Merhaba. Bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Bu arada 10 kereden fazla konuştum konuşmakla olmuyor.
Sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Uzun zamandır hiçbir erkeğe karşı böyle hisler beslememiştim. Son ayrılığımdan sonra (çocukluk aşkımdı ve bana ihanet etmişti) hayatıma giren ilk erkek o oldu ve ilk defa birini gerçekten sevdiğimi hissediyorum. Hatta öyle bir seviyede ki, “öl” dese ölecek kadar seviyorum.
Onun da beni sevdiğini düşünüyorum. Çünkü yaklaşık 1 yıldır tanışıyoruz ve benim bildiğim kadarıyla bu kadar yakın ilişki kurduğu ilk kız benim. Tabii belki de bana öyle geliyordur, bilmiyorum.
Benden 5 yaş büyük. İşi çok yoğun ve sürekli işini, parasını düşünüyor. Bana yeterince zaman ayırmıyor. Bunun sebebinin işi olduğunu söylüyor. Birbirimize çok yakın oturuyoruz, bu yüzden sık sık görüşebiliyoruz. Ama beni gördüğünde sevindiğini ya da bunu bir şekilde hissettirdiğini görmek istiyorum. Onu bu konuda anlayamıyorum.
Biliyorum, herkesin sevgi dili farklıdır. Romantik biri değil. Ama bana olan sevgisini daha fazla hissetmek istiyorum. Bunun için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bana geldiğinde bile çoğu zaman telefonuyla ilgileniyor. “Hadi biraz sohbet edelim.” diyorum, şakayla telefonu elinden alıyorum ama yine alıp telefonuna bakmaya devam ediyor. Ya yemek yiyoruz ya da film izliyoruz. Keşke en azından bir gününü tamamen bana ayırsa.
Kendimi çok kötü hissediyorum. Sanki hayatımda var ama aynı zamanda yok gibi. Onu çok sevdiğim için ayrılmak da istemiyorum. Sadece bir şeyleri düzeltmek, ilişkimizi daha güzel hale getirmek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Bu konuda gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer