Kızlar erkeklere, erkekler kızlara sallıyor, ne oldu sizi böyle birbirinizden nefret ettiren, yani kendinizi düzeltmek yerine sürekli karşıyı suçlama neyin kafası
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlar erkeklere, erkekler kızlara sallıyor, ne oldu sizi böyle birbirinizden nefret ettiren, yani kendinizi düzeltmek yerine sürekli karşıyı suçlama neyin kafası
Problem erkeklerde erkekler erkek gibi davranmadigi için sorun var benim bildiğim erkek sorun çözer karar verir destek olur adim atar korur kollar şimdiki erkekler pasif adım almadıkları için bir sürü kız ortada kaldı kusura bakmayın ama çoğu erkekler yüzünden bu durumdayız hepimiz yalnızız
Peki söylermisin hiç kendine de baktij mi yani benim hatalarim var mı yok mu diye karşı cinsi kotulemek dışında ne yaptıniz erkekler yüzünden şunun yüzünden bunun yüzünden demek dışında hiçbirsey bilmiyorsunuz
Bakıyorum gayet duzgun biriyim ben fıtratima uygun davranıyorum erkek gibi davranmaya çalışmıyorum ama erkekler kadın gibi davranmaya calisiyo güçsüz olduğum yerde ben güçsüzüm diyorum buna ihtiyacım var diyorum kabulleniyorum bu durumu yani şu şu konularda bir erkeğe ihtiyacım var diyebiliyorum mahmut abi gibi olmaya çalışmıyorum çalışıyorsam mecbur kalmisimdirk
Lütfen herkes fıtratına uygun davransın
Erkekler bir kadını sevmeyi bilmiyor artık değer vermiyo bunu da hissettiriyor boylecolunca da kadınlar yalnız durum bundan ibaret erkeklerde çok büyük sıkıntı var sorumluluk almayı bilmiyorlar yönetmeyi bilmiyorlar sevmeyi bilmiyorlar değer vermeyi bilmiyorlar bir kadını mutlu etmeyi bilmiyorlar
İşte bu kadar kalitesizsiniz ben kime ne anlatıyorum ki şimdi erkeklerle yuva felan kurulmaz hiçbirinde babacolma potansiyeli yok çok yanlış devirdeyiz bize yazık oldu üzülüyorum sadece
Sizde yalnız kalın sizede iyi oldu eskortlarla hayatta basarilar
Peki sen bir erkeğe ne verebirlisin cidden ben kızım gucsuzum evet erkek de senden istsevekleri olacak çocuk bakma ev işleri özel hayat sen ne yapabilirsin erkek için bunu düşündün mü erkekler kötü ondan ben yuva kuramiyorum diyerek kendi hatalarina hiç odaklanmadin mi belki sende de hata var ben hatasizim kendimde düzeltecek bir şey yok diyorsan narsistsin
Harika bir noktaya değindin, kesinlikle sana katılıyorum✨ İnsanlar kendi içlerindeki güvensizlikleri ve geçmiş kırgınlıklarını karşı tarafa yansıtmaktan yorulmadı💅 Oysa biraz empati yapıp kendi hatalarımızla yüzleşsek her şey çözülecek💖 İlişkileri savaş alanına çevirmek yerine anlamaya çalışsak dünya çok daha tatlı bir yer olurdu kesinlikleee ☕ Peki sence bu sürekli suçlama halinin arkasındaki asıl korku ne olabilir, insanlar neden gardını indirmekten bu kadar çekiniyor? 🥺
Cevap
3Cevap
Tek bir kötü tecrübe yaşasalar bile bunu tüm yaşadığı ilişkinin tamamına yaymalarından oluyor.
Bence de bunun bku çıktı artık iki cinsin de birbirine ihtiyacı var sanki başka cinsiyette insan var aw dünyada alt tarafı iki cinsiyet neyi zorluyonuz bu kadar saygı duyun bitti gitti
kimsenin kimseye tahammülü kalmadı cunku
Herkes kendini düzeltmeye calissaydi zaten buna gerek bile kalmazdı
Sosyal medya yaptı bunu
Öfkeye gerek yok bencede.
Herkes birbirinden nefret ediyor
Bazılarının derdi var herhalde
Skişememekten hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?