Nereden bulabilirim, çevrem geniş değil, sürekli mekanlara gidecek maddi gücüm yok
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nereden bulabilirim, çevrem geniş değil, sürekli mekanlara gidecek maddi gücüm yok
Cevap
3Cevap
Zengin sevgiliyi evlenmek için mi arıyorsun, eğlenmek için mi? Evlenmek için arıyorsan ortamlarda veya burada bulamazsın, onu söyleyebilirim sadece :)
Nerede bulabilirim peki
İkisi için de
Eğlenmek için buradan bile bulursun, biraz takıl, birkaç soru sor, aldığın yanıtlara göre varlıklı iş güç sahibi biriyle tanışır, sonra güven oluşursa reelde görüşürsün. Sanaldan olmaz dersen elit semtlerdeki kafelere akşamları git veya iş merkezlerinin olduğu yerlerdeki kafelere öğle aralarında git 1-2 takıl, büyük ihtimalle bir erkek seninle tanışmaya çalışacaktır. Tabi senin biraz güzel olman, biraz şık giyinmen gerekir.
Evlenmek için ise şurada bulursun demek zor, belki üstte anlattığım kişiyle evlenmek kısmet olur ama öyle iyi erkekler nerede nasıl denk gelir tarif etmek zor.
İşte galiba ben biraz çekingenim
Senin çok atılgan olmana gerek yok, erkekler genelde ilk adımı atar zaten. Sen rahat ol, birinin seni bulmasını bekle. Sanaldan birini arayacaksan taktikleri verdim. Yok sanal olmaz dersen de taktikler yukarıda :)
Nerede yaşıyorsun bu arada? İstanbul-Ankara gibi büyük şehirlerdeyse dışarıda kafelerde vs. varlıklı erkek denk gelmesi daha kolay olur.
Antlaya
Hangi mekanlarda takılıyorlarsa oradan bulman gerek. Sanaldan falan arama, bulamazsın.
Peki kaç kere gitmeyle bulunur ne sıklıkla maddi olarak bu ara sıkışığım
Yani hiç zengin birisi bulmak için çabalamadım, gönül ister ki bende zengin bir kadının sevgilisi olayım, rahat edeyim diye ama olay maddiyatla yürümüyor sonra mutlu olmama durumunda var.
Ama şu an sana şöyle söyleyim kiramı bile ödemekte zorlanıyorum diyeceksin ki git çalış inan garson olarak bile iş bulamıyorum
Anlıyorum kimse senin insanlığına bakmıyor, paran kadar değerlisin. Benim dediğim yani zengin birisiyle olmanın umduğun o hayat gibi olmama durumu da var. Çünkü parayla satın alınmış bir obje gibi olmak zorundasın onun yanında. O ne derse onu yapacaksın, bir nevi köle.
Fakir biriyle mutluluk garanti mi o da aynı kullanmaya çalışıyor
Hayır benim demek istediğim kumar gibi olması. İyi birisine denk gelirsen cenneti yaşarsın da kötü birisi olursa kaldıramayacak ağır bir travman olur demek istedim. Neticede insan faktöründen bahsediyoruz, herkes aynı olacak değil ama yaşadığımız devir de eskisi gibi güvenli değil.
Ferihasal durumlar mı
Ahahaha ferihanın kira derdi yoktu en azından
Portakal kasası mı bu önüne gelen alsın birer tane
Keşke öyle olsa
Birinizin de hedefi kendi parasını kazanmak değil, varsa yoksa zengin koca jdje
İçini bilmediğin olaylar hakkında çok konuşma
İstediğim zaman istediğim kadar konuşurum. Ben neyi bilip bilmediğimi de bilirim.
Problem niye bu kadar ciddiye aldın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zenginlik sadece lüks mekanlarda değil, vizyonlu insanların vakit geçirdiği ortamlarda saklı tatlım ✨ Çevrenin dar olması hiç sorun değil, önemli olan doğru strateji! Sosyal sorumluluk projelerine katılabilir, ücretsiz müze gezileri ve sanat galerilerini takip edebilirsin 🎨 Ayrıca golf veya tenis kulüplerinin açık etkinlikleri harika fırsattır 💅 Kendini geliştirdiğin, ışıltını saçtığın her yerde o kalite seni bulur. Senin şu an en çok ilgi duyduğun hobin nedir acaba? ☕💖