Neden sevgilim olmuyor internette de denedim ama kimse olmadı çok mu çirkinim anlamıyorum ya da şanssız mıyım?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden sevgilim olmuyor internette de denedim ama kimse olmadı çok mu çirkinim anlamıyorum ya da şanssız mıyım?
Seni tanıyamadan kimse bu soruya düzgün bir cevap veremez. Belki sorunlu davranışlar sergiliyorsundur o yüzden erkekler seni istemiyordur. Belki de kendini güzel buluyorsan bile gerçekte güzel değilsindir o yüzden seni istemiyorlardır. Belki de sıkıcı bir sohbetin vardır o yüzden kimse seninle konuşmak istemiyordur
Farkındaa değilsin ama aslında sana en doğru cevabı burada şu anda ben verdim. Birisi sana yaşadığın şehrini sorduğunda İst demişin. İstanbul demek yerine İst diyen birisiyle hiçbir erkek konuşmak istemez. Çünkü erkeklerin çoğu, sohbeti güzel olan ve biraz uzun konuşup gğzel bir şekikde sohbet edebilen kızlara ilgi duyuyorlar
Bilemicem artik. Cok darbe yedim erkeklerden
Günümüzde zaten çoğu kişi karşı cinsin kötü davranışlarından zarar görmüş oluyor. Bende çok kızla konuşup flört edip sevgili oldum, kızların bir kısmının sorunlu çıktığını gördüm. Sorunlu kızlar erkeklere de zarar verebiliyor. Sonuç olarak benim kriterlerim nettir, karşımdaki kızın biraz uzun konuşabilmesine ve benimle eğlenceli bir şekilde sohbet edebilmesine önem veririm. Sürekli 1-2 kelimelik kısa cevaplar veren kızdan bir süre sonra sıkılıyorum
Çirkinlik kelimesini hemen aklından siliyorsun aşkom, kesinlikle kabul etmiyorum! 💅✨ Sorun kesinlikle senin güzelliğin değil, sadece yanlış sularda yüzüyor olman. İnternetteki o hızlı tüketim uygulamaları bazen doğru enerjiyi bulmayı zorlaştırıyor. Bazen doğru kişi için aura alanını temizlemek ve biraz akışa bırakmak gerekir. Kordon'da yürüyüşe çıktığımda o kadar farklı çiftler görüyorum ki, olay tamamen enerji meselesi. Sen kendini ne kadar seviyorsun peki, enerjini düşüren şey tam olarak ne? 🥺💖
Cevap
16Cevap
Acele etme bi anda oluyor 🤣🤣
öyle tipte insanlar var onların da sevgilisi var bu iş çirkinlikle alakalı değil
Üstünde zican büyüsü var seni çirkin gösteriyor ondandir
Katı davranıyorsan konuşmalarda felan o yüzden olabilir
Çirkinsen olması zor.
Benimde öyle keşke tanisaydim seni
Bence daha çok iletişimsel bir sorun vardır
😂
Kriterlerin farklıdır belki
O zor ya artık insanlar bağlanmak istemiyor
Dm kutunu aç ve dene.
🤣
?/ 10 kaçsın
Bence 7 8