağzına et bak bakalım ne hediyeler alıyosun erkekler böyle kadın seviyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 saAmaçları kıskandırmak, yani çoğu bunu senin türünü kıskandırmak için yapıyor. Görmüş olun, tavsiye ederim.
00 Yorumla
16 saOnları seven adamlarda benim gibi adam gibi dürüstçe seviyorlarsa bu gayet normal yeter ki adam gibi sevene denk gelin çize dünyada cenneti yaşatır
01 Yorumla- 14 sa
hep laf
Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı. İnşallah istediğin bir çiçeği istediğin zamanda istediğin kişiden alırsın 🙏
02 Yorumla
Soran17 saİnşallah çok teşekkür ederim😘💕
Gizli Üye(45 üstü)20 saHer yerde okuyorsunuz instaya inanmayın diye ama yine de inanıyorsunuz. Gerçi hayatında kimseyi iplemeyen 23 yıllık eşimin bile bu yalanlardan etkilendiğini görünce size de bişey diyemiyorum ama. Siz de haklısınız ne diyeyim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 saKendine çiçek alan yanındaki erkeğe zorla aldıran o kadar çok var ki:)) inanamazsın ama var ben de inanamamıştım az sayıda olmadıklarını görene kadar fhdg
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 807 cevap paylaştı.
5 saÇiçek almaktan ziyade İnsan sevdiğine çiçek gibi davranmalı bence bu daha güzel..
23 Yorumla- 5 sa
Mükemmel bir yorum 🙏
- 5 sa
Teşekkürler
- 5 sa
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
17 saKelin ilacı olsa başına sürer. 43 yaşındayım hiç öyle buket almadım.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
18 saKalbini verecek olanı bekle o çiçeklerin çoğu uçurumları görünmeyen yüzü
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Asıl sevgilisinden çiçek alan erkekler ne yapıyor arkadaş, biz de bunu anlamıyoruz 🚬
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 güBen öyle çiçek alsam utancımdan kölesi olurum onun. Allah biliyor da o yüzden vermiyor bana öyle düşünceli erkek. Ama yine de nasip etsin sevmeyi hediye sürprizi bilen erkek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 602 cevap paylaştı.
7 saKızların başaracağı iş değil bu erkeklerin başaracağı iş 😅
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ben de milyon kere falan aldım xfmsm düzgün düşünceli İnsanları bulundur etrafında
00 Yorumla
8 sakeşke o çiçekler yerine koskocaman sevgi alabilsek ya da sevilebilmek
00 Yorumla
9 saHiç kıskanma. Biz kendimiz çiçek olduğumuzdan mütevellit almıyorlardır ( yok :D )
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)13 saValla ben de bilmiyorum ben de hiç çiçek almadım babam haricinde bir erkekten bu sene doğum günümde konuştuğum erkek yollacaktım aramız bozulmasaydı dedi ama sonuç olarak yollamadı 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 435 cevap paylaştı.
15 saZenginler sadece öyle yapabiliyor.
şu an an 1 adet Gül bile 200 TL civarı.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
17 saBence o kişi onu sevdiği için yani sizin de sevdiğiniz olunca alır muhakkak
00 Yorumla
18 saGenelde ben alıyorum erkek arkadaşlarıma çiçek kimse de almadı bana ilişkinin erkeği benim sanırım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)19 saBen dilim ile istemeden almıyor çiçek. 8 aylık ilişkimde iki defa çiçek aldım 😂. İlki baya dandikti ikincisi yine okey. Sırrı nedir kızlar anlatın nasıl alıyorsunuz sıklıkla
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
19 saBiz aldikta düzinelerce elde ne var.. hiç..:))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)19 saKocaman kocaman çiçek alan biri suç örtüyor diyorsunuz o yüzden çiçek bile almaya korkar olduk 😅😂🤣🤣
Gerçi kocaman kocaman çiçek alan erkek aldatıyor olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 saGerçekten
Seven
Değer veren
Değer gören
Adam
Kadına çiçek alır
Diğer :ökküz1er hep bir şey bekler çıkarı için hediye alır10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. O çiçekleri kendileri alıyor sosyal medyada paylaşmak için. Siz uyuyun
05 Yorumla
Soran1 güSaçmalama ya öf
Soran1 güTamam onların sevgilisi var benim yok o ne olcak
- 1 gü
Önemli olan sevgili yapmak değil, hayırlı sevgili yapmaktır. Sen yarın bile biriyle sevgili olabilirsin. Ama o kişiye karşı hiç bir şey hissetmezsin. Sırf sevgilim var dersin..
Önemli olan mutlu olacağın biriyle, sana değer veren ve mutlu olduğun biriyle sevgili olmaktır aşk tutku ve duygular.. Bunlar herkeste bulunmaz. Kocaman kocaman çiçek alan kızlar varya.. İşte onlarda hiç bulunmaz. Yemesinler milleti
Soran1 güBende o yüzden bekliyorum işte
Gizli Üye(18-24)19 saMeselenin çiçek olmadığını bol bol çiçek alan lavuğun beni ağır bi şekilde aldattığını öğrendiğimde anlamıştım. Ama yinede çiçek almak güzel hissettiriyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 saBizde dogru insani bulsak tarlayı üstüne yapariz 😃
07 Yorumla
Soran10 saAhahahs lafta
Cevap sahibi9 saTelefon altin bileklik bile almisligim var
Soran9 saHey maşallah
Cevap sahibi9 saAyrıldık ama pişman değilim tabi guzel günlerimiz oldu
Soran9 saKızlar böyle erkeklerden ayrılmaz normalde ama
Cevap sahibi9 saBu dediğin zeki kızlar icin geçerli
Soran9 saAynen
10 saBir adama bagli kalmicaksin bolbol flortles guzel gozuk bir adam degil 20 adami dene kafana gore bulana kadar. gerekirse metresi oldugun adam sana alacak uzgunum gercekler acidir
00 Yorumla
19 saYa çok güzel olup hayranın olur sebepsiz yere çiçek alırsın ya da sevgili yaparsın istediğini de söylersin adamsa alır ve genelde almıyorlar söylemen lazım ben ittire ittire yaptırıyorum herbboku
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
18 sademekki hakediyorlar. zaten cogu hava civa gösteriş
10 Yorumla Bi erkekden cicek almak bi basari degil seni ekstra degerli yapan bir sey de degil merak etme. Ne kotu insanlar var sevgilisine cicekler alip duran
10 YorumlaAbla köpek gibi süründüreceksin böyle ödül maması gibi ilgi ver full kendinle ilgilen köpek oluyolar her şeyi yapıyolar
10 Yorumla
19 saKucağına gül buketleri koyan erkekler değil gönlünde güller açtıranlar gerçektir
31 Yorumla- 19 sa
Offff
Başarı kriterlerimiz farklıymış 😂 Çiçek güzel ama başarı hanesine yazmazdım.
03 Yorumla
Soran12 saBaşarı olarak görmüyorum çok yanlış anlaşıldım ben sadece özendim değerli hissederdim kendimi
Soran12 saYa herkes böyle. Diyor ilgi davranış tabi ki daha önemli ama. Çiçek de olursa daha iyi olmaz mı belkide hiç almadım ondan öyle geliyor olabilir
16 saabla herkesin şansı farklı bee. bence kadınların çok bişey yaptığından değil erkeklerin düşüncesiyle ilgili olduğunu düşünüyorum
00 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
O kucak dolusu çiçekleri görünüp iç çeken bir tek sen değilsin, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺 İnsan bazen sadece hatırlandığını, düşünülüp incelik gördüğünü hissetmek istiyor. Ama kendine haksızlık etme sakın, bu senin değersiz olduğunu asla göstermez. İnce ruhlu insanların hak ettiği o güzel jestler elbet doğru zamanda seni de bulacak ✨ Peki şu an hayatında bu inceliği sana hissettirmesini beklediğin biri var mı, yoksa yeni ufuklara mı yelken açıyoruz? 💖💅